♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, mna mama zvozila, ze zato nepriberam, lebo nejem 😠 lebo chcem byt nasilu chuda 😠 😠
jeee sonelka gratulujem k dievcatku 😵
no ja to budem vediet az 27.5. takze mesiac cakania,ale nejako mi to nevadi aspon sa nemusim stresovat ci mam zacat kupovat inej farby vybavicku sak potom sa vsetko dokupi keby cosi 😀
macka a to si uz pribrala 12kg? 😕 to mne doktor povedal,ze ked to chcem rychlo zhodit tak by som nemala pribrat viac ako 12kg,lebo potom to tazko ide dole tak som sa toho aj drzala.teraz som pribrala len nejake 3-4 kilecka 😉
sonell,ja to iste,mala som sto rifiel a peknych a prejdu mi len po stehna do polky a uz viac nie,tak len dufam,ze po porode sa do nich zmestim ☹ nosila som cislo 32 a teraz som si kupila take letne nohavice c40,to jak na moju mamu...
ja zas tiez moc nejem,tak normalne ako pred tehu ale na man sa to lepi
jaaaj andzi tak potom stou temou suhlasim 😀 uz som tam aj nakukla tak keby cosi mam nove od doktora tak to tam napisem a tu budem len pisat o inom.
poki neboj ja som nepriberala skoro vobec do 6 mesiaca a potom sa to rozbehlo a uz som mala 12 kilov na sebe co som zhadzovala rok a ked som sa dostala na tu skoro moju postavicku tak ma moj znova zbuchol 😀
lulu ja viem,som z toho nestastna ale ono sa to na mna tak nabralo samo,ani som moc nejedla a ked som estelen v polke,tak neviem ako to bude neskor,mam z toho obavy ☹
babulky dakujem za gratulácie k dievčatku 🙂 , mm to ťažko predýchva, čakal toho futbalistu 😀 no čo už, čo si sám spravil to má 😀 😀
macu, ja mám tiež obavy, či to potom zhodím 😒
lulu, a ty ideš 27 na 3D?
macka to uz sa nezmestis,lebo sa ti roztahuje panva a to uz sa neda naspät.aj ja som nosila 32 a teraz musim obliect 36 co sa ani do 34 nezmestim 😉
no hej idem az toho 27 sak som nahnevana ved to budem uz pomaly v 27tt a co ked bude babo otocene nejako inac ☹
Macu mozno uz zacinas zadrziavat vodu, ja viem, ze sa tomu v lete nevyhnem ale na druhy den po porode bolo vsetko fuc. 🙂
ja som najviac pribrala hned na začiatku, bo som sa napchávala prvé 3 mesiace chlebom 😔 Iné mi nič nechutilo ☹ a to som musela jesť každé 2 hodiny 🙄
Lulu, moja malá bola teraz tak blbo otočená, že fotky sú úplne nemožné, stále sa schovávala, ved pridám foto.
lulu juj ja tak 36 len teplaky asi obleciem,dufam,ze to je aj voda vacsinou,co je vo mne.zas moj priatel sa vytesuje,ze mam konecne zadok a som taka viac sexi,on zas trva na tom aby som len brucho zhodila ale ja sa poznam,nebudem sa citit dobre,budem musiet zhodit viac.boze nikdy som ani len na dietu nepomyslela,som mohla jest za sto chlapov a ani kuska tuku na sebe,tak to si neviem predstavit si nieco odopriet 😠
jooj ja mam v tom zmatok, tak kam mam pisat? 😀 do dvoch tem urcite nie, to bude v tom len mišmaš a sledovat obe, to asi nie, ak tu ostava vacsina ostanem aj ja 😀
Macu krasne brusko naozaj, ty si bola chuducka pred porodom tvoja vaha sa ti vrati neboj, leraz len tehulkuj o nic sa nestaraj a uz si predsa 23tt 😵 😵 😵
Sonelka gratulujem ti dievcatku 😅
ahojte ostatne Babulky
Vidíš macu? Tak to si jedna s tých šťastných 😉 ja som zase vždy jedla pravidelne a fakt málinko, nikdy mi nechutilo sladké a tučná som bola už pred tehu. Obmedzovala som sa vždy odkedy si pamätám, a ako tak normálna som bola naposledy v 20, aj to po nejakej diete. 😒 Určite to schudneš bez problémov, neviem síce či sa dostaneš na veľkosť 32, ale 36 určite. Chudé baby priberajú vždy najviac, ale ako prišlo tak aj odíde. Vôbec z toho nestresuj.
