Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dufam ze sa dogulame k stastnemu koncu vsetky 😃 ..vcera som sa nechala okradnut na bazosi ale tak co uz .. prisla som o 35,€ lebo som truba aspon budem mat poucenie. Len nechapem jak sa niekto moze takto prizivovat na detskych vecickach .. je to smutne.
@ssiska_1 a coze? Top stav a dosli vechty za 35 eciek?
@senta_sofia
Nieeee .. predavala panicka postielku next2me ze 3x odskusanu nepouzivanu za 60€. Reku junzoberiem lebo sa mi to zda prakticke aj ako pri posteli aj ako cestovna. A panicka ze ma zle skusenosti a ze posle len na platbu vopred, tak sme sa dohodli ze poslem polovicu a zvysok zaplatim pri dobierke ..poslala som peniaze a odvtedy panicka nekomunikuje, inzeraty zmazane a pisali tam aj dalsi ze ich obtiahla ..joj taku mam zlost ze az!
@ssiska_1 no tak to je pekne svinstvo,viem,ze aj tuto na koniku sa riesili kadejake podvody,mozno by si sa niekde dopatrala postupu,co by sa dal pouzit aj pre teba... Aj ked ja osobne by som ozelela peniaze asi,ako sa vlacit po vysluchoch :-/
@senta_sofia
Ale ved prave .. taka mala suma nie je trestny cin .. z bazosa mi poslali aj cislo ktore bolo overovacie na inzerat a to je registrovane ako eu karta takze sa neda dopatrat majitela .. nevadi mam poucenie ..hlavne nech mame dietky zdrave 😉
@sestricka5 ja mám 18.7.
@ssiska_1 presne 🙂 vraj kazdej svini sa voda vari,tak snad aj tamtej...
@senta_sofia
A tebe sa ako dari? Tehulkovanie ok? 🙂
@ssiska_1 co ti poviem,tretie dieta,doma manzel so zlomenou nohou,moc casu riesit tehotenstvo nemam 😀
No tak to mas ozaj vesele ..😃 ..cize okrem bambusikov skaces este aj okolo manzela ..ale ved o par tyzdnov sa to hadam obrati nie?
@ssiska_1 ahojky pozriem akurát,že Vás oklamali.A vy ste jej posielali na účet korunky?Veď skúste v bránke, zahrať na tu páni v okienku, alebo cez niekoho známeho,že podľa čísla účtu nájsť meno dotyčnej osoby.Ja som to tak riešila. Mňa tak oklamala jedna a šla som do bánky, akože chcem poslať zas peniaze ona natukala číslo a ja že joj zabudli som sa presné dohodnúť,že či aj s poštou ,zahrala som na ňu a povedala mi meno heh.No a ja som potom tej zemskej napísala,že počúvajte páni tá a tá.podla mená,ak mi nepríde ten tovar do 5 dní idem na políciu a podávam trestné oznámenie.Predstavte si prišlo mi všetko do pár dní.No a potom som čítala kopú komentoval,že oklamala asi 5 žien.Ale ja som sa s tým nehrala a teraz si dávam vadsi pozor.Lebo je veľa klamárov na tomto svete.
@ssiska_1 tá máte pravdu, karma je zdarma.Tiez som toho názoru že každému sa všetko vráti.Ja som nehľadala.Ta dotyčná sa asi zľakla že viem jej meno a priezvisko a poslala mi nakoniec tie veci čo mala a išlo tam o 40€.Ale viem že je viacej takýchto čo klamú a okrádajú, nechápem ako môžu spať.☹
@ssiska_1 stihame to zrejme natesno, aby bol fit, ked sa odoberiem na rekreaciu do porodnice, este zhruba 6 tyzdnov chodit nebude isto a potom zavisi, ako sa to podari zrehabilitovat. Ale tak nevadi, len nech ja drzim pokope a vsetko bude fajn 🙂
Fiiijha tak to ozaj nie je buhvico .. tak to pevne drzim palcoky aby si to vsetko zvladla
@ssiska_1 dalo by sa to riesit ak ny sa vsetky okradnute mamicky spojili a spisala by sa jedna hromadna zaloba z titulu podvodu.
@slniecko323 nie som si iata, ci je meranie krcka ultrazvukom dostacujuce...ja som to tajto mala vzdy v poriadku, kym ma raz nevysetrili zospodu rucne acokamzite som zostala lezat v nemocnici, ze sa zvonku otvaram...odvtedy ma vysetruju vzdy zospodu....kym rucne vysetrenie stale ukazuje, ze musim lezat, lebo sa otvaram, na ultrazvuku je stale vsetko ok podla parametrov...
Mne lekar kontroluje palpacne krcok na kadej poradni
@laura1804 samozejme, ze je potrebne vysetrit aj manualne, ale nemyslim si ze je to potrebne pri kazdej kontrole, poradni.
@slniecko323 no snad, ked je vsetko ok, tak nie...ja som vsak ako na tom ichlach a ked tyzden nie som vysetrena, mam strach...
@slniecko323 sorry za vetu ako hotentot, mobil mi nejak sam prepisuje slova 😀
@laura1804 ja tomu vsetkemu, aj strachu rozumiem 😉
Beriete aj nejaké vitamíny v tabletkovej forme?
@diannna ja neberiem nic. Som tho nazoru, ze niekedy nic nebolo a rodili sa zdrave deti..a uz vobec nebol taky vyber potravin ako je dnes. naco kazdy den do seba pchat tabletky.. ked jes dostatok ovocia zeleniny tak to je uplne zvytocne..dieta si to vezme na ukor tvojho tela, cize jemu vitaminy nechybaju. Akurat si dam niekedy vitamin D kvoli tomu, ze teraz je malo slniecka.
@diannna brala som 1.trim. Femibion 1, ale teraz už neberiem nič. bola som nedávno na kontrole na hematológii a mala som výborné výsledky, extra som sa pýtala, či mám dosť železa a pod., tak že áno, že všetko super. až potom som povedala lekárke, že už neberiem žiadne vitamíny. ostala prekvapená, ale nakoniec sama povedala,že keď mám vyváženú stravu, tak je to ok.
snažím sa každý deň jesť ovocie aj zeleninu, veľa jogurtov (hlavne biely smotanový, tie milujem), mliek, syry, orechy, nemyslím, že nejaký umelý vitamín mi dá viac. ide jar, strava bude pestrejšia, bude to ešte ľahšie. + sa vyhýbam a ani mi vôbec nechutí kuracie mäso a som tomu rada, lebo keď si predstavím, koľko rastových hormónov a svinstiev pchajú do tých kurčiat, aby vyrástli za 2 týždne, tak ďakujem pekne. keď sestra začínala prikrmovať prvú dcéru, pediatrička jej povedala, že keby jej mala dávať kupované kuracie mäso, nech jej radšej nedáva žiadne. to mi stačí 🤐

@ssiska_1 velmi sa tesim, mne sestricka tiez hovorila,ze tie krvne testy vyhadzuju kolkokrat strasne hodnoty,ze ovela lepsie by bolo,keby ich nerobili,lebo plasia ludi k smrti. Ved komi je lahostajne zdravie dietata a tie nervy k tomu... Inak aj sesternici pri dievcatkach vysli zle testy,susede tiez,isli na amniocentezu vsetky,aj to som citala,ze keby sa v testoch zohladnoval faktor pohlavia,bolo by to ine. Dufam,ze uz budes moct vsetko zle,co si si doteraz prezila,hodit za hlavu a uz sa len s usmevom gulat do stastneho konca :-*