Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ivonkaivikk ja idem na buduci tyzden na prvu poradnu ale v stredu si ma nacasoval ;)
@lyly11 padanie bruska je sposobene vahou babatka neboj urcite sa nizsie tlaci aj ja mam tlaky odspodku a zavreta som na 100 zamkov .. ja som mala v den porodu brucho vysoko vobec mi nepadlo
@blondie257 no Dianu by som ja nedávala lebo ja som Diana ale onak je to pekne meno. Nic tym nepokazí človek a hlavne ziadne tiez ake zdrobneniny. Mna volajú max Dia ale aj to ojedinele. Vačšinou Diana a tak je to najkrajšie. Ale vyzera to ze budeme Diana Dorota a David, teda ak vserko dobre dopadne.
@jance333 ahoj no ja som bola teraz stredu som 34,5 mi ju merala a má 2,450 takže tiež rátam že bude mať okolo3,200 ak nie menej lenže ktovie či to presne meria
Tak mi mame prietoky za sebou,plodovej vody hranicne mnozstvo,a termin sa nam posunul z 15.7 na 23.7 ....je malinka
Zodpovedame len 33tt a vaha len 2238g
Inac vsetko ok...az na tu vahu
Oprava * "my mame..😂
@blondie257 hlavne že je všetko ok ja som pri prvej mala veľa vody a lekár povedal že to nevadí že niekto má veľa niekto malo
@blondie257 aj moja bola pri posledných dvoch meraniach menšia. Ale na tom 3D ked sme boli tak tam bola v pohode presne na tyzden. A teraz idem az o tyzden v pondelok tak tiez som zvedava aku ma váhu. Ale podla veľkosti pokoj brucha bude mat max 2500g a to uz ja nepriberam mesiac ani dkg. Vraj býva ľahší porod ked je bábätko mensie tak aspon tym sa utesujem
@blondie257 no myslim si, ze ja budyci tyzden dopadnem ako ty co sa tyka vahy.
@olylili ja sa ani nejdem psychicky pripravovať. Proste ked to pride pride... nemyslím na to vobec. Nejak von vyjsť musi a uz ako to bude ci to bude bolesť väčšia alebo menšia to nijakým štýlom neovplyvním. Čiže zatial ani nemam žiadny strach. uz to len nejako bude. A bolesť prejde. Vzdy ke horšia psychická bolesť ako fyzicka a takto som nastavená.
Ja na porod ani nemyslim radsej...uf ...ked tak uvazujem o tej prďolke malinkej ( furt len ritulu vytrca) kedze je malinka,aj prva dcera mala termin podla menzesu 15.9 a ultrazvuk vzdy az po 20.9 ....a sla 23.8 lebo musela.
Jeej ake pekne by bolo keby tato bola 23.7 ..alebo 25.7 (moje marodky ) ....
Dnes som sla este co to pokupit ale uf..3obchody a dost lebo mala mi sla mechur vypucit. A 70e len tak pleskli
Inac tvarickou je otocena dovnutra,smerom k mojej chrbtici...ale šušulku vytrcala teda..az lekarke bolo smiesno
A som neodolala nakupom,dečka tensia,pod tymi vecickami,ciapocky,lehatko do vanicky,zmensovacia vlozka do vajicka a kocika,plienky latkove.....a este matrac nakoniec aj do druhej postielky.
Babenky ale ma prekvapilo, ze rozdiel v matraci,rovnaka znacka,dva obchody a 7e rozdiel....akoze....plienka rozdiel na kuse aj 1e ...brutal a to iste
@kattky myslis ze bude mimino malinke? Mozno ta prekvapi 😉
Ja som.dufala ze bude mat aspon cez 2,5kg ze pojdeme aj skor ako termin
porodu ale ta bars asi ne....och kde este mesiac ..sak mi vytlaci mechur von ..
@blondie257 ja by som chcela 1.7. Rodit lebo vtedy mam meniny. Ale termin mame az 17.7.
@blondie257 krasne si nakupila 🙂
Tie latkove plienky si kupila take lepsie, hrubsie, ci tenucke? A kde si ich prosim Ta kupila?
@blondie257 tak neviem ked v 32tt mal 1650g a doktor vravel ze je i 2 tyzdne mensi.
Poradňa za mnou,prietoky hranicne😨,váha 2700,krcok skrátený otvorená na špic, tak pomaly to ide😎... Ale už ledva chodím
@slniecko323 pluenky som kupovala v predajni Kočikovo na kosickej ulici.mali polske sle tie su tenke uplne,brala som cesku vyrobu,celkom fajn su ale veru nie su ako tie za nasich cias,teda tie este komunisticke...ale furt hrubsie ako tie z tesca ci pepca.
Tie budem pouzivat tak niekam ak pojdeme a tie stare komunisticke na doma.

@lyly11 padanie bruška ešte nemusi nic znamenat 😉 ale ten tlak..no snad to je len planny poplach, drzim prstiky 🤗