icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
27. apr 2010

ja vela kozmetiky urcite kupovat nebudem ... staci detske mydlo, krem na zadocek a na krmovanie modra indulona ... tu davaju aj v nemocke aj v DeD ... no a kvapky do nosa pripadne ... alebo fyziologicky roztok

zuzanockamt
27. apr 2010

andelik ... psycho by som zvladla aj ja ... mam z toho statnicu ale ANJ si netrufam 😀

andzi
27. apr 2010

Baby, to učenie vám nezávidím, aj mňa to čaká. Práve dnes som videla v práci, že ako sa mi začína kopiť robota, tak na toto fakt nemám nervy a 10.5. na poradni poviem dr. nech ma dá na PN. A budem sa po troche učiť.

O tých stiesnených podmienkach mi ani nehovorte, my bývame u rodičov, máme k dispozícii 2 izby, ale už teraz sme tu ako sardinky. Ja neznášam, keď som v stiesnených podmienkach.

iron
27. apr 2010

andelik...nemam...to neviem...keby nejaku techniku...to skor..ale taketo biflovacky...ee 😅

zuzanockamt
27. apr 2010

andzi ... ja mam k dispozicii len jednu izbu 😀 ... no co, musime sa pomestit, dnes sme to s MM merali, ako bude najvyhodnejsie dat postielku ... a to mam MM este na stenach zavesene 2 biky 😝

iron
27. apr 2010

no jedna izba...to vam nezavidim, my sme nastastie byvanie poriesili este pred prvou....drzim palce nech sa tam vojdete....ono na zaciatku tomu netreba vela miesta...nebojte bude dobre

iron
27. apr 2010

co ste vsetky na vyske, ze sa chcete ucit na statnice ci co?....

andzi
27. apr 2010

Inak, baby, nechcete ísť fakt kecať do tej súkromnej témy? Lebo tuto chodí fakt kadekto očumovať, kto ani neprispieva. Svet je malý a veľa ľudí nás môže spoznať aj podľa fotiek aj podľa rečí. Do skupiny môžem pridať neobmedzený počet užívateľov. Veľa takýchto uzavretých skupiniek užívateliek sa už presunulo do súkromných tém.

iron
27. apr 2010

uzavreta skupinka ja som za...
andzi..urob, pozvi budeme kecat

andzi
27. apr 2010

iron už si tam

iron
27. apr 2010

asi najlepsie dat nicky podla zoznamu co robila anida....

andzi
27. apr 2010
andzi
27. apr 2010

Idem na to, teraz čo ste tu aktuálne, tak by ste tam už mali byť všetky

zuzanockamt
27. apr 2010

iron ... urcite sa vojdeme a casom sa nieco vyriesi ... ja sa ucit nemusim 😀 ... ja som uz po VS 😀

aneta4
27. apr 2010

ahojte dievčence.som trochu vystrašená.dneska som bola na poradni a samozrejme moj doktor aj napriek tomu že som bola na 3d mi robil sono.ale hovorím si dobre.a povedal že jedna ladvinka o niečo väčšia jak druhá.pritom včera som bola na 3d a všetko bolo v poriadku.ja teda neviem......... ☹

silvika
27. apr 2010

andzi mne to vypisalo, ze stranka neexistuje

agentkak
27. apr 2010

babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pali vas niektorú žáha ??? mna dne po každom jedle začala brutalne som s toho nervozna ☹ čo stým mate nejaký recept ??

silvika
27. apr 2010

mna este nie, ale minule tehu som mala s takym velkym bruchom straaasnu a nic nepoohlo len chvilkovo med

zuzanockamt
27. apr 2010

ja tu zahu mavam dost casto, ale nic si na to nedavam, len stale pijem vodu, no nic nepomaha

agentkak
27. apr 2010

no parada 😒 to jake neprijemné je nikdy som to asi ani nemala a ked ano asi daavno a ani si to nepamatam 😔
šak mi hori cela trubica v krku... to teraz budem mat po každom jedle ???

jazmina83
27. apr 2010

Koncime tu, odchadzame do sukromnej temy,babulky, sem uz nepiste...papa ocumovatelia 😀 😀 😀

agentkak
27. apr 2010

čooo do jakej temy ??

jazmina83
27. apr 2010

Kati kukni IP 😵 alebo

drakvak
27. apr 2010

Andelik, to isté končila v BA moja segra pred 2 rokmi, videla som jej študijné materiály - no nezávidím Ti 😝 Ale ja som v prvom tehu tiež absolvovala štátnice z angliny - rozširujúce štúdium v Prešove, dúfam, že Nadi v brušku to dodalo jazykové predispozície 😀 Bavili ste sa na predch.strane o stojane na vaničku - my sme ako stojan používali žehliacu dosku, máme takú masívnejšiu stabilnú, kúpali sme v spálni, ktorú sme predtým nahriali elektrickým ohrievačom, nám to vyhovovalo viac ako v malej kúpeľni - a teraz, keď ešte aj Naďa bude chcieť asistovať, tak to by sme sa do kúpeľne ani nepomestili. Akurát to prenášanie vaničky z kúpeľne do spálne bolo náročnejšie - hlavne keď MM nebol doma a musela som sama. No zase tej vody pre bábo tak veľa netreba, tak sa to dalo zvládnuť...

agentkak
27. apr 2010

ale mna tam nechce pustit cez ten link

andzi
27. apr 2010

agentka, skús teraz

poki10
27. apr 2010

caute baby, mne ten link tiez nejde. ☹

andzi
27. apr 2010

poki, počkaj minútku, pridám ťa

potvorka88
27. apr 2010

Ake novoty sa tu deju? Ani mne nejde ten link. Preco sa vlastne stahujeme?

poki10
27. apr 2010

baby, nejde mi to. skusim zajtra, asi si dnes uz pojdem lahnut. 😒