icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
24. feb 2017

@lili_1 tak bud rada ze ti stery robila mne nasla krv a bielkovinu v moci a dala mi zinnat vobec mi stery nerobila ☹

olylili
24. feb 2017

@lili_1 prečo keď máš ty krv v moči musí brať ATB aj tvoj priateľ?

blondie257
24. feb 2017

Krv v moci je vlastne infekcia mocovych ciest.....nechapem ani ja tie atb pre partnera

lili_1
25. feb 2017

@olylili netusim ani ja...povedala mi aj nazov ze co to je ale nepametam si ho presne len mam pocit ze asi povedala taky "ureaplazma" ale nie som si ista ☹ a vravela ze keby sa to dostalo do plodovej vody tak mozem potratit takze ma dost vystrasila 😢 ....a antibiotika sa volaju Azitromycin Mylan 500mg ...

olylili
25. feb 2017

@lili_1 fúha som ešte nepočula o tom tak sa len pekne držte

ashley31
25. feb 2017

@lili_1 a preco ti brala stery na ureoplazmu?si mala nejake tazkosti?

ivonkaivikk
25. feb 2017

Ahojte baby, tak uz aj my mame za sebou morfo, všetko je v úplnom poriadku teskame sa na malého Maťka 💙 váži 390g, tak pomaličky ale isto ❤

blondie257
25. feb 2017

@ivonkaivikk gratulujeme k Maťkovi 😉

lili_1
25. feb 2017

@ashley31 nic praveze ziadne tazkosti ani palenie pri moceni ani nic len na kazdej poradni mi kontroluje moc a uz od decembra mam stale krv v moci...tak sa jej to nepacilo tak brala stery a vysly vysledky nedobre

kattky
25. feb 2017

@ivonkaivikk ahoj pises ze maly ma 390g. Nevravely ti, ze ma nadvahu? Lebo mne ked robili ultrazvuk tak tiez mal maly 390g a ze to ma nadvahu, ze mal by mat 330g.

renimac
25. feb 2017

@kattky mne robili ultrazvuk v 22tt a malý mal 412g, to by už bol podľa tohto obezny 😮. Doktor mi na to nič nepovedal.

mimka9
25. feb 2017

Moja mala v 22+1tt 456gr... 😂

ashley31
25. feb 2017

@lili_1 a nepovedala ti,kde si to chytila? Prajem skore uzdravenie,nech ste co najskor fit 😉

senta_sofia
25. feb 2017

@kattky to je podla mna pekna blbost, ze nadvaha, ved ono je to hlavne odhad, co sa spriemeruje podla tych mier, co pomeraju a to dost zavisi aj od skusenosti toho, kto to robi, ako presne to pomeria a vzdy je tam odchylka...

kattky
25. feb 2017

@renimac
@senta_sofia tak mne robili sono v 20tt a vtedy maly mal 20,2cm a 390g. A popritom predtym mi povedali, ze male musia sledovat bo ze moze zaostavat na vahe. A teraz ze uz nadvahu ma.

renimac
25. feb 2017

@kattky netreba to brať úplne vážne. Všetko sú len odhady a treba veriť, že drobec je taky ako má byť 😉. Ved aj pôrodná váha sa môže líšiť až o 500g v porovnaní s odhadom.

senta_sofia
25. feb 2017

@kattky nepoviem,keby vazil kilo, ja som mala okolo 60g odchylku pisanu na vahe, cize ak si zoberies tych 330 a 390,je to v ramci tej v norme

gabrielita3
25. feb 2017

@kattky to vobec neber vazne staci ked sa dieta trosku pomyka a uz je vsetko odlisne mne malu merali zle skoro cele tehu povedali mi ze je malicka ze bude mat okolo 2500 g a zrazu den pred porodom mi na sone povedali ze vazi okolo 3300 g a mozno aj viac a nakoniec sa narodila s vahou 3300g ... vobec sa nestresuj

kattky
25. feb 2017

@renimac
@senta_sofia
@gabrielita3 ako ja to beriem s rezervou. Viem ze nemusi byt pomerane dobre. Ja len informativne som sa pytala ci vam niektorej nebolo nieco take povedane. A su myslim ze sim ani vela nepribrala. Do 20tt som +4kg.

renimac
25. feb 2017

@kattky mne nikto nič nehovoril, tvárili sa, že všetko OK. No a ja som pribrala posledné dva mesiace 8kg 😖. A to som si myslela, že sa zmestim do 60kg. Hahaha 😂.

senta_sofia
25. feb 2017

@kattky nepovedal ani raz a to cakam tretie 😉 preto som reagovala,ze to je blbost

kattky
25. feb 2017

@renimac
@senta_sofia no a na poradne chodite kazde 4 tyzdne ci teraz uz kazde 3 tyzdne. Lebo ja dotetaz som chodila kazde 4 tyzdne a teraz uz budem chodit kazde 3 tyzdne.

renimac
25. feb 2017

@kattky ja mam ďalšiu až 6.3., to bude po mesiaci. A potom neviem.

lili_1
25. feb 2017

@ashley31 ee nepovedala asi nevie...len ze teraz bez sexu byt a ani do bazena sa kupat (ani by som nesla sa kupat tehotna) ....tak nwm co to preco sa urobilo ci mam az tak oslabenu imunitu ..uvidime ci pomozu tie antibiotika.... Dakujem 🙂

kattky
26. feb 2017

@renimac ja som mala poradnu 15.2. a teraz idem 8.3.

senta_sofia
26. feb 2017

@kattky ja pojdem po troch teraz,ale uprimne som to vzdy brala ze po mesiaci,az teraz ako si napisala som to spocitala 😀

blondie257
26. feb 2017

Ja som mala poradnu od zaciatku kazde 3 tyzdne,teraz tiez.naposledy 22.2 a dalsia bude 15.3

senta_sofia
26. feb 2017

@blondie257 mas pravdu,pozrela som ostatne a boli aj tie po troch

sonulcicka
26. feb 2017

Baby,ja som včera padla na ľade. Tak nabok,udrela som si zadok,stehno a laket,ale najviac ma trapi,ci je v poriadku malinka. Mam ist k Dr.? Rozmyslam,ze zajtra rano behnem...ach ☹ poradnu mam az za 2 a pol tyzdna

kitty18
26. feb 2017

@sonulcicka ja som tak tiez padla presne na koleno a laket ale ja som mala den na to poradnu ... Radsej by som isla nech dr pozrie radsej ... Ale mne moja vravela ze pokial nekrvacam nic ma neboli tak je v pohode ale aj tak mi radsej sono robila ... Ja by som sla urcite... Ja osobne som z toho bola na nervy som stale plakala tak mne urobilo dobre ked som videla malinku ze je v poriadku...