neboj macka ked bude drobec liezt a stavat sa a potom chodit tak to rychlo zhodis ved sa aj nabehas za nim.ja este po tej mojej krpatej beham co mi uteka vsade a furt len na cestu uz som jej vcera pohrozila,ze ked este raz tam pojde tak ideme domov a ani som to nedopovedala a uz bola zase na ceste tak som ju zdrapila za ruku a isla snu domov na to ona spustila na celu dedinu rev aj ma bila po ruke nech ju pustim potom sa pokusala prastit o zem co jej nevyslo a do kym neprisiel moj tak bola jak satan zla 😠
idem ja za tym mojim krpcom,lebo uz ju tu mrle zeru.idem na postu a asi jej prisiel prsiplast tak si ho ideme vyzdvihnut tak zatim papa babuly 😉
ahoj jazmin-drahousku 😉
macul nebojkaj, podla mna ked budeme kojit tak zhodime 😉 a ked nie hned tak postupne. hlavne sa teraz kvoli tomu netrapme, no nie?
pa lulu, pekny den! 😎
Zuzi, skusala si si to potom s tou obruckou? 😀
jasneeee, skusala. chlapec sa potvrdil aj mne aj drahemu 😀 potom mi to nedalo tak som skusila este raz a tocilo sa dokolaaaaaaaaa, tak snad tam nejsu dve 😀 😀 😀
hovoris ze dneska mas posledny den 26rockov 😉 ?
to je kraaasna foto 😀 sa tesim ako o tyzden uvidim toho nasho bimbaska 😵 😵 😵
dievcata,ja uz neviem kde mam pisat ☹ asi by sme sa mali ujednotit,vsak to je nemozne skakat z jednej temy na druhu???
macu mas kraaasne brusko,ja mam +10kg 😒
sonelka gratulujem k dievcatku 😀 tipovala som chlapca 😒
baby, krasna je, ale ja som taka slepa na tieto foto 😀 ja nic nikdy nevidim 😀
Ano zlato, posledny den 26 😀 a to som sa citila este taka mladaaaa 3 roky a budem tridsiatnicka aj napisat ma to boli, hehe
a zajtra "oslavujeme" dvaja, male zacina 21tt 😀
Takze babulky, zajtrajsi den oslavite povinne so mnou spapanim nejakej maskrty 😀 kedze pit nemozeme..a vlastne ma nieco napadlo, ja si mozem otvorit detske sampanske, hehehehe
ahoj poki, nič si z toho nerob, ani ja tam nikdy nič nevidím, až po dôkladnom vysvetlení dokiho, a aj to mám obavy, či som to dobre na fotečke pochopila 😀 Tak to bolo aj včera na 4D 😝
Poki, na lavo je brusko, na pravo stehienka a to medzi je pipííík a veliky 😀
krasna fotka mywiel..to je 3D???

lulu, presne tak, keď píšeme o takých blábolinách, ako kočíky, výbavička a pod. tak môžme aj sem, ale keď sa napr. bavíme o chorobách, komplikáciách a pod, ktoré nemusí vedieť každý, kto sem nakukne, tak lepšie v tej súkromnej, čo poviete? Ono sa dajú urobiť aj podtémy, nemusí byť všetko len voľný pokec. Takže ak by ste mali nejaký nápad sem s ním. Ja by som teda ešte raz rada vysvetlila prečo som založila súkromnú skupinu. Viem o jednej osobe, ktorá neviem ako, zistila, že sem píšem a sleduje ma, čo píšem. Takže preto. Akože mám ju na saláme, ale niektoré veci fakt vedieť nemusí.