icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zeytin
20. apr 2017

@slniecko323 áno, na to ma upozornila aj sestrička u Dr., že hodnota môže byť iná aj v druhom prste, ale že tam nie sú veľké rozdiely +/-0,1,

senta_sofia
20. apr 2017

@zeytin a na tom zatazovom teste ti brali krv len z prsta alebo zo zily?

zeytin
20. apr 2017

@senta_sofia Teraz zo žily prvý krát nalačno a druhý krát 2 hod po vypití glukózy. Keď som bola pred pár rokmi s dcérkami, tak brali krv z prsta aj moč ráno nalačno, potom po 1 hodine po vypití glukózy a potom po 2 hodinách. Ale že odvtedy majú nejaké nové predpisy.

erikababula
20. apr 2017

Ahojte baby tak hematologiu mam uspesne za sebou trombocyty 24 nic moc ale aspon neklesli pod 20 inac by ma uz nepustili domov....taaaak a teraz si mozem uzivat rodinku do 15.5...sa tesim jak blska😂....v utorok idem gynekologovi tak dufam ze malinka je ok ale podla toho ako sa vrti si myslim ze ano☺drzim nam vsetkym palce uz len par týždňov a nasi drobci su na svete👣👶❤

slimstar
20. apr 2017

@erikababula ja sa tiež teším, kedy uvidím, svojho drobčeka. Už teraz ho ľúbim, môj maličký. ❤😍

Za chvílu konec škaredého a studeného apríla, máj a jún sa prehupne a hotovo. 🙂

erikababula
20. apr 2017

@slimstar Ja sa uz nemozem dockat vsak uz sa len kotulam😂ale take silne palenie zahy mam ze keby mozem chrlim ohen.Jest mi nechuti...Doktorka sa mi dnes smiala pytala sa ma kolko vazim tak som jej povedala ze 74kg a ona ze a to je plus kolko pocas tehu a ja ze minus 3😂takze nepribrala som nic hadam mala bude mat svoju vahu☺vcera som uz malej vcera oprala vecicky som myslela ze zostanem v nemocnici☺uz nam to ubehne rychlo☺

slimstar
20. apr 2017

@erikababula všetci mi hovoria, že aké mám veľké bruško a ja to tak vôbec nevnímam. 🙂 teda mne chutí všetko, potom sa budem musieť krotiť v papaní. Mna zas každý deň bolí vpravo pod lopatkou a keď dlho spím na boku, tak celý pravý bok, inak nič. Už chcem, aby ten škaredý apríl ubehol, nemám čo na seba, zimnú bundu nezapnem, tak mám bruško von a zapnutý len vrch bundy, dnes som si musela dať takú hunatú ovečku. 🙂 Už nosím L oblečenie a pred tehotenstvom xs, takže to nechcem kupovať, načo mi budú také veľké veci, nech už sa oteplí 🙂 A hádam ten porod, nebude taký hrozný, budem myslieť na moje srdiečko a pozriem si nejaké techniky dýchania, alebo čo. 🙂

blondie257
20. apr 2017

To pocasie mi ale lezie na totalku uz hore krkom 😒
Ked si predstavim ze pred 11r sme mali s MM svadbu 22.4 a bolo tak krasne,slneco a teplo....teraz sa v sobotu zeni nas známi a ake ma pocasie....ta nic moc teda....kozuch na saty a zenich kabat

blondie257
20. apr 2017

@slimstar
@erikababula
Ja sa uz gulam tiez a kde do jula 😂
To si asi sadem na dvor na hojdacku a budeme aa uz len vystavovat slniecku a kochat kvietkami...a cakat na den D kedy to nase druhe slniecko princezna pride na svet 😍

erikababula
20. apr 2017

@slimstar Ja som si kupila jedine tehotenske tricko a jedny rifle...väčšinou nosim leginy su pohodlnejsie...Inac tiez ked maly mi spi celu noc tak spim aj ja jak zabita a rano vstanem mna zas noha vzdy boli potom rano vlastne stehno strana na ktorej som lezala.vstavam cela dolamana..Ja som dnes vytiahla zimnu bundu aj som ju zapla no ledva ledva ale zapla😂vsak rano o 7 v Bratislave taka zima ze hruza.....15teho Idem k pani doktorke Niznanskej do Ba a ze sa snou mam dohodnut ohladom porodu a rozmyslam ze by som si dala nadviazat aj vajecniky...uvidim co mi nato povie.

erikababula
20. apr 2017

@blondie257 Rano 1stupen zly sen zima jak v Ruskom filme....hadam sa uz umudry to pocasie...☺ja som mala ist nafotit rodinne fotky bolo tak krasne 23stupnou dohodla som si termin minuly vikend a prsalo...no bola som sklamana.

