Stretko - decembrovky 2007 🙂))
Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... 😵 😵 😵
takže ešte nech sa vyjadria aj ostatné baby a môžeme to rezervovať. čo vy na to? a termín? 19.-21.6. môže byť?
csiki, uvidím, čo odpíšu a potom sa rozhodneme definitívne medzi týmito dvoma asi, však? sú také najzaujímavejšie.
ale neviem, či toto je definitívny zoznam báb, ešte chýbajú napr. ivka22, bocmanka, abbi, huleni... a potom bude treba doriešiť tie prístelky, plnú penziu, polpenziu...
hej...treba ich z decembrovčiat navigovať sem....lebo budú hundrať, že sme rozhodli o nich bez nich 😝
no ja už fakt neviem o čo tu ide stále keď sa schyľuje k rozhodnutiu niekto príde s novým nápadom takto sa nikam nedostaneme
treba dať max. z 3 na výber...potom 2 postúpia do finále a z tých 2 už definitívne vybrať 😀
nech sa majú možnosť rozhodnúť aj tie, ktoré by hlasovali za vypadnutého favorita
baby takze nevedela som ze je ta orava tak daleko z kosic tak sa priklanam aj ja za ten larion pokial to maju mat baby blizsie
ktorá ste za co napiste len svoje meno a názov,,,a vzdy to priebezne skopirujeme 😉
ja nemám favorita, mne je to jedno v podstate. nech píšu tie, ktoré to majú ďaleko alebo iné dôvody.
tak pre košíčanov
1. možnosť - penzión larion je zaokrúhlene 160km od Ke
2. možnosť - penzuón severanka zaokrúhlene 260km od Ke
aby bolo jasno chcem sa s vami stretnúť ale zas keď máme ísť v piatok tak musím brať do úvahy aj cestu
a čo sa týka ostatného tak nám stačí polopenzia

uz si tlacim mapu 😀