Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili nechápem prečo sú tie výtoky vkuse do sprchi musím ist.
@lilianna1xs jeeeeej kraaaasne už sa len na princeznú čaká 😊
@lilianna1xs mne to tiež lezie pekne na nervi stále v sprche lebo sa zlé cítim je to nepríjemné
@olylili Mi mame v rodine samich chlapcov takze to bude teraz naša prvá baba.)))
@olylili však presne aj ja tom mám na nervy.
@lilianna1xs o to väčšie potešenie 😊 my zase samé dievky po 16 rokov sa u nás narodí chlapec 😀
@olylili to bude pan domu.)))))Viem si predstaviť.
@lilianna1xs veď vravím že ich tu dá do pozoru všetkých 😀
@olylili to môj syn keď bol maly on musel zomnou spálni spat a tatina dal do detskej izby spat do piatich rokov spal pri mne.))))).Potom muž mu detskú izbu prerobil kúpil mu inu posteľ ojjjj ten už hneď spal v detskej izbe tak sa muž dostal naspäť do spálne Haha.
@olylili len som zvedavá či budem mat mlieko svagrina vôbec nemá teraz dáva sunar hnackoval maly 5krat denne tak musela zmeniť druhu značku predza je lepšie kojiť.muz mi vraví Pi veľa mlieka už teraz ))))).
@lilianna1xs tak to dúfam aj ja aj keď nikdy nevieš prvú som kojila 2 roky a tri mesiace a druhú 3 roky tak hádam aj teraz vôbec nemám žiadne skúsenosti s tými sušenými mliekami čo najlepšie dobíja mlieko po pôrode sú teplé polievky a vínne nápoje
@olylili teraz ja vôbec polievky nemôžem minule mi doniesla susedka polievku ona He Turkyňa a tak schuti som ju zjedla predtým som stále ju jedávali restikach,zjedla som a tak Som vracala ,prvý krat som vtedy vracala za cely čas.caj a polievku vôbec nemôžem jest.
@lilianna1xs ja zase hej no čaj tiež veľmi nie ale do pôrodnice beriem aj vineu aj keď som jej už prepita 😀 a aj keď sa mi dalo cez deň pospať tak aj vtedy mi pekne dobijalo mlieko
Tak na diabetologii som dopadla super,dietku drzat ale to neuskodi 😉 a tie rozdielne hodnoty na glukomeroch,ze ich nemam brat vazne,ze to je len orientacne ...keby som si zobrala z kazdeho prsta,tak by som mala 10 roznych vysledkov ..a este stretli ste sa niektora s piatou chorobou u dietata?? Vraj je to nebezpecne pre tehotnu ak sa nakazi 😲
Tu zas Nemocnice sú zabezpečené vôbec nemusím mat nič zo sebou ani plienky ani dokonca vložky len keď ide sa domov tak vtedy treba Donies.
@lilianna1xs tak to je super tu ides nabalena jak na mesiac
@olylili tu zas nee ale naši lekár sú najlepsii.
@olylili Už idem hajat už som strastne unavená )))Dobrú noc.
@lilianna1xs dobruuuuuu😉
Mne kamoska povedala, ze este lepsie na tvorbu mlieka nez vinea je hroznova stava matyšak, tak neviem co je na tom pravdy.
@kattky na tu tvorbu mlieka,dostatok tekutin...akychkolvek...a je caj z byliniek ktory je na tvorbu mlieka top,odskusane svagrinami,aj kamoskami.je sice chutovo horky ale na tvoru mlieka vynikajuci.zistim nazov...a za dalsie hlavne klud a nezdavat to pri pociatkoch.Svagrina nemala dostatok mlieka,bojovala za kazdu cenu aby kojila.
Zaobstarala si od laktacnej poradkyne taku tenucku hadicku,ktoru dala do flase s umelym mliekom,ked sla dat jest malej a nemala este utvorene mlieko,vopchala tu hadicku jeden koniec do flase a druhy koniec dala malej do pusy ale sucasne mala bola prisata na prsniku.Teda mala sa prisala,mlieko neslo,otvorila pusinku,vopchala hadicku.
Tym ze pila mlieko z flase tak papala ale zaroven.tym.tahanim z prsnika stimulovala tvorbu mlieka v nom.
Zacala pit aj ten caj a za 2tyzdne sa jej tvorba mlieka tak rozbehla az jej tieklo. Takze nebojte,su sposoby len nevzdat,nezufat a casto prikladat mimi na prsniky
@kattky hrozno a extrakty z neho nafukuje..aby nemalo mimi koliky potom.
Inac baby,este ku kolikam a Vigantolu,t.j.vit.D ktory budete davat miminkam do mlieka. Su pripady ze sposoboval silne koliky,tak.ho nahradili inym preparatom Vit D ktory uz koliky nesposobuje.
Ja som pri prvej dcere s tym vigantolom problem nemala,avsak obe moje svagrine pri oboch ich deckach museli vigantol nahradit niecim inym.treba si potom miminko odpozorovat kedy koliky prichadzaju.
Dufam,ze ani ja a ani ziadna z Vas si tym nebudeme musiet prejst.
@blondie257 no o tom Vigantole som pocula aj ja. Dufam, ze kazda z nas bude mat koooopec mliecka pre svoje drobatko 🙂
@kattky ja som si o sebe myslela tiez pri prvej dcere,ze kojit budem,ze budem mat dostatok mlieka....ale akonahle som nakojila z oboch prsnikov ...mala o pol hodinu revala .... Dala som caj a klud....a takto som bojovala 2 mesiace...a mala nepriberala,len velmi malinko....tak sme s lekarom vyskusali nutrilon....
Nakojila som....o pol hodinu revala...dala som nutrilon a spala mi 4hod vkuse....
Takze vyrastala na nutrilone do roka a potom uz som davala mlieko,kedze s jogurtami nemala problem.
A ma lepsiu imunitu ,antb.brala asi 5x za 10rokov zivota ( ak by niekto chcel demonstrovat,ze nema imunitu vytvorenu lebo som nekojila) ako decka mojej svagrinej co boli kojene do roka a pol az dvoch,a su v kuse chore.
@blondie257 tak ja mám obe odkojene niekoľko rokov choré vôbec nie sú zriedkavo nádcha ani žiadne alergie a hlavne my ženy máme menšiu pravdepodobnosť vzniku rakoviny prsníka a rýchlo ide dole brucho po pôrode 😉
Moja bola od narodenia na nutrilone a chora bola 2x aj to len sople nic vazne a kamoska co ma malu bola kojena a stale chora este aj zapal pluc mala .. k vigantolu ja som ho nedavala vobec kupila som od jamiesonu baby D a ten davam doteraz a malu brusko vobec nebolelo 😊
Už máte kojeneckú podprsenku, alebo si to kúpite až potom ? Tuším by som mala kúpiť o číslo väčšiu, ako mám teraz prsia. Ja som z toho jelen, ktorú mám kúpiť, aby to bolo dobré 🙂
@slimstar
Ja mam od kamosky pozicane...no a druha kamoska si kupovala tak 2 tyzdne pred terminom...lebo vtedy sa naleju prsia...ale ja by som tolko asi necakala..ja chcem mat vsetko skir nachystane...

@olylili
Už ja som pripravená )))).