icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
2. mar 2017

@slimstar no to by sme viacere chceli mat take deti to uvidime potom aki budu spaci hlavne nech su vsetci zdravi 😉

sestricka5
2. mar 2017

@lulusiq2512 momentalne 19tt ... termin mam 29.7. a ty?

kattky
3. mar 2017

Kocky vcera vecer som isla do sprchy a ked som sa povyzliekala vsimla som si, ze z laveho prsnika mi vyteka z bradavky taka priesvitna ako keby kus lepkava tekutina. Co to?

erikababula
3. mar 2017

@kattky Ahoj je to kolostrum(mledzivo)prsnik sa pripravuje na mliecko pre babo☺ja som to mala tiez nie je to nic vazne☺

kattky
3. mar 2017

@erikababula aha. A ja ze to kustik neskor bude vytekat. A to bude vytekat az kym mlieko nedostanem?

kchan
3. mar 2017

@kattky mne to vyteká uz asi tri týždne, koľko krát sa ráno zobudím a na pyzame mokré fľaky 🙈 a myslím, že to už budeme mať až do pôrodu kým sa spustí mliečko🙂

kattky
3. mar 2017

@kchan aha. Ze asik si pomaly zabezpecim tampony? Ja som len vcera si to vecer vsimla. Pred tym som to nemala naisto, lebo vzdy sa sledujem 🙂 myslela som si asik ze to bude ten kolostrum, ale nebola som si ista.

jance333
3. mar 2017

babule, kupovali ste si už nejaké špeci podprsenky? do mojich pôvodných sa už ledva zmestím a keď tak celkom kypím, ale nie je mi ani pohodlne. máte nejaký tip na pohodlné a prípadne aj normálne vyzerajúce podprdy? kdesi som čítala, že športové sú fajn, ale videla som zatiaľ len také nie veľmi pekné

slimstar
3. mar 2017

@jance333 ja mám ten istý problém. Že vraj je tehotenská podprsenka a kojenecká. A tú kojeneckú treba kúpiť v 9 mesiaci o číslo väčšiu. http://veu.sk/index.php/aktuality/1547-ako-si-s...

kitty18
3. mar 2017

@jance333 ja som zatial navstivila maminu skrinu na podprsenky ta ma aj o dve cisla vacsie a kupila som si klasika sportove v lidli a kojenecke chcem kupovat az neskor ...

jance333
3. mar 2017

@kitty18 😀, keď ja sa už ani neviem odhadnúť, čo sa veľkosti týka. tehotenské veci sa mi zdajú ešte moc veľké, tak nakupujem len neutrálne šaty ku legínam, čo ponosím aj potom. bežne som nosila veľkosť M alebo 36/38, teraz som si s veľkými očami kúpila trochu väčšie, lebo sa cítim na svoje pomery dosť veľká a už som to dala kamoške, lebo som sa v tom topila 😂 neviem si ani predstaviť kupovať podprdu.. bez skúšania naisto nie a vyzliekať sa z tých vrstiev v obchode, to je otrava. asi si budem ďalej veselo prekypovať , kým sa naozaj oteplí, že konečne zhodíme aspoň hrubé kabáty 😀

podobova15
3. mar 2017

@kitty18 votriem sa Vám sem 🙂. Ja som si na začiatku tehotenstva kúpila nohavice na traky veľkosť 42, moja bežná veľkosť 38. Že veď to budem mat dokonca. Tento týžden som ich vytiahla že vyskúšam a sú mi akurát. Sa to nezdá ale bruško ich dost vyplnilo 😀

slimstar
3. mar 2017

Ja nosím tehotenské nohavice už asi týžden. Predtým som nosila číslo 36 a ostatné veci S, tehotenské nohavice sú číslo 40. Sú mi trošku volné, ešte mám rezervu keď sa zväčší bruško a tiež nosím červené traky. A ešte mám aj také tehotenské elastáky, keď sa oteplí, tak ich budem nosiť + normálne tričká z obchodu asi veľkosti L. 🙂