blondie257
20. apr 2017

@erikababula ja tiez leginy...som odvykla od riflí uz uplne.su mi nejako nepohodlne ci co...a teraz max nepohodlne
Ja vstavam.tiez ako polamana...pravidelne o 4tej rano sa mala zacne budit,sa rozhodla mat pravidelny ranny trening jumpingu 😂 .... Takze od 4tej rana len tak driemkam,ked sa da a neda kopacku mala ze ma preberie...
Mna boli chrbat a krize 😒 no co my tehulky a maminky nepretrpime pre tie nase ❤❤

erikababula
20. apr 2017

@blondie257 Najradsej by som prelezala cely den ale pri 2detoch sa to neda😂....podla doktorky mi staci vydrzat akosi do 12juna aspon aby malinka nebola predcasne tak uvidim ci mala vydrzi este par týždňov

blondie257
20. apr 2017

@erikababula tu na vychode v PO a jeho okoli tiez zima.my este byvame na dedine,ktora je na kopci takze a rano som viezla dceru do skoly a auto ukazovalo -0,5 ...zimaaa...fučí vietor....otras....snad sa to vazne umudri a bude slnicko a teplo

blondie257
20. apr 2017

@erikababula no ja by som prelezala tiez ale akonale zaujmem polohu lezmo....tak ta mala v brusku zacne kopat stuchat....aktivne az brucho skace...ale poobede sme si od 15.-17.tej podriemkali fajne ....🙂

erikababula
20. apr 2017

@blondie257 Ked som sla rano od doktorky manzel soferoval tak ja tak zamyslena sedim vedla neho a mala sa motkala az do Trnavy 45min v kuse no dnes je mimoriadne hyperaktivna☺

erikababula
20. apr 2017

@blondie257 No to driemkanie ti zavidim teda ja nemam kedy☺

slimstar
20. apr 2017

@erikababula @blondie257 na leginy sa mi zdá zima, tiež mám kúpené tehotenské legíny s Bonprixu, ale ešte som ich nedala. Nosím tehotenské nohavice a veľké trička, ešte že mám takú veľkú ovečkovú mikinu, alebo čo. Ja neznášam zimu, keby som nemusela, tak ani nos nevystrčím. Včera som bola celý deň doma. 🙂 Mna zväčša nebudí, keď kope, spím celú noc. Všimla som si, že najviac mu vadí, keď ležím na chrbáte, to kope jedna radosť a kolko má sily, až je to aj nepríjemné, keď sa otočím na bok, tak sa ukludní a zaspí. 🙂

erikababula
20. apr 2017

@slimstar Ja teraz lezim na boku a mala furt domna stucha ☺dnes ma energie za dvoch☺

blondie257
20. apr 2017

@slimstar
@erikababula
Tak dcera starsia je uz samostatna pubertiacka,takze nemusim okolo nej ako okolo malych deti.vacsi vekovy rozdiel ma aj svoje vyhody 🙂

Ja praveze ani na boku nemozem lezat,stucha do mna z kazdej strany.Idealna poloha je pre nas s vylozenymi nohami na stole,ja pololah...doslova ako na porodnej koze.....😂 vtedy je to ok

Ma tam malo miesta ☹ moja mala

katie23
20. apr 2017

@blondie257 U mňa to je napodobne... 😝

blondie257
20. apr 2017

Babenky,kedy budete chystat veci do porodnice? Resp. Viete co vam.treba tam? Alebo nebodaj uz mate pripravene?

slimstar
20. apr 2017

@blondie257 ja už plánujem čo zbaliť, u gynekologa, je zoznam, čo si zobrať do porodnice. Momentálne zhánam nočnú košelu na gombíky, v obyč. obchodoch nemajú také, budem musieť do Tesca, to je až za mestom. 🙂

blondie257
20. apr 2017

@slimstar ach jaaj zas behacky po obchodoch 😒
Inac velkost plienok.aku ?

slimstar
20. apr 2017

@blondie257 To som tiež pozerala, majú toho v regáloch nekonečne vela a rôzne velkosti. Ale našla som s označením newborn, to bude ono. 🙂 Ešte plánujem kúpiť tie vložky do podprsenky, výživnú masť na bradavky v dm-ke /ešte neviem ako sa to volá/ a ostatné ešte musím zistiť, 2 mája idem na poradnu, tak znovu ten zoznam odfotím a môžem ho dať aj sem.

zuzacka16
20. apr 2017

@blondie257 co mi treba do porodnice nam dala minule na predporodnej priprave a mozem to zajtra odfotit a poslat ti..su tam veci ako tehu kosele na dojcenie,tehu podprdy,poporodne vlozky,jednorazove nohavicky,podlozky do postele,mast na bradavky,vacsie vlozky najlepsie tie nocne,vlozky do podprdy a podobne..to kupis v lekarni na jeden sup alebo aj cez net objednas 😉

erikababula
20. apr 2017

@blondie257 ja uz mam pripravene poporodne vlozky ,nohavicky poporodne,pribor salka nocna kosela podlozky pre malinku mam plienocky oblecko masticku vlhcene lieh na pupok vseeeetko uz som zbalena kvôli dnesku ale kedze som tam nezostala a som doma nechystam to vybalovat..jaaaj a este aj odsavacku mlieka mam.☺

blondie257
20. apr 2017

@zuzacka16 diik poprosimmm
@erikababula

No tusim pojdem na nakupy

slimstar
20. apr 2017

@blondie257 @erikababula už si píšem zoznam 🙂

blondie257
20. apr 2017

A tie poporodne nohavicky beriete jednorazove alebo na viacnasobne pouzitie?