icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
25. jún 2017

@kattky moc zapácha a je sfarbený plodová je bez zápachu

zuzacka16
25. jún 2017

@kattky chod ved za to nic nedas ale daj si obycajnu vlozku nie vselijake intimky aby ti vedeli tam ten roztok nakvapkat

blondie257
25. jún 2017

@kattky ja mam posledne.dni taky čiry bezfarebny vodnaty vytok...plodovka to nie je

anaj44
26. jún 2017

ahojte hladam peken šaty ked budem kojit a ktoré sa budu hodit do kostola, na krstiny

viete mi poradit? dakujem

kattky
26. jún 2017

@blondie257 no ved prave, ze to moze byt aj vytok, lebo vlozku nemam taku mokru ako keby od vody. Mame vecer som to hovorila, tak ona cisto uz preplasena je. Moj zase zakazdym kolko krat som isla na vecko, tak sa ma pytal ci je vsetko v poriadku.

lilianna1xs
26. jún 2017

@miriama11 Ani mne netvrdne brucho len mám bolesti už ani nevladzem chodiť,medzi nohami ma tak boli nemôžem ani rozkročiť nohy úplne iné bolesti mám Jak pri synovy už nemáme dlho do termínu tak sa nečudujem že každý deň nás niečo iné boli.)))))Ale už mi to ide na nervy ešte aj strach mám,či bude stále mi premýšľam v noci keď prídu bolesti ako zidem dole schodami 😝už mám take nápady od strachu.))))).

miriama11
26. jún 2017

@lilianna1xs no slabiny bolia aj mna hlavne vecer ale nie nejak brutalne.bolo to aj horsie asi kolo 20tt vtedy zvazovala lekarka pesar ale nejak som to pomedzi robotu vylezala z vylozenymi nohami.aj ja mozem povedat ze prve tehotenstvo bolo ine, vtedy nohy opuchnute strasne , zaha ma palila ...teraz opuch nie je az taky strasny a zaha ma nepali iba obcas ked to prezeniem.ale zas ma boli podvozok .

kitty18
26. jún 2017

@kattky aj ja mam taky vytok vodnaty vraj to je normalne s bliziacim sa porodom ....

kattky
26. jún 2017

@kitty18 tak ja mozno aj z tabletiek taky vytok mam co si davam zo spodu.

kitty18
26. jún 2017

@kattky no aj to je mozne ... Ja ho mam tak posledne dva tri dni ale teda nemam ziadne tabletky ... No mne uz aj zatka odisla takze to pripisujem bliziacemu porodu 😉

blondie257
26. jún 2017

@kitty18 takze to uz moze prist coskoro..
Ja sa dozviem zajtra co s nami bude dalej.
Mala sa dajak často vrtí .zapiera nohami do moje branice az mi dych vyraza...neviem ci sa snazi uz vytlačit von či čo....najsť polohu na spanie je katastrofa,ani jedna sa jej nepači....jedina poloha jej vyhovuje ako na porodnej koze.... 😂

zuzacka16
26. jún 2017

@blondie257 ja tiez idem zajtra na poradnu,som zvedava,no myslim,ze ziadny posun,nakolko sa citim vynikajuco,cele tehu mi takto fajn nebolo 😂😂 ty ides sekciou ci normalne rodit?no tak ked ako na porodnej koze je jej dobre,moze sa uz pripravovat na den D 😉

nenuska25
26. jún 2017

Aj ja mam taky vodnaty vytok, myslím, že je to normalne...

blondie257
26. jún 2017

@zuzacka16 no zajtra sa dozviem uz definitivne vsetko,ci planovana sekcia alebo cakame na prirodzeny porod.
Som zvedava ako ten moj tlak poriesia.
Dufam,ze mi urobia sono kvoli plodovej vode a ci aspon kus mala pribrala.
No niet ako tebe,mat sa cele tehu fajn...👍

zuzacka16
26. jún 2017

@blondie257 aha tak budem teda drzat palce,nech dopadnete OK..to som aj ja zvedava,ze co na ten tlak ti povedia..este ho mas taky vyssi ci?tak skus poprosit o sono,ze sa bojis,ked ta plodovka a vaha..praveze teraz mi je fajn,co mi za cele tehu tak nebolo,normalne nechapem ☺☺

kattky
26. jún 2017

@kitty18 ja ani neviem ci tu zatku este mam. Volala som porodnej asistentke, tak povedala, ze moze to byt aj ten vytok, lebo zvykne byt pred porodom. A ze ak by nieco tak ze mozem zabehnut, ze ona robi zajtra doobeda.

