Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@yulliette24 Je mi to neskutocne luto viem si predstavit co prezivate😢
@yulliette24 je mi to hrozne ľúto :( :( :( nemám slov :'(
@freya1111 ja v normalnom som prala arieli len menej prasku.Predtym nase maminy prali bez praskou a tu sme 😉
@olylili ma vtedy tlacit na velku?
@lilianna1xs áno vtedy tlačí strašne na konečník ja som aj tri krát hnackovala
Ahojte babenky,
Este sme stale 2v1, tie bolesti sa ukazali ako poslickovia,mala sa.zosunula este nizsie,preto ma stale boli spodok moc mechur a panva,mam lezat a kludovy rezim pretoze je malicka, ak by sa mi spustil porod ta by sla.do inkubatora ako predcasniatko.
Sme doma,nechcela som ostat v nemocnici,ze lezat mozem aj doma...
Jedine co je problem je ten zapal a streptokok..
DRZIM VAM vsetkyyyym prsty 🙂 ... take spomienkovo pre mna JUL 2013 ach... a viete ako to zbehlo? panecku :( Vela zdravicka a uzivajte si krasne babatka 🙂
Babenky a DAKUJEME za podporu 😘
Vcera som bola KO tak pisem az dnes...
V utorok ideme na CTG pokial sa nic neocakavae nestane....
Snad vydrzime do TP
@blondie257 A kolko vazi drobcek?
@blondie257 drzim palce. Ja zase rano bolava vstanem. Ked to rozchodim, tak je dobre. No napr jak teraz uz dovaram, tak mam dost. Potom uz len trapit do vecera budem. Strasne som zvedava co mi povie v stredu na poradni na krcok ked uz 2 tyzdne beriem tbl na zmeknutie krcka.
@blondie257 super správy !!!len pekne lezkaj a oddychuj a všetko dobre dopadne 🙂 a veľa papaj nech mala rastie 😉
@katie23 drobucka je 2390g 🙂
Kvoli tej vahe sa termin posunul az na toho 25.7 ( moje narodky inac 😀)
Mala by priberat viac na to ze prietoky su ukazkove....uvidime kolko priberie do utorka a podla toho rozhodne lekarka co dalej...
@kattky skoda ze nasa je drobna,ze lepsie pre nu v brusku este...i ked ma.malo miesta
Inac plodova voda uz pod hranicou....mi povedli ze ani zaregistrovat odtok nemusim..tak sa nalievam vodou.kazdu pol hodinu 3dcl vody....
@ashley31 snazim sa jest...ked mne tak nechuti ako v prvom trimestri,este aj voda ma pre mna nejaku divnu chuť...a vsetko sa lepi na mna
@blondie257 drzim prsteky bude dobre 🙂 poslickovia vedia potrapit poriadne 😒 ja tiez len lezim najviac co sa da a v stredu mam poradnu tak uvidim co povie... 😕
@lili_1 no vedia potrapit...a vystrasit riadne ... Ja len chcem aby bola mala v poriadku....ale to chceme vsetky dotiahnyt do konca...hlavne aby boli zdrave a zdarile tie nase drobatka....
Onedlho ich tu mame 🤰 ❤
Som zvedava,ktora z nas to bude prva
@blondie257 super spravy,som rada,ze to tak dopadlo😉drzim palce a oddychuj😉
@blondie257 tak veru. Ja som mala predtym prietoky pomaly hranicne a teraz uz su dobre. Ja si ani neviem ptredstavit ake to bude ked to na mna pride. Ci budem stastna jak blcha napriek bolestam, alebo ci spanikarim, lebo zatial vobec sa nebojim.
@blondie257 oddychuj a uvidíš, že bude všetko OK. ako som písala skôr, sestre v nemocnici na "vykrmenie" bábätka kázali jesť tvaroh, tvarohové a smotanové krémiky, banány, sladkosti. určite sa to viac bude lepiť na nás, ale verím, že niečo poberú aj tie drobátka. ja som nám dnes urobila jogurtové poháre (vyšľahaná šľahačková smotana, tá najtučnejšia + osladený grécky jogurt + ovocie), na zajtra mám tučný tvaroh, ešte neviem, čo s ním, pijem plnotučné mlieko..
@kattky nebojis sa lebo sa tesis na miminko....po tych 9.mes cakania a strachu...
@jance333 mnamky robis,
Ja som dnes akurat tvarohovu natierku na rano robila....
Ked mne mlievne vyrobky cele tehu vobec...ja ked vypijem dva deci mlieka mesacne tak az az.....
Syr na tony....ale mlieko a jogurty vobec...a kremiky sladke tiez nic
Ono nieco na tom bude lebo ja straaasne vela zeleniny som jedla...toto mi chutilo
@olylili aha ja cele tehu mam prehanky.Ale uz som zabudla ako to bolo z malym.
@lilianna1xs ja to mám na striedačku prehánky so zápchou
@blondie257 som rada,ze ste ok..ja som myslela,ked si sa vcera neozyvala,ze ci uz aj mala nie je na svete..teraz len oddychuj,nech sa ini staraju o tebe,ved dceru mas uz velku,tak aj ona ti pomoze..a hlavne papaj,aby mala nabrala na vahe..drzim palce ✊✊✊
@zuzacka16 tak dcera pomaha bezproblemov urobi co treba a ja uz nemozem...dokonca aj s varenim...dnes sama kuracie rezne a zemiakovu kasu sama zvladla...
A po verajsom strese a strachu uz oddychujem s nohami vylozenymi....
Babenky postielky a potreby uz nachystane?? Ja kolkokrat pozriem na tu v spalni uz sa neviem dockat....na tu vôňu miminka 😍
@blondie257 ved toto ze vsetky to tlacime do termimu 😀 dufam ze sa nam co najviac mamickam podari to dotiahnut do neho 🙂 ....ale aspon sme si vyskusali ten stres rychlo sa zbalit do pôrodnice 😂
.....jasnee ze uz vsetko nachystaneee 😉 tak tak miminkovska vona heeey 😍
Baby poradte, už cca 2. Deň mam taky stav, že bruško mam stale tvrdé v stoji, akonáhle si lahnem tak to povolí...pohyby citim...čo si myslite? Bolesti nemam

@katie23 jooj to si ma velmi nepotesila☹ale tiez si myslim ze tu uz ostaneme do konca,lebo bez liecby sa to bude len zhorsovat a tak je nadej ,ze sa to aspon ustali,a kt.si tyzden??ja som tu este len 2 den a je to katastrofa,a co ti nato vsetko hovoria,aky bude dalsi postup??