♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit ahoj...mne bola doporucena tato
http://www.matko.sk/baby-shop/stolicka-neonato-... a na niektorych strankach je drahsia tu je najlacnejsia a je od 5 do 36 mesiacov
ale aj tu jane som pozerala,,,,
inak aj my teraz kakame tak cudne tak po 4 dnoch teraz sme naposledy v stredu ale tiez prdka prdka a kakat nic....
@sjusiquatro tato vyzera tiez dobre, ale ja chcem taku, z ktorej potom urobim stolicku so stolikom a to tato myslim nema...
@sjusiquatro nas spava takto: body, pyzamko - overal, ponozky, spaci vak a deka
@sjusiquatro ahoj, overal, alebo body+dupacky, a uz sme vytiahli aj paplonik. Deku si stale skopával. paplon mu dm po prsia a ten neskope,ani neda nad hlavu.
@danabel ja som ciapocku nedavala vobec, naco ... iba ked sa ide vonku, tak ma normalnu ciapku, ale vo vnutri je to zbytocne
Ani my nedavame ciapocku vo vnutri...iba na vonku,aj to je vzdy boj ako pise gumimaci 😀 Ciapka je nepriatel... 😀
Baby, niektoré ste písali, že dávate bábätkám kvapky s morskou soľou MAR. To im normálne streknete do nošteka? nezadusím ju tým? taký malý noštek a taký vtsrek, to asi nie, či?
Naša Lesi má na noc overal a tenkú košielku a ponožky. Na rukách má stále tie bavlnené rukavice, lebo si stále rukami po tvári štrikuje a neviem jej ich ostrihať, tak aby vôbec neškrabali. Ale ruky a nohy má stále ľadové a také ako keby spotené trošku. Ešte ju dávame do rýchloviazačky, ale už je z nej dopoly vonku, takže už v nej asi dlho nebude.
@sjusiquatro body, overal ponozky, spaci vak a paplonik...my mame zmrzlinu 🙂
@danabel ahoj, tie nepoznam, co to je zac a kde to kupim?
ciapku nedavame ani my, nema to rad...a nas ma tiez stake take ruky a nohy ako pises...
no aj ja uz asi zacnem pouzivat spaci vak lebo teraz este spinka na zavinovacke ale odviazany a zakrity dekou...aj my pouzivame physiomer aj ja som si to skusala do nosa fuuu riadne to streklo 🙂 no prejde to az do hrdla ta slana chut...a aj my mame studene rucky...
@hobit Väčšinou ich lekárne nemajú, sú málo známe,ale objednajú ti ich. Sú prírodné, je to zmes olejov a podľa mňa sú super, niekedy sme dali aj dva krát, aj keď jej neprechádzali koliky.
http://www.docsimon.sk/tovar/babycalm-15ml-konc...
...dúfam, že mi to nezmažú, kým si to stihneš pozrieť.
ahojte, dlho som tu nebola, pozerám, že riešite oblečko - my sme v noci iba v overaliku a zakryté paplónikom, ja myslím, že stačí...ale tie rúčky má Nely tiež občas studené a keď odbalím z plienočky, tak aj nožičky...hm..a na noc kúrime naplno...
my používame do nošteka Libenar, je od narodenia, ja som s ním spokojná

janica81 no malemu som držala ruky a revy boli ale ako nahle som ho zobrala na ruky tak prestal a začala som ho obliekať a už aj spal im to ževraj velmi uvolni a potom je dobre spal asi 3 hod