icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

erikababula
27. feb 2017
erikababula
27. feb 2017

@lidka1992 23tt☺

enika1234
27. feb 2017

@slniecko323 ďakujem 🙂

slniecko323
27. feb 2017

@enika1234 rado sa stalo 🙂 Hlavne nestresovat.

vierkadominik1
27. feb 2017

@erikababula takze termin mas az v juni

emily0412
27. feb 2017

Na predaj stokke explory v3 - 390 e

juliane126
27. feb 2017

@zuzacka16 tvrdnutie brucha ako predpriprava maternice na porod sa moze vyskytnut uz od 22 tyzdna. Musi ale trvat kratko, cca. 10 sekund a nesmie byt castejsie ako 3x za hodinu. Ze to sposobuju trochu aj pohyby dietata ale i napr. prilisne hladkanie brucha. Nesmie byt bolestive a caste, lebo to uz moze byt zaciatok predcasneho porodu.

Ja ich mam asi zo 2 tyzdne. Taky zvlastny pocit, kt. Ovplyvni i dychanie. Neda sa na par sekund stlacit brucho. Nad pupkom makke a dole ako kamen. Az ked sa to opakovalo mi doslo co to je. Ku koncu tehotenstva to bude intenzivnejsie. Ale nie bolestive

@diannna moc si chcela vediet co to je. Preto sa ti male schovalo☺. Asi to bude na 51 % dama. Ta predsa nerozcapuje len tak nohy. Nasa sa tiez schovavala do 30. Tyzdna.

@nenuska25

zuzacka16
28. feb 2017

@juliane126 aha ďakujem za vysvetlenie, zatiaľ som na sebe také niečo nebadala a dúfam, že to čoskoro ešte ani badať nebudem..všetkým prajem príjemné tehuľkovanie 😉

blondie257
28. feb 2017

Babenky,kolke uz mate kocik kupeny? Pripadne aj foto,jooj ja spekulujem vyberam....a cim viac sa tomu venujem,tym viacej neviem sa rozhodnut 😂

kitty18
28. feb 2017

@blondie257 ja mam uz daavno 😂 ja som bola rychla... Takko light kremovy

kitty18
28. feb 2017

@blondie257 teda tako jumper light

mon895
28. feb 2017

@blondie257 my sme kupili cca v 18tt peg perego book plus ediciu fiat 🙂

zuzacka16
28. feb 2017

@blondie257 my sme kupovali este na konci tretieho mesiaca Cam Dinamico trojkombinaciu ale z druhej ruky vid foto 😉

blondie257
28. feb 2017

@kitty18
@mon895
@zuzacka16
Mate pekne kociare.ja furt cosi najdem co sa mi nepozdava a potom to tak aj vyzera ze preberam 😍 sa aj vravi,ze cim starsia tym preberavejsia 😂 ,ci?
Kym som nevedela,ze to bude holka,tak mi nevadila ani zelena farba a teraz vadi 😒 som hroznaaa.
Poniektore kociare,co maju na predaj ine mamicky maju sumu porovnatelnu s novym,tak neviem.Pacil sa mi jeden z okolia ale uz sa predal. Kto zaváha... No co uz...
A tu po okolici nejako neviem najst co by ma uchvatil,su ale z inych krajov a kto sa tam potrepe..napr do Nitry 😀 z Presova

mon895
28. feb 2017

@blondie257 my sme kupili prvy co sa nam obom zapacil a dalsie uz nepozerali lebo tiez by sme spekulovali :D a farbu sme dali neutral lebo sme nevedeli co cakame :D kupili sme tiez pouzivany ale o viac ako polovicu lacnejsi nez novy a nema ani skrabancek

zuzacka16
28. feb 2017

@blondie257 však ešte máš čas, ja som kupovala, keď som ešte nevedela, čo to bude, takže taká neutrál farba, no aj teraz keď viem, že čo to bude, tak by som sa na 100% na to nespoliehala, tiež by som volila niečo neutrál..my sme kúpili za veľmi dobrú cenu ten kočík a je fakt ak nový, aj veľmi ľahko sa skladá, prehadzuje tá 3-kombinácia a ešte mi pani dala k tomu 2 veľké tašky oblečenia a také vajíčko na sedenie..takže za mňa maximálna spokojnosť..a ešte čo sa mi páčilo, že k vajíčku je taký podsedák do auta, teda len nacvaknem vajíčko a idem, nemusím to stále pásmi upínať..čo je super, lebo my autom dosť často cestujeme za rodinami 😉

blondie257
28. feb 2017

@mon895
To mas faj,ze pouzivany a v dobrom stave.Ja som bola pozerat jeden pouzivany a doat bol "rozgajdany" bolo vidno ze bol doslova nesetreny.taky som nechcela.
Pouzivany mi nevadi vobec,som za ak sebe usetrim a druhemu financne clovek pomoze.