blondie257
26. jún 2017

@zuzacka16 a nebude to tvoje fajn obdobie ako ticho pred burkou 😂 teda nenarazam na komplikacia...chraaanboze....ale ze sa uz porod blizi...😉

Tlak stale nad tych 140/90 ,akurat dnes rano som mala 131/95 ...ale aj sa citim blbo,bud to bolo zmenou pocasia od vcera vecera ,prsalo a fajne cele doobedie alebo tym.,ze som nemohla zaspat do 3tej rana a rano o 5:45 budik,starsiu dceru budit do skoly a odviezt ju na zastavku na bus kedze lialo rano fajne.

zuzacka16
26. jún 2017

@blondie257 no to som si aj ja hovorila,no mne je uz takto dobre asi 3 tyzdne 😊😊 takze si to este uzivam,pokial sa da 😅😅

Hm tak ten tlak veru nemas dobry,ked ho mas stale taky,mali by ti aspon ked tak liecbu uz nasadit,urcite to zajtra prizvukuj..tu vcera prsalo,teda ak sa to prsanim da nazvat velmi malo a od rana zas teplo..

kattky
26. jún 2017

@zuzacka16 u nas dnes prsi a je cely den pod mrakom. Volala som s porodnou asistentkou, tak ze nemam sa bat, ze si mam dat vlozku a ak by som ju mala celu mokru, tak ze ju mam priniest v saciku, ze ona robi zajtra doobeda, tak ze s tym roztokom by zistili ci je to plodova voda alebo nie.

zuzacka16
26. jún 2017

@kattky bud rada ze prsi,tu je zas 32 stupnov,neda sa existovat 😕 no ved som ti hovorila,ze daj si porodnu vlozku,lebo ked ti tam nakvapkaju ten roztok,aby to tie vselijake intimky nezkreslili..to mas asistentku ktoru budes mat aj pri porode ci

kattky
26. jún 2017

@zuzacka16 nie to je asistentka, ktora ten predporodny kurz robi. Ale bola by som aj rada keby som na nu natrafila pri porode.

zuzacka16
26. jún 2017

@kattky aha..no ta co som chodila k nej na kurz uz nerobi v nemocke lebo sa dala na podnikanie vedie tieto kurzy preporodne,laktacne a podobne..ale ze si ju mozme zavolat aj k porodu,no nebudem ju riesit,lebo to budu zas peniaze naviac,dost ze sa za partnera plati a uz spoplatnili aj epi,co doteraz nebola..

kattky
26. jún 2017

@zuzacka16 tak ja preto, ze som navstevovala, ten kurz, tak mam papierik vdaka ktoremu ma partner zadarmo pristup k porodu inak beru 25€. A za epiduralku chcu 100€. Za lekara svojho 150€

blondie257
26. jún 2017

@kattky no to nie su az take vysoke sumy u vas.....tu u nas sa to pohybuje v inych hladinach..aspon co som citala a pocula

kattky
26. jún 2017

@blondie257 tak na nase 350€ platy su to dost vysoke sumy 🙂

blondie257
26. jún 2017

@kattky no to ano.. vase platy a nase na vychode sa nelisia....takze aspon u vas to je o dost menej...
Je to strasne ...pteroze vedia ze,mamicky to je citliva kategoria a dost sa to zneuziva

kattky
26. jún 2017

@blondie257 tak veru. Sestra 3 roky dozadu rodila a za doktora sa neplatilo nic. Ked si mu chcela nieco dat, tak si mu dala a za partnera sa platilo vtedy 13€ a teraz nemocnica sama si ziada poplatky za vsetko.

zuzacka16
26. jún 2017

@kattky aha tak to je fajn,ze to budes mat zadara,u nas tiez tak nejak pytaju za partnera pri porode a za epi tiez 100vku..no este nie som uplne rozhodnuta ci tu epi si dam..

blondie257
26. jún 2017

Babenky,okrem partner este niekto vas bude doprevadzat resp.cakat na koniec porodu/sekcie?

blondie257
26. jún 2017

@kattky
@zuzacka16
Heh...no ja epi nechcem,partnera mat pri porode ...asi nestihne dojst ak bude v praci mimo domu.......a aj keby bol,neviem.ci chcem.ho tam....asi by som mu od bolesti palce polamala co by som ho tak drzala ....abo vlasy vytrhala ze to on za to moze 😂