icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
20. feb 2017

A bruška máte aké?🤰

kitty18
20. feb 2017

@ninkamamka @olylili @jance333
Dakujem za odpoved ... Ja pohyby citim od 16tt a este sa mi nejak nezda ze by poriadne kopala stale len to steklenie... Sem tam mozno sa mi zdalo ale to uz podla mna si namyslam.... A tatino uz ziarli 😂😂😂

podobova15
20. feb 2017

@kitty18 ja Som začala cítiť tak v 18 tt a asi od 20 tt uz kope 🙂

kitty18
20. feb 2017

@olylili kraaasne brusko 💖

olylili
20. feb 2017

@kitty18 ďakujem😊

kitty18
20. feb 2017
olylili
20. feb 2017

@kitty18 jeeeeeej už sa vsetke pekne zaokruhľujeme😊👶

zuzacka16
20. feb 2017

@kattky tak moja uz som doma..nastastie vsetko v poriadku aj velkostou aj vahovo akurat placentu mam vzadu a trosku nizsie no nezasahuje do krcku a povedal ze mala by ist casom vyssie..no nemam ziadnu foto lebo povedal ze na 3D/4D je este male ze lepsie prist medzi cca 24-28tt ak chceme..no bolesti mam furt a povedal ze to je rastom maternice ze si mam kupit magnezium a ked nezaberie tak ist k DR lebo ze moze hrozit potom predcasny porod ci potrat tak ma potesil teda ☹

ashley31
20. feb 2017

Babenky caute,pridavam sa ku Vam ...termin mam 22.7 🙂 ja pohyby citim asi uz tyzden ...ale zda sa mi ,ze stale len na lavej strane 😒 cakam sice druhe babatko,ale uz je to 10 rokov co som bola tehotna,takze uz si to velmi nepamatam ...

olylili
20. feb 2017

@ashley31 jeeeej ahoj ja mám termín 21.7😀 ja už mám poriadne kopance a vytláčanie 😊

zuzacka16
20. feb 2017

@blcha123 tesim sa s tebou ze si dobre dopadla..ja som bola dnes na morfo utz tiez male je v poriadku no bolesti mam stale a DR povedal ze to je zvacsovanim maternice no nepozeral ma ako mam krcok lebo to nebolo na to zamerane..tiez si mam dat magnezium a ked to neprejde ist ku svojej DR..u nej som bola minuly tyzden a krcok som mala OK tak neviem ci mam zajtra ist 😔

nenuska25
20. feb 2017

@zuzacka16 A čo budete mať? Som rada ze vsetko ok...Ja som došla z morfologickeho ultrazvuku akurat...všetky organy ok a veľkosťou je o tyzden dopredu takze zodpovedá 22tt....Inak si stale cucal palec, takže sme sa smiali, že aké zlate :D

zuzacka16
20. feb 2017

@nenuska25 tak super ze ste aj vy OK my zodpovedame 21tt..pipika nevidel tak dievca by malo byt 😉 len tie bolesti ma trapia

renimac
20. feb 2017

Idem asi radšej k Vám 🙂. Vy tu máte už také krásne bruška a v junovkach sú baby, čo nemajú ešte žiadne 😲.

zuzacka16
20. feb 2017

@renimac ja tiez este nemam brusko 😂

nenuska25
20. feb 2017

@zuzacka16 joooj tak snáď sa to coskoro dá do poriadku! Držím palce

renimac
20. feb 2017

@zuzacka16 A akú máš normálnu váhu? Mne na tých 50kg bruško vyskočilo už v 16tt.

slimstar
20. feb 2017

Pred týždnom ma bolelo podbruško a dnes kríže, aj vy máte takéto občasné prejavy ? Ja idem na morfologický 1 marca, už sa teším. 🙂

kattky
20. feb 2017

@zuzacka16 no aspon ze je vsetko v poriadku. Tak kup si to magnezium. Mne pri silnych bolestiach nastastie doteraz vzdy zabral. Vzdy som si vzala magne s lahla si ked ma bolelo brucho.

zuzacka16
20. feb 2017

@kattky uz som si dnes kupila magne B6..idem sa najest a dam si ho..ale ak mi nebude v noci dobre tak asi pojdem zajtra k DR

kattky
20. feb 2017

@zuzacka16 dobre. Bude to tak najlepsie. A tak ze asi budete mat dievcatko hej 🙂 ja som dnes od maleho dostala doteraz najsilnejsi kopanec doteraz 😀

zuzacka16
20. feb 2017

@kattky no tak povedal ze pipika nevidi inak odmerany bol strasne ten lekar pozrel ma asi za cca 8 minut.. tak hadam budem mat Timeu 😉 moja je taka kludna ja kopance este vobec necitim obcas vrtenie steklenie

kattky
20. feb 2017

@zuzacka16 tak nas spachtos ked sa zobudim, tak ho uz dost citim. Dnes uz aj ten kopanec. No a priatel tvoj co na to vsetko povedal?

jarunka102
20. feb 2017

Ahojte.Čítam,že tu riešite krčok a ja tiež začínam mať bolesti v krížoch,v podbrušku a tiež také pichanie zo spodu...vzala som si dnes Magne B6,ale som trošku nesvoja,či to nebude to skracovanie krčka alebo otváranie...snáď nie :-/...manžel mi vraví,nech na to nemyslím,ale dá sa to?Tak uvidíme no...držte sa.

kattky
20. feb 2017

@jarunka102 ked take nieco citis, tak jedine to magne a a lezanie pomoze. Ak by to do zajtra nepreslo, tak chod k lekarovi.

ttami
20. feb 2017

@zuzacka16 blahozelam k dievcatku😉a timea je pekne meno😉

jarunka102
20. feb 2017

@kattky Ano ležím a určite to nebudem naťahovať,ak by sa to nezlepšovalo...nechcem riskovať a prísť o ďalšie bábo 😢

ttami
20. feb 2017

@jarunka102 dufajme ze vsetko bude ok,ze je to len tou rozsirujucou sa maternicou a je velmi tazke nemysliet na zle veci,lahko sa to hovori,ale tazsie kona☹

kattky
20. feb 2017

@jarunka102 uz si prisla o jedno? To mi je luto. Tak ak dozajtra to neprejde urcite chod k lekarovi. Ja tiez som uz raz potratila ale v 5tt.

jarunka102
20. feb 2017

@ttami veď práve,že sa na to nedá nemyslieť a nemožno to ignorovať,žena musí byť opatrná a nenechávať to na náhodu. Ale tak dúfam aj ja,že je to tá maternica.

@kattky to ma mrzí. Ja som prišla už o dve. Prvé v 6tt a druhé v 4tt...ďalšiu stratu by som už nezvládla.