icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
22. mar 2017

@olylili jj to su probiotika,skus si pytat k tomu aj Lactofeel,je na upravu Ph aby sa tam rovnovaha udrzala

Pred porodom to viem,ze podaju antibiotika intravenozne,ja sa len bojim aby som neporodila prilis skoro ☹ . Tvoja sestra bola uz v 34tt co je uz v podstate ok,ale ja teraz 24tt ☹

senta_sofia
22. mar 2017

@olylili nie, volnopredajne, papas to 🙂

olylili
22. mar 2017

@blondie257 ale nie tak skoro by si nemala porodiť neboj ona mala streptokoka ešte pred tehu

olylili
22. mar 2017

@senta_sofia ďakujem tak ich skúsim

blondie257
22. mar 2017

@olylili dufam .....
Dnes bola kamoska pri tom lekarovi v Martine,MUDr.Grochala...potvrdil im zdrave dievcatko.....a take kraaasne fotky urobil...hodinu im robil usg,lebo chytal spravnu dobu na foto 😀
Tak tomu sa hovori uz lekar ako ma byt .....

olylili
22. mar 2017

@blondie257 jej to musí byť pekný zážitok koľko platila? On je vraj veľmi dobrý lekár

blondie257
22. mar 2017

@olylili uzasny mali zazitok,platila 70e a krasnych 6 foto v cene.
Skoda ze PO od MT je tak daleko relativne...
hned by som sla
Kamoska vravela,ze velmi super bol lekar,uzasny pristup

blondie257
22. mar 2017

Babenky,dnes mi prisla takato kraasna vybava do postielky.Kupila som tu na MK od jednej uzasnej maminy,za super cenu,vsetko ako nove,nieco vobec nepouzivane,vonave,pozehlene....plus pribalila darceky..taak sa tesiim 🙂

olylili
22. mar 2017

@blondie257 ja som zo Senca lenže ten môj je stále v práci veľmi by som chcela sa mi už o tom aj snívalo 😀

olylili
22. mar 2017

@blondie257 kraaaaasna farba ja si teraz zvykám na modrú 😊

blondie257
22. mar 2017

@olylili ja mam MM tiez furt v praci a mimo bydliska,takze ani nehrozi aby som tam sla...tak ale budeme mat prekvapenie ked sa narodia tie nase drobatka 😍
MM aj starsia dcera chceli chlapca,ja som mala tusaka na dievcatko,no tak som im chcela urobit radost,ze bude chlapec...no nevadi..bude mat nas ocino same blondinky okolo seba..co viac si moze priat,ze? 😂

olylili
22. mar 2017

@blondie257 ja zo začiatku som myslela že chlapec no potom chute a všetko na vlas rovnaké príznaky ako pri predošlých dievčatách tak všetkých som začala prehovárať že na 100%dievca a na morfo bum chlapec 😀tak sa ešte spamätavame ani mne sa nechce veriť 😊

blondie257
22. mar 2017

@olylili ja som povedala manzelovi,ze ked chcel clapca co sa na neho bude podobat .....ze sice nema muz.potomka ale starsia dcera sa uplne na neho od malicka podoba,tak moze byt rad 😀 ze sa mu aspin nieco splnilo.Ja som len chcela aby malo moj maly nos a nemalo moje znamienka a pehy...no comyslis,ako to dopadlo 😂 moj nos dcera nema a znamienka vsade 😂

olylili
22. mar 2017

@blondie257 väčšinou to je že dievčatá sa podobajú na otcov a chlapci na mami u nás to aj tak je tak som strašne zvedavá či sa bude malý podobať mňa 😀

jance333
22. mar 2017

@olylili tak v to ja tak tajne verím a dúfam. nie žeby na tom nejak extra záležalo, ale i preto som chcela chlapca, že keď zdedí niektoré moje nešťastné črty, tak u chlapca by to nevadilo, chalani nemusia byť bábikovo-krásni. ale dievča mi to bude vyčítať 😀
snáď bude mať naša dievčinka šťastie a črty po ockovi a zmysel pre humor, nadhľad a pohotové reakcie po mamke. to jej bude svetažiť 😂 😂 😂

