Sú tu rodičia zo Skalice na diskusiu?
caute, su tu nejake maminy, nemaminy zo skalice?
ladenka, no kukám, že aj ty hráš to farmville, ako aj mnohí iní, ešte som to nepozerala, ale radšej tuším ani nebudem, ke´d vidím, že koľko závislákov je od toho 😀 😀 ...
aj ja blahoželám mamartinke k meninám...♥♥♥♥♥
ladenka no díky za pochvalu, tuším sa tak dám odfarbiť 😵 😵 😵 😵 😵 ,
bola som u kaderníčky, že chcem svetlejšie vlasy a mám to tmavé jak murín 😠 😠 😠
ano hrám a som z toho nadšená aj rybičky mám a ešte jednu farmičku no ale neviem či to budem stíhat....začala som chodit do školy - robím si maturitu 😀 na staré kolená som sa rozhodla 😀 😀
snád to zvládnem 😉 a neviete o niekom kto by ma priučil ruský jazyk?
z.g. to vyskúšaj farmville..... 😀
z.g.: vcera sme sa opat videli na skalickych dnoch pri bille..... ja ta vzdy spoznam len kvoli kociku..ze mame rovnaky... 😉
to si bola ty???, áno, viem, že som stretla tmavomodrý kočík, ešte som sa čudovalal že taký niekto má v SI, ale ma vôbec nenapadlo, že si to ty...mohla si sa ozvať...
aj ste niečo nakúpili? boli ste aj na programe?
my len trochu na trhoch a potom na kolotočoch, ani sme neišli do tej platenej zóny, des sme neboli vôbec... 😵 ...sme to odflákli tento rok, ale aspoň že počasie vyšlo...
ahojte skalicanky, chcem sa vas opytat, ci ste niektora absolvovali laparoskopiu v skalici a ci by ste mi mohli opisat, ako to chodi...
asi ma to neminie...
vdaka za kazdu reakciu...dufam, ze nejaka bude...neverim, ze sa v skalici nerobia laparky 🙂
z.g.: hej hej, ja 🙂 my sme zas boli viacmenej len v tej platenej zone a kolotoce sme nejak vynechali tento rok.... bolo dobre a to pocko uzasne, aj teraz idem na vikend do SI
ahoj gerdusha no ja som ju neabsolvovala ale kamaratka a robili jej to v skalici a skusim ti zistit ako jej to robili ale viem ze tam 5 dní ležala 😉
prepac mamartinka, dostala som IP...ale ja nemam zaujem o "zoznamovanie sa", ja som sa prisla spytat, ci ma niekto skusenosti s laparoskopiou v skalici.
😉
cisto pragmaticky...prepac
ahojte baby. Ja som tiež z okresu Skalica a čakáme bábätko v decembri.Mám tu teraz nejakú spriaznenú dušu s ktorou sa možno uvidím v pôrodnici v skalici.
ahojte,no dlho som tu nebola.... 😉
gerdusha no prepáč za oneskorenie na odpoved ale ta kamoška je vo švajčiarsku tak som s nou nebola v kontakte ale ked sa niečo dozviem dam vediet a možno už si od niekoho niečo zistila o tej laparoskopii ..... 🙂
jejda ... táto téma už bola dobre zaprášená prachom, čoooo? 🙂 🙂
ako sa všetky máte? 😀
ja mám pár dní pred pôrodom 🙂
díky ladenko 🙂 🙂 🙂
už sem nik nepíše, lebo ved ajtak sme všetky na Facebooku 😀 😀 😀 😀
môj tehotenský bruch 😎 😎
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
Ahojki.Obavam sa ze nie.Co sme tu tak vecsinou Skalica,Holic a okolie.Ty si priamo z Gbelov?Kde si rodila v Skalici?
janetka .... dakujééém 🙂 🙂
práve dnes máme 2 týždne ... darí sa nám zatial kojiť /pri samkovi sa mi to nedarilo/
a furt mi drobček len spinká a papá a spinká a kaká 🙂
vy sa ako máte? vianoce pripravené?
ladenko ... tu už si 8tt? drž sa 😉
zuzitka: dakujeme, aj vam krasne vianoce
My vsetko ok, chystame sa na lyzovacku na silvestra, tak sa uz tesim...
Vsetkym mamickam a tehulke zelam Vesele vianocne sviatky,plne pokoja,lasky a rodinej pohody.
aj vam všetkym krásne vianoce a už teraz Štastný Nový rok 😵
dakujeeeem janetka 🙂 toto letíííí... no už 9 tt 😉
haloooo....uz sem važne nikto nepíše ☹ asi neni času.....
no my pomaličky rastieme a začal ma drobeček trápiť nevolnostami 😠 ale prežijem to 😵 😵

z.g. uz ta tam mam no fesanda to čumím 😀 😀
no zuzitka aj ja som bola dnes na krvi ale preto,že mi budú strhat necht na palci na nohe ojoóóóóój ☹ ☹