@zuzacka16 ta cast do auta na vajicko je tusim isofix,je to super vec. Ja tiez casto budem autom chodit,aj xhodim,kedze manzel pracuje mimo,tak vsetko si musim sama zatiadit.
Mas tiez faj ak za super cenu plus gratis veci

zuzacka16
28. feb 2017

@blondie257 nie je to isofix, viem, čo je isofix, to je v aute predpripravené aby sa tam to vajíčko nastoklo len, ale to je normál taký plastový podsedák, ktorý v aute upevníš pásmi a na to nasunieš len to vajíčko, čiže aj keď dieťa spí, len ľahko vyberieš a nezobudíš ho tým, že pásy odopínaš a tak..keď to už bude aktuálne niekedy môžem odfotiť, lebo teraz to už mám v skrini odložené 😉 vieš čo, my sme tiež radi, že nemáme nový, lebo aj tak to dieťa z toho rýchlo vyrastie, potom radšej kúpime nový športový kvalitný kočík, ako nehovorím, že tento nie je kvalitný, no nepotrebujem mať nový, za to že to bude naše prvé..veď toľké veci človek ešte bude kupovať, ajajaj

kattky
28. feb 2017

@blondie257 my uz tiez mame 3 kombinaciu. Kupili sme ho asik pred mesiacom. Tiez od jednaj pani, ktora kupila kocik no jej maly nechcel vobec v nom byt. Sme maximalne spokojny. Je uplne ako novy.

erikababula
28. feb 2017

@vierkadominik1. Mala by som presne 3.jul ale kedze mam rizikove tak budem rada ked vydrzime do 36tt malu som rodila v 37tt a maleho 34tt a uz teraz to mam koplikovane trombocyty mam len 27 a asi ma caka vo stvrtok uz nemocnica

blondie257
28. feb 2017

@zuzacka16 aha...uf...
No je to kazdopadne lahsie ako zakazdym tu autosedacku pripinat pasmi.
Suhlasim s investiciou do sportoveho kociara. A vydavkov bude veru este vela,ja som mala Natalku prvu v rodine,veci som nemala ani po kom dedit,takze vydavky boli vysoke.Brat mal po mne prve dieta,tak vsetko som im posuvala od kociara,vanicky oblecenia,obuv,hracky kedze moja Natka doslova vsetko setrila a maloco znicila.takze si jednoznacne pomohli.az teraz pri chlapcovi kupili kociar,ale tiez od ruky a oblecenie daco dostali a daco svagrine dala rodina,kamosky.my teraz po 10rokoch v podstate znova vsetko kupujeme,kedze svagrina sa zatial nevyjadrila ci mi aspon co to co sa zachovalo po mojej Natke vrati alebo....neviem.Ze vraj si to privlastnila jej segra,co sice vydata je ale dieta planuje az za take 3roky,kym postavia dom.takze ma cakaju vydavky ako pri prvom.Aj ked nemam problem ani od ruky kupit.

kattky
28. feb 2017

@erikababula ja mam tiez 3 jula termin. Doteraz som mala vzdy termin na 6 jula no ze maly je kustik vacsi tak uz mam 3 jula. Tiez som na rizikovom no vsetke vysledky mam zatial v poriadku.

piskotka99
28. feb 2017

Krásne kociky máte 😊My mame takýto , kupovali sme ho dávnejšie a farba neutrálna kedže sme nevedeli pohlavie 😊😊😊je to trojkombinacia

erikababula
28. feb 2017

@kattky No netesim sa na tu nemocnicu doma mam 6rocnu dceru a 2rocneho syna.bude mi velmi smutno a este mam necele 4mesiace pred sebou .Drzim ti palceky hlavne nech ste zdravy ☺

zuzacka16
28. feb 2017

@blondie257 áno lebo ten podsedák máš vlastne stále v aute, ty len to vajíčko berieš so sebou, však uvidím potom, či to bude praktické, pre mňa všetko nové, všetko sa učím 😉 ja mám šťastie v tom, že tá pani mi dala veci a veľmi zachovalé, potom mama moja ešte po mojej sestre odložila, aj keď je to síce 17 rokov dozadu, ale na ten rozbeh v pohode to bude si myslím, veď to sa operie a tie deti aj tak rýchlo z toho vyrastú, no a ešte sme včera volali s priateľovou mamou, čo žije v Nemecku a tá nám pošle že vrece oblečenia, takže to budem asi môcť aj predávať 😅 a postieľku mám tiež ešte čo segra moja mala, aj vaničku, takže to som rada..zatiaľ sme len ten kočík kúpili a prebaľovaciu komodu som chcela a to sme tiež minulý týždeň z druhej ruky a súčasťou toho je aj vanička, ale tú využijem málo, lebo tá je pidi, čiže tak po 2 mesiacoch tipujem, že bude vo veľkej už 😉 však to že výdavky budeš veru mať, keď to máš také, že si niekto privlastní a ešte ani bábo nečaká a tiež máš dosť veľký odstup..to ako ja s mojou sestrou, máme 14 ročný rozdiel medzi sebou 😉

blondie257
28. feb 2017

@kattky je pekny....tak nejako si predstavujem aj nas kociar. Akurat ze tu na vychode bars na vyber niet a to som denne na inzeratoch ci naaahodou nieco nevyskoci co by som brala.
Kolko vas vysiel pouzivany?

erikababula
28. feb 2017

My mame tento kocarik☺

zuzacka16
28. feb 2017

@erikababula fúha tak ti prajem, aby si nemusela byť až do konca tehu v nemocnici..a prečo ideš vlastne tam?

erikababula
28. feb 2017

@zuzacka16 Dakujem...Mam trombocytopeniu chodievam na hematologiu uz 10rokov trombocyty mavam normalne 48 a vzdy ked som ostala tehotna rychlo klesaju co moze sposobit aj vykrvacanie teraz mam len 27 a pri porode by som mala mat aspon 80

zuzacka16
28. feb 2017

@erikababula aha to som ani nevedela, že aj niečo také sa sleduje..a v nemocnici si potom na nejakej liečbe alebo ako to prebieha? myslíš, že tam budeš musieť byť až do konca tehu?