olylili
22. mar 2017

@jance333 neda sa to zaručiť na 100% ale väčšinou to tak je aj u nás aj u sestry 🙂

blondie257
22. mar 2017

@olylili ..uvidime az sa narodia.....hlavne je aby boli zdravuckí

senta_sofia
22. mar 2017

@olylili aspon mas iny tvar brucha? Mne sa kazdy prikuka, lebo tiez chute a vsetko ako pri prvych dvoch a teraz vraj dievca, tak aspon brucho skumaju 😀
Ak si od Senca,ja chodim sem, neviem sice porovnat foto od MUDr. Grochalu a nikdy som ani nebola na tom platenom ultrazvuku, ale ako svojej pacientke mi robil velky ultrazvuk v 20tt aj v 30tt, foto mi dal,v ramci toho plateneho robi aj DVD a fotiek mi kamoska ukazovala asi 20,co tam boli 🙂

lili_1
22. mar 2017

Neviem či tu už bola taka otazka...ale rozmyšľali ste už nad menami pre našich zlatušikov? 😇 máte vybraté alebo sa ešte rozhodujete 🙂

zuzacka16
22. mar 2017

@lili_1 my pre dievcatko mame Timea (mame to aj potvrdene 2x),no keby nahodou chlapec to bol tak Erik asi 😉

lili_1
22. mar 2017

@zuzacka16 krasne mena 👍 🙂 my sme chceli od začiatku chlapca aj 3D nam to potvrdilo tak sme sa začali vadiť o meno 😀 ja chcem Tomáška a priateľ Pavla...tak som mu navrhla že bude mať obe ale to v žiadnom pripade vraj 😀 nechcel ani aby bol po ňom tak asi ostane Tomaš 😀 ....a sranda že na dievčenskom sme sa hned zhodli na Veronike 🙂

olylili
22. mar 2017

@senta_sofia tvár brucha asi hej troška pri dievčatách som mala viac vytrčene teraz je skôr okrúhle

zuzacka16
22. mar 2017

@lili_1 no 2 mena by bolo asi moc mne sa viac paci Tomas tiez 😉 a Nika je tiez pekne 😉 tak nech je to uz co chce hlavne aby boli zdrave tie nase miminka 😉

lili_1
22. mar 2017

@zuzacka16 a dovod prečo nechcel Tomaša je ten že čo pozna jedneho Tomaša tak je to taky ťuťmak 😂 tak sa boji že maly bude tiež...no odkedy su chlapi takí poverčiví.... 😂 ....tak tak hlavne že budu zdravé tie naše babatka 😉

zuzacka16
22. mar 2017

@lili_1 haa tak to je teda dovod ti poviem 😂😂 dajte co sa vam paci a hotovo 😉 citis sa ako?fajn?

lili_1
22. mar 2017

@zuzacka16 tak ešte je čas tak snad sa zhodneme na jednom mene 🙂 ...dnes som mala poradňu tak som vraj od poslednej pribrala 5 kil 😀 a sestrička pozera na mňa že kde ich mam 😂 doktorka prekvapena že sme toľko narastli ale vraj všetko vpohode 🙂 a čo tu čítam tak nie som sama čo ma boli panva hlavne v oblasti slabin..takže je všetko v poriadku 🙂 a ty ako? 😇

zuzacka16
22. mar 2017

@lili_1 hej este je veru cas no mozete uz mat vybrate 😉 ja zatial stale len plus 1 kg naviac..mozno sa to este rozbehne..mna tiez vselico boli cakam co ma este bude do konca tehu 😂😂😂

jance333
22. mar 2017

@lili_1 u nás to bude Ľudka (Ľudmila) alebo Radka (Radoslava) alebo Vladka (Vladimíra). definitívne rozhodnutie padne až na pôrodnej sále (musím predsa vidieť, či vyzerá ako ľudka, Radka alebo Vladka) a keďže manžela tam nechcem, tak to rozhodnem ja, popôrodný adrenalín a endorfín a muž bude rád, že je rád 😀

senta_sofia
22. mar 2017

@olylili u mna presne naopak 😀