Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 Tak hrubku jazvy isto meral Tvoj gynekolog a myslim,.ze Ti ju zmeraju aj v nemocnici. Co sa tyka zvyseneho tlaku a opuchov-nemusi to nic znamenat a moze. Moze ist o preeklampsiu a tu treba podchytit, riesit...
@blondie257 tak nas usg tiez nedopadol dobre,o tyzden v piatok kontrola a ked sa to nezlepsi tak si ma hned nechaju v nemocke,mala zaostava tiez 2 tyzdne,brusko dokonca 3,prietoky hranicne,placenta uz je tiez taka vseliaka,menej plodovej vody,a co je najhorsie tak mala uz ma aj zvacsene ❤,mam brat magnerot 4x2tbl,no vcera som mala slzave udolie😢ale aspon mi neopuchaju nohy a tlak je v norme,ale pochybujem ze magneziim nato zaberie☹no je to katastrofa,len,aby to vsetko sa neodzrkadlilo na vyvoji jej mozgu☹strasne sa toho bojim,vlastne vsetkeho,absolutne to nevyzera dobre😢
@ttami pri merani staci zle namerat o 1 mm a uz tam lieta tyzden hore dole.. Hranicne prietoky su hranicne, nie zle. Ak by boli zle, tak si Ta uz nechaju v nemocnici. Hlavu hore, pozitivne myslenie vela robi a ver ze bude dobre ;) Ak si Ta nahodou nechaju v nemocnici, tak aspon budes pod dohladom, budu to riesit. Ja uz som vyse tyzdna v nemocnici a da sa to vydržať, aspon oddychnes 😉
Silno drzim palce, aby vsetko bolo ok.
Sama som zvedavá. Termín mam 10 júla, ale dr. Vravel by tu sekciu urobili na konci júna. Prenášať sa smie, ale oni sa boja, že sa nemusí rozbehnút pôrod a keďže sa nesmie pichat vyvolavacka, tak preto sekcia. To mi povedali na antolskej. No veď uvidíme. Dufam, že dáte vedieť 😊
Ma niektora v tehu zapal?mne dal lekar lieky ale nezaberaju neviem ci nepomoze lepsie kamilkovy kupel lepsie?
@lilianna1xs ja mam tiez dal mi polygynax antibiotika vaginalne, tiez nemam pocit zeby zaberali,lebo som uz v nemocnici...
@lilianna1xs ja mám opakovane mykozy
@slniecko323 dakujem za mile slova😉,ale rie priwtoky sa uz aj mojej dr.neoozdavali na poradni pred 3 tyzdnami a vahou tiez kolisala😢do nemocky sa mi vobec nechce,to budem mat zas tlak,tak ako na zaciatku tehu,ked som lezala,len nech vsetko dobre dopadne,nech to na malej nezanecha nasledky,a ty si kvoli comu v nemocke??
@slniecko323 moj gynekolog nemeral i ked som mu spominala ze ma páli,stipe...a na velkych ultrazvukoch len spominali ze sa natahuje.a.stensuje,co je normalny jav.
Ja proste nechapem tie rozdiely v starostlivosti...niekto je dosledny iny zas odbucha...
@ttami ja mam strach tiez aby bolo vsetko ok.Neboj,ved mas dobru starostlivost,a mala bude v poriadku.
Ak.by to.bolo kriticke,do nemocky by ta poslali hned.
@slniecko323 si v nemocke? Juuj....ale.vsetko je.ok ze?
@olylili ja som mala mykozy opakovane aj streptokoka az pociatku tehu az do 7.mes. Gynekolog mi bral vyter v stredu na poradni,vysledok v stredu na poradni budem mat.Tak.som zvedava ...
@blondie257
@olylili inak baby,toto je uzastne .....vysledok na streptokoka do tyzdna,dobre....no moj uzastny lekar,chodim do Tt,mi dal poradnu teraz v stredu,to budeme 32+1....potom dava poradnu opat za 4tyzdne,co budeme 36+1...vtedy bude robit aj ster na streptokoka.....cize na Antolsku sa dostanem az 37+1????a to este nebudem mat v ruke vysledok....sak to je chore,nie???som teda tretorodicka,tohto lekara mam 5rokov,tehotna som pri nom prvy krat,ale jeho postup sa mi moc nepaci
@blondie257 ja mám výter dobrý len tie mykoxy aj sladké veľa jem tak mi k tomu dopomáha dúfam že po pôrode bude ok na nervy som
@olylili ja som mala s tym aj.pred.tehu problemy...a zas v kuse kupovat tie tablety a ich tam pchat,ziadna vyhra.
Mne pomohol pobyt pri mori aspon na pol rok pokoj som mala.
A ja.zas sladke nejem moc a i tak.som furt maa.s tym problem
@blondie257 ja mimo tehu sladké absolútne a tiež ma to trápi až mám pocit že s tým sa už nedá nič robiť aj mužovi som už pipika kanestenom mesiac natierala mali sme abstinenciu a aj tak sa to vrátilo zúfalá som
To CTG teraz budu kazdy tyzden robit na poradni ci kde ako???
@blondie257 dakujem😉nic ine nezostava len dufat a drzat si palce😉a tebe co k tomu dr.povedal??a kontrolu ti kedy dal??
@ttami @blondie257
Trosku som zakrvacala, ale prestalo to a aj mi trosku vybehol tlak, ale uz je ok nastastie. Tak si lezim, oddychujem a cakam kedy ma prepustia 🙂.
@slniecko323 aha,ale to je sobre,ze to uz preslo a tlak si mala velmi vysoky??a co vsetko ti davali??
@ttami nie, tlak som mala 140/90, 1x 150/80.. Ja som tlakarka, uzivam Dopegyt, tak som si navysila davku a tecu mi infuzie s magneziom.
@slniecko323 esteze tak,ze to.preslo,ta v pondelok si uz doma😉drzim palce😉
@dundula ja idem prirodzene po sekcii, uz som raz bola a rodila som v 40tt, nikto mi nehovoril nic o 38tt

@dundula co viem tak po sekcii sa nemoze davat vyvolavacka...inak podla mma je zbytocne skoro robit uz v 38 tt...ja som po dvoch akutnych sekciach a teraz mi dr planuje az na zaciatok 40.tt...ale tak vsade maju asi ine postupy...hlavne nech su zdrave tie nase drobizgy😉😍