Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky ja mam termin medzi 5-8. Ale suseda ma nepotesila ze brucho mam uplne hore. A poslickovia tiez stagnuju. Tak 3 za den. To v 2.semestri som mala 20. No chlapcom sa od maminy moc nechce. Malu som rodila uz akoby tuto sobotu. Ale to som bola vkuse v pohybe, v podrepe. Stahovanie a prerabanie 60.rocneho zatuchnuteho studeneho domu. Akurat v den porodu mi koncil 2 mesacny kurz, o tretej som sa vratila domov a o 12 uz voda odtekala. Absolutne ziaden oddych.
@makitka1 a kolko si mala tlak?
@kattky ja som cele tehu ziaden vytok nemala ako poniektore pisu,ze az intimky musia pouzivat.
Ja som skor vzdy doslova sucha,dokonca pri tutuli-mutuli bez pripravku by to neslo,bo az bolelo,mohol MM aj neviem ako ma "naladit" ....proste sucho.
A asi tyzden dozadu miernulinky priehladny vytok ale zas mam pocit ze nie je taky ako soplik 😂 skor taky bezny ako pri ovulacii zvykne byt
@blondie257 a ty co ozaj s tym tlakom,hm?!?
@zuzacka16 ja asi naopak 😄
@blondie257 150/110
A uz tu bol doktor tak keď budem mat ráno bielkovinu v moci tak zajtra rodim 😁
@blondie257 ti závidím ja stále mokrá 😀
@zuzacka16 ja sama neviem co s tlakom,rano som merala tak 138/96
oooch, ženy.. .ja tu už asi 15 min. revem jak bábätko...
http://www.boredpanda.com/dont-forget-dads/
@blondie257 no byt tebou tak to riesim lebo stale ho mas taky..aj ked viem ze nikto nexce do nemocky no nemas dobry ten tlak ale to uz na tebe
@blondie257 pocuj ten tlak nemas dobry. Diastolu, teda ten spodny tlak mas vysoku. Este stale si len v 37 tyzdni, bolo by vhodne a myslim si ze aj ziaduce, aby si sla k doktorovi, prip.pohotovost (na Tvojom mieste by som uz sla).'Uz neviem na co stale cakas, radsej ist a zistit, ze vsetko ok. Na ten tlak Ti daju aspon Dopegyt, ako potom sa lizat z komplikacii. Uz neviem ci Ti to mam ja ako doktor prikazat abo co?
@blondie257 tak ja vytok som mala ale taky normalny ale v poslednom case mam taky, ze hoci intimku mam, tak sa citim ako pocikana. Uplne dole mokro mam. Som myslela, ze vlozku uz budem nosit no jak je horuco, tak to brutalita.
@blondie257 no dnes mam presne 14 dni do terminu tak som zvedava kedy pride ale mohol by v juli lebo teraz je v nemocnici u nas natresk... 😒 nooo ano to je velmi velka utecha 😂 😂
@zuzacka16 mna stve to ze aj na poradni u gyn aj v nemocke na ctg ..vsetci boli upovedomení o tom mojom tlaku....a kazdy to este nechaval tak.
Ja stresujem kus viac kvoli tomu,ze pred cca 2mes zomrela manzelka mojho znameho,ktora rodila tusim v 32tt/33tt kvoli podla mna zanedbanej preklampsii,ktora uz bohuzial vyustila do eklampsie...kedy jej zlyhavali oblicky,nakoniec upadla do komy lebo jej nakoniec zrazenina upchala mozgove cievy.ostal po nej manzel(2r od sobasa) s chlapcom predcasniatkom.uzila.si synacika asi 15dni ked nie menej. Aspon malicky je ok a sa mu dari v zdravi....
@slniecko323 juuuj prepac som ta nazlostila,este tebe stupne tlak zo mna...
Ok baby,idem obvolat kto moze ostat s Nataliou a idem na tu pohotovost...🙄
@kattky no tak ja s tym vytokom vobec....ja ani nohavicky mokre nemam,ten vytok len ked idem na malu potrebu a vtedy zistim ze tak troska tam nieco číre je
@blondie257 to mas dobre potom.
@blondie257 tak potom to ries,ked vies,ze sa nieco take stalo v tvojom okoli,fakt to nie je sranda..mne aj DR povedala,ze vy sa nemusite citit zle,ale to male to citi,ked ten tlak je taky vysoky..mozno ti daju len lieky a poslu ta domov,aby si sa pozorovala..drzim palce,daj potom vediet ako si dopadla ✊✊✊
@kitty18 Dakujem☺
Ahoj baby chcem sa vam vsetkym podakovat za gratulacie a pekne priania dakujem vam zo ❤ a zelam vam nech to vydrzite dokonca a hlavne nech ste zdrave☺
@partishka ahoj...ja to mam tiez a nechapem co to je...ci to patri k poslickom alebo co...v utorok pojdem na poradnu,tak musim spomenut doktorke
@olylili ja som mala v utorok taky akoby soplik na intimke,ale to bolo len tak trosku moze ist o cast zatky?
@jarunka102 asi nie ja to mám tiež v tehu sú rôzne vytoky
@olylili no citala som na nete,mali s tym mamicky na MD problem...ze sa im po castiach uvolnoval...uvidime,opytam sa na poradni...
@blondie257 chod sa ukazat do tej nemocky, mozno je to aj tym horkom,ale ten spodny uz sa ti taha k 100ke a to si kvazi v klude...

@zuzacka16 Tlak uz mám dobrý Dali mi magnezko infúziu . Tabletky a ležím v nemocnici ...len neviem ci tu ostanem a aj porodim alebo ..Hmmm som z ďaleka tak preto