Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Mna to horko ubija...lytka,nohy hrošice,ruky tiez....mala by z brucha sa vypucila najradsej.....ja by som.spala ale taaaak ma bolia nohy,ze neviem kam ich mam polozit,ci poskladat.....a nie a nie ani zdriemnut na polhodku..nechapem...inokedy by som uz spala jak zarezana
@blondie257 ja tiež neskutočne zle znasam tie teploty dnes som aj poriadne napuchnuta a brucho mi od soboty každú chvíľu tvrdne bolestivo
@olylili mne brucho tvrdne pri dlhsom pohybe...aktivite ...ja uz to chcem mat za sebou....ani si lahnut...ani sadnut..ani spat...ani robit...
A to mi povedali dnes na CTG ze musim vydrzat do TP.....
@blondie257 pozajtra poradňa uvidím čo nové ja mám 3 júla predoperačné a do týždňa by som mala ísť tak uvidím
@olylili juuj aspon vies.a uz na to pripravit .....ved to mas cochvila
mne dnes sono nerobili....aj ked som spominala ze plodova voda je hranicne mnozstvo
Kamoske robi vybrana porodnicka CTG aj sono zakazdym
@blondie257 v stredu to bude asi moje posledné sono keď bude všetko ok a ctg vraj nerobia kazdej ak nie sú problémy ešte mi nerobili tak neviem som prekvapená
@blondie257 ultrazvukom mi len pozrie krcok a srdiečko malého
@olylili aha,mna objednali na dalsie ctg o tyzden v utorok,pokial.nic ine nebude problem...
Akurat som si merala tlak,a mam 151/98 😂 no nic....o polhodinu kontrolne meranie.....a to pritom lezim a klud pohoda...az na to ubolene telo
@blondie257 fuuuu dosť si myslím keď sa ti ešte bude zvyšovať urobia sekciu
@blondie257 terajšie meranie tlaku vyšlo tak isto ...co budes robiť? Alebo co mám robiť ..som prvorodička , včera som mala poradňu v nemocnici tlak ukážkový tam , a doma stale ináč uz si pripadam jak blázon 😄
@olylili no aj na poradni bol vzdy hranicny...a to pri tom ja som mala vzdy nizky tlak a pri vyssom nad 120 uz som mala silne migreny.
@makitka1 ja si meram vzdy 2x ak vyjde vyssi tlak,zapisujem a
mne dnes kazali ze ak opakovane vyjde tlak nad 140/90 tak mam prist do nemocnice.
Ono sa stane ze je rozny na poradni a doma,je to podmienene aj stresom i ked ho pocitovat nemusis,je to podvedome.
Prave preto doma ked si v klude a nameras vyssi tlak tak to uz je smerodajnejsie.
A nikdy nemerat po namahe,ale to je jasne ze?
@blondie257 lebo vysoký tlak a opuchy naznačujú na preeklepsiu aj magnézium si brala?
@olylili ano brala som aj magnezium,
A kazali pokracovat
@blondie257 to že aj tie teploty ti dopomáhajú k tlaku mne by si mohla dať troška ja mám nízky 😊
@olylili juuj kolko len chces ...😀
@blondie257 rozdelíme na polku budeme mať ideálny 😀
@olylili ok platiiiii 👍
Budem na tom intenzivne telepaticky pracovat a vysielat vlny krvneho tlaku smerom k tebe 😂
@blondie257 huraaaaaaa konečne sa mi pred očami rozjasní Ďakujem 😀
@olylili za malinkooo... 😉
👍 😂
Baby ja som taka nervna v poslednej dobe....neviem ci z tej nemotornosti plus ze nevladzem porobit co by som chcela ... fakt uz neviem... 🙄
@blondie257 tiež som ako tigrica a časovaná bomba je mi teplo všetko má boli a nevládzem nič a k tomu nedostatok spánku
@olylili jj presne vsetko toto...
A ked si pomyslim,ze uz to chcem mat za sebou...tak som sebecka lebo mala este radsej nech priberie aspon na tie 3kg,pre nu este vzdy lepsie v brusku....
A ja tu skuvinam aby uz bolo po.....
@blondie257 veď toto drobcom je ešte stále najlepšie v brušku ešte aj pľúca zrejú
@blondie257 aj ja som nervozna veľmi veľmi!!! Je to jedno s druhym, nevládzem a to mi lezie na nervy...čo nejakého 7. Mesiaca super, robota, štátnice dokonca v 8.mesiaci, chodili sme kade tade s priateľom a teraz sa citim uplne nemožná!!!

@zuzacka16 ty mozno to skor budes mat za sebou ako ja.