icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

minticka
9. apr 2017

@diannna no uz som kupila ten bodkovy,tak nebudem uz spekulovat😉 ale pri druhom by som uz brala z druhej ruky..tie kociky su zachovale co vidim aj na bazare..som zvedava,pre aky sa nakoniec rozhodnes😉

minticka
9. apr 2017

@gabrielita3 ten je krasny,no nebojis sa ked navali snehu,ako sa bude chodit s tymi kolesami?🙂

nenuska25
9. apr 2017

@ashley31 presne tento riflovy...ty aky?

zuzacka16
9. apr 2017

@nenuska25 ano je to fajn kvalitna znacka a co sa tyka tej sportovej casti je velmi velka to sa aj mne pacilo a da sa dat uplne do lahu..my sme takej znacky dokonca aj prebalovaciu komodu kupili 😉 hadam sa tam este aj nase zlaticka budu chciet vozit 😉

nenuska25
9. apr 2017

@zuzacka16 supeeer, hej aj tu som videla ked si sem davala, paradicka 🙂

makitka1
9. apr 2017

Ahojte kočky plánujete niekto cvičiť s epinom/aniballom ?? Ja som o tom veľa čítala a mám v pláne si to kúpiť aký máte na to názor ?

diannna
9. apr 2017

@makitka1 tak toto by ma velmi zaujimalo. Ja by som do toho asi tiez isla. Aspon mech viem aky je to pocit nieco zo seba vytlačiť. Ja som na to počula od znamych len same dobre ohlasy.

diannna
9. apr 2017

@minticka ja som uz kupila tu Mimu xari, teda priateľ kúpil. Kupili sme v bielom prevedení v piatok. Zatial som ho odložila k bratovi, kvoli poveram. Aby sa nieco zle neprihodilo.

ashley31
9. apr 2017

@nenuska25 neviem sa rozhodnut,ktora farba sa mi paci najviac :stuck_out_tongue tak nech Ti sluzi co najlepsie 😉

minticka
9. apr 2017

@diannna tak predsa,ten je krasny..hlavne aby sa drobec v nom citil pohodlne a tebe sa vozilo s usmevom na tvari..ja ho mam u nasich,bo sa robi fasada a neni ho kade preniest😀 ja som na povery prestala verit pri prvom..takze teraz mi chyba uz len postielka s vybavou a kozmetika..ale to pocka aj do Juna😉

gabrielita3
9. apr 2017

@minticka toho sa nebojim a ked tak dokupim terenne kolesa 😊

minticka
9. apr 2017

@gabrielita3 super,mna hned nato kazdy upozornoval..no ale to by bol aj zazrak,keby na SR navalilo snehu😅

gabrielita3
9. apr 2017

@minticka ja uz som mala viac kocikov a ci boli velke kolesa ci male ci nafukovacie stale to islo horsie po snehu 😊 uvidime tuto zimu 😊

minticka
9. apr 2017

@makitka1 tiez som o tom pocula..ale dako som nato aj zabudla..ja som si kupila zatial len olej na masirovanie hradze..dufam ze pomoze a nebudem nastrihnutaa😨👶

gabrielita3
9. apr 2017

@makitka1 ja som necvicila a dr mi ani neodporucil kvoli mykoze na konci tehotenstva nastrihnuta som bola ale len jeden stich kozmeticky som mala a v pohode som fungovala

petrikazuzka
9. apr 2017

@diannna jeej aj u mna je zatial favorit Mima xari...prave vcera na fb kamosky rozbehli burlivu debatu, ci mima alebo stokke, resp. oznacili to za predvadzaci kocik...ze dieta don nevojde, pride mi to ako blbost...

sanylind
9. apr 2017

@gabrielenka ahoj a mas odporučené len ležať či len sa šetriť?

makitka1
9. apr 2017

Mne príde mima xari ako vajco na palici ale to neznamená ze keď sa nepáči mne ze je zlý 🙂 u nas rozhodovala aj cena a veru cca 1000eur nie je malo za kočík :/

renimac
9. apr 2017

@makitka1 ja si urcite planujem kupit a zacnem cvicit v 36tt. Odporucila mi to aj kamoska zdravotacka.

makitka1
9. apr 2017

@renimac ja tak isto veď nedam za to nič ako viem ze to niečo stojí ale tak skúsim uvidim 🙂

renimac
9. apr 2017

@makitka1 ja rozmyslam nad porodom v Koch a tam si mlade lekarky pochvaluju rodicky, co cvicili, lebo ze vedia ako tlacit. A casto sa to potom obide bez nastrihu.

renimac
9. apr 2017

@minticka a budes si ju masirovat sama, ci manzel? Pozerala som nejake videa a prislo mi to zlozite. Ale ja tiez nad tym uvazujem.

diannna
9. apr 2017

@petrikazuzka podla mna vanicka je super dlha a to skúsenosti mamičiek sa im tam babatka narodené v lete zmestili celu zimu vo fusaku. Dalsie plus pre mna je to jednoduché skladanie kočíka a manipulácia s nim. Tak snad budem spokojna.

gabrielenka
10. apr 2017

@sanylind chodim aj do prace zatial povedal len ze mam si dat kludovejsi rezim a teraz v stredu kontrola a uvidime ☹

matulka1981
10. apr 2017

Ahojte kocky....mozem sa pridat?...termin nam vychazda 4.7. A cakame chlapca....od piatku ma dr vypisal na pn lebo sommsa zacala otvarat...zatial len na dva tyzdne a dalej uvidime...je to na nervy lebo sa nudim uz teraz a v podstate mi "nic" nie je ale tak kvoli drobcovi vydrzime....😉Pekny slnecny den vsetksm prajem😉

podobova15
10. apr 2017

@matulka1981 ja tiež termín 4.7 a čakám chlapca 🙂 a som doma uz 3 mesiac. Tak viem ako sa cítiš, ale kvôli malému musím. Neboj sa zachvíľku začne materská bude lepšie. Držím palčeky 😘

matulka1981
10. apr 2017

@podobova15 no pre mna je to zatial utrpennie,lebo minuly tyzden sme boli este na turistike a v robote som sa nezastavila a teraz taketo nicnerobenie....ale tak musime vydrzat...mame doma este 2 krpcov tak ono ani to lezanie nie je take ake by mali byt...ale tak cez den su v skole a skolke tak to poctivo lehnim...a dala som si zavazok ze idem triedit foto,vsetko len v mobile a pc za tri roky sme v tom poriadok nerobili tak tolkoto volneho casu uz asi v zivote nebudem mat😂A ty preco si doma ak sa
Mozem spytat?tiez problem s otvaranim ci?

podobova15
10. apr 2017

@matulka1981 ja tiež robím take podobne veci na ktoré som doteraz nemala čas a potom asi tiež nie. Hej zo začiatku aj mne bolo dlho doma ale mam povedať pravdu uz som si aj zvykla 😀 . Ja som doma lebo mi veľmi Tvrdlo brucho a to bolo este veľmi skoro, a k tomu som mávala take kŕče v podbrušku. Tak som musela veľa ležať, aj teraz nemôžem moc chodiť ale uz je naštastie lepšie oveľa 🙂

minticka
10. apr 2017

@renimac no skusim sama,ale spytam sa aj polovicky😀 aby som ho neukratila😉

katarinka273
10. apr 2017

Tak glukozovy test uspesne za mnou. A v konecnom dosledku mi to chutilo 😀 tri hodiny stravene na biochemii bez jedla a vody ...