Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Krv v moci je vlastne infekcia mocovych ciest.....nechapem ani ja tie atb pre partnera
@olylili netusim ani ja...povedala mi aj nazov ze co to je ale nepametam si ho presne len mam pocit ze asi povedala taky "ureaplazma" ale nie som si ista ☹ a vravela ze keby sa to dostalo do plodovej vody tak mozem potratit takze ma dost vystrasila 😢 ....a antibiotika sa volaju Azitromycin Mylan 500mg ...
Ahojte baby, tak uz aj my mame za sebou morfo, všetko je v úplnom poriadku teskame sa na malého Maťka 💙 váži 390g, tak pomaličky ale isto ❤
@ivonkaivikk gratulujeme k Maťkovi 😉
@ivonkaivikk ahoj pises ze maly ma 390g. Nevravely ti, ze ma nadvahu? Lebo mne ked robili ultrazvuk tak tiez mal maly 390g a ze to ma nadvahu, ze mal by mat 330g.
Moja mala v 22+1tt 456gr... 😂
@kattky to je podla mna pekna blbost, ze nadvaha, ved ono je to hlavne odhad, co sa spriemeruje podla tych mier, co pomeraju a to dost zavisi aj od skusenosti toho, kto to robi, ako presne to pomeria a vzdy je tam odchylka...
@renimac
@senta_sofia tak mne robili sono v 20tt a vtedy maly mal 20,2cm a 390g. A popritom predtym mi povedali, ze male musia sledovat bo ze moze zaostavat na vahe. A teraz ze uz nadvahu ma.
@kattky nepoviem,keby vazil kilo, ja som mala okolo 60g odchylku pisanu na vahe, cize ak si zoberies tych 330 a 390,je to v ramci tej v norme
@kattky to vobec neber vazne staci ked sa dieta trosku pomyka a uz je vsetko odlisne mne malu merali zle skoro cele tehu povedali mi ze je malicka ze bude mat okolo 2500 g a zrazu den pred porodom mi na sone povedali ze vazi okolo 3300 g a mozno aj viac a nakoniec sa narodila s vahou 3300g ... vobec sa nestresuj
@renimac
@senta_sofia
@gabrielita3 ako ja to beriem s rezervou. Viem ze nemusi byt pomerane dobre. Ja len informativne som sa pytala ci vam niektorej nebolo nieco take povedane. A su myslim ze sim ani vela nepribrala. Do 20tt som +4kg.
@kattky nepovedal ani raz a to cakam tretie 😉 preto som reagovala,ze to je blbost
@renimac
@senta_sofia no a na poradne chodite kazde 4 tyzdne ci teraz uz kazde 3 tyzdne. Lebo ja dotetaz som chodila kazde 4 tyzdne a teraz uz budem chodit kazde 3 tyzdne.
@kattky ja pojdem po troch teraz,ale uprimne som to vzdy brala ze po mesiaci,az teraz ako si napisala som to spocitala 😀
Ja som mala poradnu od zaciatku kazde 3 tyzdne,teraz tiez.naposledy 22.2 a dalsia bude 15.3
@blondie257 mas pravdu,pozrela som ostatne a boli aj tie po troch
Baby,ja som včera padla na ľade. Tak nabok,udrela som si zadok,stehno a laket,ale najviac ma trapi,ci je v poriadku malinka. Mam ist k Dr.? Rozmyslam,ze zajtra rano behnem...ach ☹ poradnu mam az za 2 a pol tyzdna
@sonulcicka ja som tak tiez padla presne na koleno a laket ale ja som mala den na to poradnu ... Radsej by som isla nech dr pozrie radsej ... Ale mne moja vravela ze pokial nekrvacam nic ma neboli tak je v pohode ale aj tak mi radsej sono robila ... Ja by som sla urcite... Ja osobne som z toho bola na nervy som stale plakala tak mne urobilo dobre ked som videla malinku ze je v poriadku...

@lili_1 tak bud rada ze ti stery robila mne nasla krv a bielkovinu v moci a dala mi zinnat vobec mi stery nerobila ☹