Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielita3 Urcite budes spokojna, aj my mame objednany tento, len na ciernej konstrukcii 🙂
Mali sme ho aj pri dcere a na nezaplatenie....
@stanka04 my mame na ciernej tiez
Real foto 😊 vcera som ho rozbalila
@gabrielendufam,ze to dobre dopadne. Ja som bola dnes na kontrole a vraj musím ležať až do konca😥.Už teraz som na nervy a chrbtica ani nehovorím,ale vydržím 😍 určite to bude stáť za to😊
@gabrielita3 Yes, tak to sa tesim, super vyzera 😍
Nam by mal prist do stredy....trosku hrubsia sa mi zda ta latka, v porovnani s modelom 2011 😝
@stanka04 neviem nemala som tento kocik a ani nepoznam nikoho tu kto by ho mal ale som s nim spokojna este aj malu v nom vozim takze testujeme co vydrzi aspon po byte zatial 😂
@gabrielita3 presne tento aj my rozmyslame...a
Asi aj v tejto modrej farbe...😉Kde ste kupovali?...ja sa rozhodujem medzi stokke trailz a tymto ale mm sa stokke nepaci takze asi britax vyhra😉
@matulka1981 na formybaby.sk ho maju v 3kombinacii za 769€ 🙂
@gabrielita3 Ten kociarik je sen😘😘😘
@matulka1981 v aladdin predajni v hlohovci nam majitel spravil cenu stal nas 699 eur 3 kombinacia 😊
@gabrielita3 tak to je super cenA...asi tam zbehnem😉Ja som v
Alladinovi pri malom
Kupovala golfac a tiez nam vtedy spravil dobru cenu...hlohovec mame kusok tak to nam stoji za to tam zbehnut....
@matulka1981 ano je ja som max spokojna 😊
Dnes rano som urobila chybu. Nasla som na youtube hudbu pre babatka v brusku, tak som ju zapla a telefon dala k pupku. Neisla nahlas iba tak tissie no maly ma tak dokopal, ze ma az ladvina boli. Vydrzala som mat tu hudbu pustenu az minutu. Viacej sa nedalo.
@kattky tak teraz musis desifrovat ci sa mu to pacilo alebo ee....bud skakal od radosti aleo hrozy,
Nasa zboznuje ludovky 😂 ...ak sa dlho nehybe...pustim si ludovky nase z vychodu a hned sa vrti,kope.......dufam,ze bude ich mat rada....starsia dcera idmieta,ale to bude pubertou 😂
Vcera som si pozrela na nete Zem spieva a sa vrtela ako vrtulka..ja som len brucho sledovala ako mi skace 😂 ....
@blondie257 ta mne teraz priatel volal a som mu vravela o tom a on ze aby vecer som mu pustila opat, ze on chce vidiet 😂 a potom vravy mi, ze cudujes sa ked je 5 hodin rano a ty mu budicek pustis? 😂 tak mu vravim, ze uz bol hore, lebo sa vrtel, no to pocas hudby som nieco take zazila prvy krat.
@kattky musim vyskusat aj ja.....
Len aby priatel nezaspal ako babatko ked pustis hudbu a maly bude kopkat 😂
@kattky aka hudba to bola? Vazna ci zvuky prirody.ja som tetaz vyskusala a jedine co to spustilo ze som musela utekat cikat 😂 v pozadi sla tecuca voda
@minticka Ja som sa pýtala priebežne a výsledky som mala do pol hodiny po odberoch 😉 ja som mala tiež obavy, lebo sladké mi teda chutí, ale úplne v pohode 🙂
@blondie257 na youtube som napisala hudba pre babatka v brusku a vyhodilo tam nejaku 3 hodinovu. Tu som pustila.
mne sa zdá, že naša najviac reaguje na ockov hlas 😀
keď je muž v robote a som sama doma, púšťam si hocijakú hudbu a ona je kľudná, ale v momente, keď príde muž domov a začne rozprávať, ona sa zmobilizuje a "zdraví" ho vo veľkom 😂 keď rozprávam s kýmkoľvek iným, až tak ju to neberie. bude to ockova princezná, už to vidím 😍
a akurát idem z poradne, krčok ukážkový 5,18cm, takže všetko v poriadku, malá si sedká na prdelke spokojne a zajtra ráno idem na glukózu 😝
Nas caka buduci tyzden vo stvrtok Ekg a interne vysetrenie
@blondie257 ja uz zajtra na kardiologiu,sa aj rozhodne,ze ci cisarsky ci prirodzene😒
Baby je tu niektora co ma nizky tlak? Ja mam 100/54 uz asi 2 mesiace ...klasika hlava sa mi toci dost casto,pocit na odpadnutie a tak...chcem sa spytat ze co vam pomaha trosku ten tlak zdvihnut? Dam si aj kavu a nic nezabera...

@katarinka273 mna to caka 20.4 dufam ze to bude ok pri tolkom sladkom co pojem😀 a vysledok ti povedia hned?