Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili trošku viac som behala ,upratovala a stresovala v robote, cítila som tlak zo spodu ale myslela som si, že to tým, že rastie maternica ...malý začal kopať trochu viac a keď už ma boleli aj kríže a pichalo ma zospodu už som tušila...tak si ležkám doma a vegetím...teraz je mi fajn, je to naozaj o tom kľude
@romi2 ked nepotratim do piatku a stabilizuju ma, tak asi hej, to by bol ten lepsi pripad...
@olylili nemala som bolesti, ja som cele tehotenstvo v strese, bo ma furt daco boli aj picha, a nechcela som byt hypochonder, ale mala som cely piatok taku depku, zly pocit, tak som sla na pohotovost na kontrolu a tam ma hned nechali, ze som uz otvorena minimalne na prst, nesmiem vstat z postele a musim cakat...je to stresujuce...
ďakujem nakoniec som isla k doktorovi ale cakam tu uz dlhooo konecne mi zobrala knizku uff tocaky hlavy mam riadne dufam ze mimčo bude v poriadku a mne daju len lieky nejake... :( pptpm dám vedieť ako som.dopadla lebo sa uz pasujem s bolestami tyzden ale toto je asi najviac co ma bolelo
@blcha123 držím palce mooooc, určite daj vedieť, ako sme dopadli. Ale môžem za všetky dievčatá napísať, že Vám držíme palce 🙂
Babenky drzte sa vsetky,nech to dotiahneme vsetky v zdravi az do konca
Kocky. Silno vam vsetkym drzim prsteky. A aj drobcom nech su v poriadku. Dajte info potom co a ako ste dopadli.
@romi2
@ttami
@zuzacka16
@blondie257 dufam ze som všetky označila ... ďakujem ja som nakoniec isla k doktorovi som aj pri bolestiach zabudla ze som pisala na konik 😁😁 vysetrena som babo sa ma dobre a zavreta som takze ma nemal.dovod poslať lezat na infuzie odisla som s magneziom a kludovy rezim nastavit mam ale ten ja uz mam tak neviem ako sa da viac oddychovat ale hlavne ze sme v poriadku a ja musim zvladnut bolesti 🙂)
@blcha123
Som rada,ze ste v poriadku 🙏 a bolesti zvladnes..sme silne zeny ... Zvladneme najhorsiu telesnu a zaroven tu najkrajsiu bolest v zivote zeny,ktora je darom priniest na set to najkrajsie a najcennejsie...dalsi zivot z lasky z nas ❤
@blondie257
presne ako píšeš aj psychika robi svoje pokial viem že je všetko ako má byť aj tie bolesti sa mi zdajú miernejšie 🤰 pre 👶 urobim všetko na svete :3
Ahojte baby 🙂 citam ze tiez mate nejake problemy.. ja som zacala minuly tyzden spinit a tiez uz musim len lezat ☹ tak vam drzim vsetkym palce, urcite to vsetky dame ! ❤
Dievcata chcem sa spytat, ked ste zacali citit babatka ("steklenie") kedy asi prisiel prvy ozajstny kop? Viem ze to je individualne ale celkom ma to zaujima... Dakujem 😉
Mamicky, mate skusenosti s bolestami zubov? 🤐 sme v 20tt zajtra pojdem k zubarke len neviem co mam cakat do rana 😒 viem ze sa moze uzivat paralen ale viete v akom mnozstve? Ja som paraleny neuzivala lebo mi vzdy boli slabe na bolest.
@kitty18
Ja som necitila ziadne steklenie 🙂 u nas to bolo stuchanie a to doslova ako keby ma provokoval 😀 hlavne vecer ked si lahnem unavena, spokojna ze sa natiahnem tak zacne stuchat 🙂 intenzivne je to len od 20tt. Svokra povedala ze je lenivy po tatovi 😀

No dievcata, skoncila som v nemocnici, otvaram sa...drzte palce, nech sa to nejak zastavi, nech to zvladneme...este je to veeelmi skoro...