icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zeytin
30. máj 2017

@zuzka_ant ja som si kupila cez astratex, mrkni, celkom pekne 🙂

silvikaaa1
30. máj 2017

@anaj44 aj ja chem
rodit v saci tak ako prve babo. bola som velmi spokojna. Epi stoji myslim
160, zazmluvnenie porodnika 300, otec pri porode 30 a 30 stoji aj ta sukromna sala. ja chodim od 12 tyzdna k primarovi Dosedlovi, toho som
mala aj pri prvom porode.Ku komu sa ty chystas rodit? ja sa
mu mam 10.juna ozvat aby si ma objednal na poradnu.

diannna
30. máj 2017

Baby magnezium este beriete ci ste uz vysadili? Ja som uz vysadila lebo vraj posledné tyzdne by sa uz nemalo brat aby prišli normalne pôrodné bolesti s maternica nebola moc uvoľnená ale prišli stahy svalov co magnezium tlmí.

zuzka_ant
30. máj 2017

@zeytin pozriem dakujem, a za ako dlho to doslo?

zuzacka16
30. máj 2017

@diannna este beriem..ked ukoncim 36tt vtedy prestanem

juliane126
30. máj 2017

@diannna ja neberem vobec. Ani prve
som nebrala. Krce som mala v 6. Mesiaci, teraz sa mozno trochu vracaju ale len akoby. Vecerny stretching vacsinou pomoze.

zuzka_ant
30. máj 2017

@diannna ja som prestala tento tyzden, lebo odkedy som skoncila v robote prestali aj krce...a potom mi kamaratka povedala ze je lepsie vysadit posledny mesiac.takze aj tak dobre🙂

anaj44
31. máj 2017

@silvikaaa1 dakujem za upresnenie cenika moja dr, bude ak sa nič nezmení Dr. Falatová

mam za nou prist v 35 tt t,j, cca 26.6

kattky
31. máj 2017

@diannna ja mam mam na dnes posledne 2 tbl. v baleni magnezia co mi doky predpisal. Dnes mam aj poradnu, tak sa ho spytam ci este mam brat, alebo uz nie.

jarunka102
31. máj 2017

@kattky hmm...ja som myslela,ze porodnika ktoreho si vybavim,ten ma odrodi a nie ze sa bude prizerat...ale tak to je jedno,ja si nezazmluvnujem nikoho...

blondie257
31. máj 2017

@jarunka102 ja nezazmluvnujem tiez.
Od 36tt budem.chodit uz priamo len do porodnice na tie ctg tak by som rada chodila k jednemu lekarovi a uviidm ci sa s nim bude dat dohodnut pokial bude sekcia.

Ja magne len v nevyhnutbim pripade ako vcera ked boli poslickovia.
Snazim sa pit tie mineralky s obsahom magne.

Dnes poradna,vsetko ok.dalsia o tyzden v stredu,v piatok prietoky a potom uz aj nemocka.

juliane126
31. máj 2017

@jarunka102 mne doktorka nepomahala skoro vobec. Len ma sila po porode. Cele si to odmakala porodna asistentka a moj manzel, takze povazujem za aborudne, ze na Slovensku sa musi za manzela platit akoby siel na nejake predstavenie. Predychaval som mnou kontrakcie, drzal nohu, masaze zvyknu robit, nosia deti ked je matka v celkovej anesteze, prestrihol pupocnu snuru , a to ked mu beru krv tak odpadava. Proste na co sa citi a rodicka potrebuje.
Doktorka nastupuje ked su komplikacie, ked nejde dieta von alebo utlm kontrakcii, pripadne slabe ozvy babätka. Ked uz je zena otvorena, tak to cele kontroluje pripadne vedie. Otvarat sa mozes 20 hodin a niekedy zena 2x zatlaci a babo je von.

kattky
31. máj 2017

Tak ja dnes po poradni vsetko oki. Robili mi odber krvy a aj vyter na streptokoka. Kontroloval mi aj krcok tak 31mm. O tyzden uz na ctg mam prist a ze aj urobia mi aj opat prietoky.

blondie257
31. máj 2017

@kattky super,ze vsetko ok.
Ctg robi tvoj lekar,ci uz do porodnice?

blondie257
31. máj 2017

@slniecko323 v malom.tescu na hlavnej.som videla aj v kik boli,ja som odtial kupovala.

kattky
31. máj 2017

@blondie257 moj lekar robi ctg. Sestra este chodila do nemocnice, ale teraz uz moj doki ma ctg na ambulancii.

blondie257
31. máj 2017

@kattky to mas fajn....predsa tvoj stav pozna lepsie....

kattky
31. máj 2017

@blondie257 tak veru. Co mi meral krcok raz tak som ho mala 36mm. Minule 34mm a teraz 31mm, ale ze je to dobre. Magnezium mozem este tyzden brat povedal.

jarunka102
31. máj 2017

@juliane126 suhlasim...aj nam pride zvlastne platit za manzela...ved to by malo byt automaticky a nie za to platit...to nase Slovensko...a na druhej strane mi pride potom odveci vybavit porodnika,zaplatit mu a za co?Ze tam bude stat a kukat na mna? Zbytocne vyhodene peniazky,ktore vieme pouzit inak...

1984gabriela
31. máj 2017

Ahoj tiež čítam čo píšete ja tiež beriem magn.v tabletkách takže ako píšete môžem ich vysadiť??

zuzacka16
31. máj 2017

@1984gabriela do 36tt sa kludne moze brat..ja budem urcite brat do ukonceneho 36tt 😉 a mam tiez v tabletkach

olylili
31. máj 2017

@1984gabriela magnézium som pri druhej dcére brala do 37tt takže ešte kľudne sa môže brať

1984gabriela
31. máj 2017

Ďakujem vam

kattky
31. máj 2017

@jarunka102 ja za partnera platit nebudem ked pride k porodu. Nasa nemocnica to ma tak, ze ak zena chodi na predporodny kurz, tak partner ma pristup k porodu zdarma.

jarunka102
31. máj 2017

@kattky no tak to mas o starost menej a o usetrenych peniazkov viac 🙂

blondie257
31. máj 2017

Babenky,ak.budete pouzivat nejaku kozmetiku pre deticky,tak aku?

zuzacka16
31. máj 2017

@blondie257 ja mam zatial len olejcek po kupani od johnson..kupat budem zo zaciatku len vo vode bojim sa v mydlach

olylili
31. máj 2017

@blondie257 v uplynulom začiatku asi aj ja len čistou vodickou a natierať kokosovým olejom

juliane126
31. máj 2017

@jarunka102 tak by som to zas nebrala,ze naco. Ked je skuseny porodnik moze dietatku zachranit zivot, lebo nie vzdy sa da vsetko na sale predvidat. Aj zene vie niekedy pomoct,aby sa az tak neporanila. Ja sa tiez bojim koho chytim. Ci bude mat so mnou porozumenie, ci len svoje nazory..

juliane126
31. máj 2017

@zuzacka16 ja tiez len vodou, max.olivovy ci iny olej