icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
19. jún 2017

@matulka1981 koľko pred termínom ti idú robiť?

matulka1981
19. jún 2017

@olylili podla ms som
Mala termin 4.7,podla uzv v prvom trimestry 30.6....ty ides tiez sekciou?

olylili
19. jún 2017

@matulka1981 áno už máš predoperačné?

matulka1981
19. jún 2017

@olylili hej predoperacne som si bola vo stvrtok davat robit...este by som mala anesteziologicke len moj gyn mi tak hovori ze ved v podstate ani netreba ze ked ved co zaziva ma aj tak rezat nebudu tak vcul neviem ci si to mam ist dat spravit ci ako....

olylili
19. jún 2017

@matulka1981 mne vypísali papiere na interné a anesteziologicke 3jula sa mám objednať ešte 28 na ultrazvuk

dundula
19. jún 2017

Ja zacinam dnes 38 týždeň. Zajtra vsetky predoperacne. V piatok nastup do nemocnice a v pondelok sme vonku 😍. Veľmi rýchlo to ubehlo. Na začiatku to nemalo konca a už sme na konci.

olylili
19. jún 2017

@dundula držím prsty ja tretieho predoperačné a neviem kedy mi budú robiť

jarunka102
19. jún 2017

@matulka1981
@dundula drzte sa dievcata,drzim palce vasim babatkam a poslite fotecky :-*

matulka1981
19. jún 2017

@dundula tak budeme mat tusim prve babenko ak ta nikto nepredbehne😉Juuj a to v piatok musis nastupit a cely wekend v nemocke?

ttami
19. jún 2017

@katie23 mala si dnes kontrolny usg??ja ano a,ze mala ma 1600g,ale aj tak 3 tyzdne zaostava na vahe,prietoky su tiez,zlepsene,aj plod.voda,ale zatial ostavam v nemocke😢u teba co noveho??a rodit bydes ako??

dundula
19. jún 2017

Matulka 1981 . Ja musim ist na pozorovanie koli cukrovke a picham si injekcie na rozredenie krvy a anopirin. Nech mi to vysadia. Tak preto skorej. A asi nechcu zbytocne čakať, keď je maly v poriaku. Naposledy mal 3100 g. Termin mam až 10 júla a to mi už budeme mať 2 týždne ☺

ttami
19. jún 2017

@dundula @matulka1981 dievcata vy kvoli comu idete cisarskym??a myslime na vas a drzime palce,aby ro bolo tip top😉

dundula
19. jún 2017

Ja už som mala 1 cisársky. A koli vysokému tlaku a cukrovke.

ttami
19. jún 2017

@dundula aha,tak uz aspon vies do coho ides😉

katie23
19. jún 2017

@ttami U mna vsetko po starom. SONO my este nerobil...mozno zajtra. Zatial infuzna th pokracuje aj nasadena liecba...

jance333
19. jún 2017

no pekne, pekne, pomaličky sa nám to tu rozbieha 😀 ja idem zajtra na poradňu a ctg, malá sa stále neotočila, takže asi pomaly začnú plánovať sekciu. som veľmi zvedavá, na kedy. teraz už fakt idem reálne zbaliť tašky, dokúpiť posledné hygienické potreby a dúfať, že sa malá nebude pýtať skôr.
baby, čo idete na cisársky, aké nohavičky beriete do pôrodnice? chcela by som asi tie sieťované zo zdrav. potrieb, vraj sú aj také špeci vysoké po cisaraku, snáď tu také u nás budú mať. + vložky asi zoberiem aj normálne nočné, nielen tie popôrodné, veď keď nebude dole šitie, tak by nemalo vadiť, že?

olylili
19. jún 2017

@jance333 ja pri druhej aj teraz klasické bavlnené aj tak som si ich skladala celkom dole aby bol rez stále vetrany nie zakrytý a popôrodné vložky mám len na prvý deň potom už klasické naturela nočné

kattky
19. jún 2017

@jance333
@olylili nam porodna asistentka vravela, ze preto tie poporodne su dobre, lebo ze dobre saju krv.

olylili
19. jún 2017

@kattky veď hej na prvý deň potom som už len slabucko krvácala a pri sekcii ešte menej lebo lepšie vyčistia maternicu

jance333
19. jún 2017

@kattky určite áno, aj vetrajú, ale tým, že nemajú na spodku nepremokavú vrstvu, treba ich častejšie meniť. čo po sekcii asi je trochu oštara. mám jedny kúpené, možno zoberiem ešte jeden balík z lekárne a potom už normálne nočné, myslím, že segra používala Kotex (po klasickom pôrode dokonca).
len tie nohavičky neviem aké zoženiem.
@olylili a strih asi taký ten normálny, vyššie vykrojené na stehnách a vyššie na pás, teda myslím, nie tie boxerkové alebo ako sa to volajú, že?

olylili
19. jún 2017

@jance333 nie nie klasický strih

jance333
19. jún 2017

@olylili tak také ešte nemám. pôjdem tento týždeň na nákupy 😀

olylili
19. jún 2017

@jance333 tie budú dobre a jazvu nechávať na vzduchu mne sa hneď a pekne zahojila že ju ani nevidno a ani ma nebolí

diannna
19. jún 2017

Ja som bola tiez dnes na poradni. Malinká nam podrástla uz ma cca 2500g. Zaostávame dva tyzdne ale to je počas celého tehu tak. Vraj ma svoje tempo priberacie, ktorym si ide. Krčok mam skrátený na 2cm, ako to mate vy? Viete? Nie je to uz dosť kratke?

blondie257
19. jún 2017

Babenky,celu noc clovek nespi....unavena som neskutocne...ale zaspat a podriemat ani nahodou 😒 vobec si nevieme najst polohu ☹

olylili
19. jún 2017

@diannna ja mám krcok stále vzadu tvrdý zatvorený uvidím vo štvrtok lebo mi od soboty dosť brucho tvrdne

olylili
19. jún 2017

@blondie257 vitaj v klube ja mám to isté pre mňa už noc neexistuje

nenuska25
19. jún 2017

@diannna krcok ma tendenciu skracovat sa k bliziacemu sa porodu...ja mám uz 2 tyzdne 1,5 cm a je to ok

matulka1981
19. jún 2017

@ttami ja som po dvoch akutnych sekciach takze so mnou uz ani nedebatili ist inak ako sekciou😉

kattky
19. jún 2017

@jance333 ja mam take cierne kotex kupene a aj z tesca take ruzove no a potom tiez alwaysky tie tmavo modre nocne.