kitty18
3. mar 2017

@jance333 no ja od zaciatku naberam do brucha ja uz som jak balon :D takze ja uz od tretieho mesiaca nosim tehu veci a zimne bundy mam od mamy :D este ze je vacsia :D ja som tiez mala velkost 36/38 ale zial naberam riadne :D ja som to zatial vyriesila takto poziciavanim a uz sa tesim ked sa otepli a ja budem moct nosit saty :D ja som este nechcela kupovat podrpsenky lebo este urcite podrastiem :D
@podobova15 ja mam tiez take na traky ze sa daju zvacsovat podla toho ako budem ja rast :D a uz veru pojdem na druhy gombik zachvilku este ze su tam tri :D este ze mi vsetko ide len do brucha a nie do stehien lebbo to neviem co by som kupovala :D

podobova15
3. mar 2017

@kitty18 som na tom podobne našťastie tiež mi to ide len do brucha a moc som nepribrala 😀. No veď uvidíme lebo do konca je este ďaleko 😀😀

olylili
3. mar 2017

Dievčatá keď ste šli na morfo.udg vyšetroval vás dr.aj zo spodu? Kontroloval krcok? Alebo ho mám o to požiadať? Lebo už druhý mesiac má nevysetroval a bola by som kludnejsia v pondelok idem

kitty18
3. mar 2017

@olylili no ja ked som bola na morfo tak ma nevysetroval ale mna moja gynekologicka pozera kazdu poradnu odspodu ...

olylili
3. mar 2017

@kitty18 veď toto že aj moja a teraz som sa sťahovala menila dr. a ten nič

zuzacka16
3. mar 2017

@olylili ja keď som šla na morfo, tak som si zobrala aj sukňu pre istotu, no pozeral ma len cez bruško a nehovoril mi nič o krčku, len že mám nižšie placentu, ale že tá nezasahuje do krčku a to bolo všetko..no niektoré hovorili, že im aj krčok vyšetroval, že sa dá aj cez bruško, alebo keď nie je dobre vidieť, tak aj zo spodu urobia..takže určite mu povedz, že chceš aj krčok skontrolovať, keď už 2 mesiace ti ho nik nekontroloval 😉

senta_sofia
3. mar 2017

@olylili mne krcok zospodu nepozeral odkedy som bola na potvrdeni tehotenstva, ale oni to vidia aj na ultrazvuku,ci sa skracuje a uz potom vo vyssom stadiu pozeraju zase kvoli otvaraniu a pripravenosti.

olylili
3. mar 2017

@kitty18 na morfo idem k svojmu dr.

olylili
3. mar 2017

@senta_sofia áno? Tak dúfam že nič nezanedba lebo som nekludna

kitty18
3. mar 2017

@olylili ja by som sa ho na to spytala ci to netreba ... mna normalne vzdy pozera aj ked sono nerobi tak vzdy pozrie ci sa neskracuje alebo sa neotvaram ....

olylili
3. mar 2017

@zuzacka16 tak teraz mu už určite poviem lebo už som fakt dosť nervózna keď kde tu všade čítam o Tom ako sa ženy otvárajú

senta_sofia
3. mar 2017

@olylili naco zbytocne rypat do toho,ked nie su problemy, pozri sa na to tak 🙂 a vravim, vidno to cez ultrazvuk

olylili
3. mar 2017

@kitty18 veď toto aj moja bývalá dr. za každým razom preto som teraz taká z toho mimo sa mi tá poradňa zdá potom nekompletna a čakať ďalší mesiac

kitty18
3. mar 2017

@olylili no ja som rada ze moja to pozera nakolko mi nerobi sono zakazdym tak nech aspoň viem ze je to ok ... pride mi to tiez ako zbytocna poradna keby som tam mala prist len na to aby sa ma opytala ako sa citim a zmera mi tlak ...

olylili
3. mar 2017

@senta_sofia len on mi ani usg nerobí len v 12-20-30-36tt ja tam chodím zbytočne doslova

olylili
3. mar 2017

@kitty18 noooo ja tam chodím momentálne už ma to vytáča teraz si otvorím ústa

kattky
3. mar 2017

@olylili mne tiez kazdu poradnu kontroluje ultrazvukom krcok. Povie mi ze je prekrasny no velkost mi nehovori.