icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
29. jún 2017

@zuzacka16 doteraz nie iba v noci ked som sa pretacala. Vcera dost bolava som bola. Chodila som ako rozbita. Dnes je to trosicku lepsie no boli aj tak.

diannna
29. jún 2017

@olylili Parada a ja ze uz porodim. A to stale nic. Dala som jej na vyber 1.7. ,7.7, 17.7 som
Zvedava ktory dátum si herečka vyberie. 😜. Ale ja s mojim šťastím budem prenášať ako korytnačka. Vsetky to uz budete mat za sebou a ja budem cakat a cakat...

blondie257
29. jún 2017

@kattky aj mna bolelo povysetreni cely den...chodit sa nedalo a aj.viac toho vytoku som mala

blondie257
29. jún 2017

@diannna len aby 😂

olylili
29. jún 2017

@diannna ale nie neboj 😀

zuzacka16
29. jún 2017

@olylili no lenze ja mam 10 dni do terminu a furt vaha ide hore uz by nemusela a co sa tyka klesania bruska tak mne vobec nekleslo este 😕

kattky
29. jún 2017

@zuzacka16 mne uz kleslo. Aspon tak mi kazdy hovori.

kattky
29. jún 2017

@blondie257 tak to bude asik aj tym. Moj mi vravy, ze v nedelu pojdem. On si vezme 2 dni volna v pondelok a utorok na vybavenie papierov a stredu je statny sviatok, tak ze bude mat predlzeny vikend

zuzacka16
29. jún 2017

@kattky mna vcera kamoska videla,predvcerom dalsia a obe povedali ze ho mam hore..tak este aby som neprenasala

kattky
29. jún 2017

@zuzacka16 ale brusko moze klesnut zo dna na den. Nic neboj vsetko bude 😉

zuzacka16
29. jún 2017

@kattky tak citala som ze niektorym ani nekleslo a porodili nacas tak uvidim 😉

racica12
29. jún 2017

@sofia1 povodne som take plany nemala.. priplatim si epiduralku a nadstandart.. ale manzel ma teraz presviedca na zazmluvnenie. Vraj v praci pocul kadejake recenzie na tamojsich porodnikov najma co sa ludskeho hladiska tyka.. zatial ma nezlomil. Vravim si ze vsetci predsa musia byt profesionaly. Ak zmenim nazor, napisem ti ;)

racica12
29. jún 2017

Boze aka hrubica. 😨

kattky
29. jún 2017

@zuzacka16 Ja teraz zase mam menstruacne bolesti. Doteraz vzdy poslickovia vzdy ma chytali v noci, alebo skoro rano, tak som zvedava ci aj teraz su to len poslickovia, alebo drobcek cakal na piatok a chce, aby ma odrodil moj gynekolog nakolko ma v piatok v nemocnici sluzbu 🙂

vierkadominik1
30. jún 2017

@zuzacka16 ja mam ties ešte do TP 11 dní a ešte mi brusko ties nekleslo.už by som aj dnes porodila keby sa to dalo

olylili
30. jún 2017

@vierkadominik1 Mne pri prvej kleslo dva dni pred pôrodom ale že strašne normálne som z vrchu nemala nič a dole dobre že nie na kolenách 😀

vierkadominik1
30. jún 2017

@olylili tak dúfam že čoskoro aj mne klesne nechcem prenášať už teraz mám toho dosť V tých horúčavách

marculik
30. jún 2017

@diannna tiez moje datumy 🙂

matulka1981
30. jún 2017

Ahojte dievcata...tak uz sme aj my na svete...Adrian sa narodil vcerA doobeda,3600 g a 51 cm...ma sa k svetu😉

nenuska25
30. jún 2017

@matulka1981 gratulácia velka! ;)

bubibu
30. jún 2017

@racica12 aj my sme rozmýšľali nad zazmluvnením, ale podľa mňa jú to zbytočne vyhodené peniaze. Dôležitejšie sú sestričky, pretože tie sú tam s nami celý čas. Doktor si príde iba porodiť na tých "pár " minút. Inak sa o nás a o všetko okolo starajú sestričky. ALe samozrejme urobte si tak, ako vám najviac vyhovuje :D

kattky
30. jún 2017

@matulka1981 blahozelam.

sofia1
30. jún 2017

@bubibu tiez si mmyslím ,ze uplne zbytocne zazmluvnovat

sofia1
30. jún 2017

@matulka1981 gratulujem a rychlo sa zotav,aky bol porod?

petrikazuzka
30. jún 2017

Mamicky ja uz mam zo vsetkeho hlavu ako balon...termin ofic. 4.8 ale podla 3D 29.7 aj vraj babo bolo vacsie...no nas pan doktor ide na dovcu 16.7 a vrati sa 26.7....zacinam mat stres, ze co ked nevydrzim ☹ a hlavne minuly tyzden sme prisli na to, ze mame pupo. snuru okolo krku, vraj je to vsetko ok priechodne...ale je to strasny pocit...kedze to bude podla vsetkeho sekcia...uz by som aj toho 15.7 isla pred jeho dovolenkou...len neviem, ako to bude...kedze aj po porode mozu nastat komplikacie...cize by ma potom mal na starosti iny doktir...fakt neviem, co je lepsie...buduci tyzden zase kontrola a uz aj termin presne mame vypocitat, kedze to nie je velmi jednoznacne... mali maju vasi drobcovia pupo okolo krku...

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no co moja zas len poslickovia?ja dufam ze takto o tyzden bude mala uz s nami

ashley31
30. jún 2017

@matulka1981 gratulujem krásne miery 🙂 veľa zdravíčka

kattky
30. jún 2017

@zuzacka16 samozrejme. A o pol 3 rano este silnejsi boli. Teraz uz opat nic. Idem pobehat po meste bo doma mi uz rohy rastu.

zuzacka16
30. jún 2017

@kattky no tak teda maly si s tebou uz teraz robi co chce..ja este periny dnes prezliekam,nech to uz je tip top pred porodom 😉

romi2
30. jún 2017

@matulka1981 tak mali sme spoločný termín ale si rýchlejšia, gratulujem, dúfam, že už aj ja pôjdem 😉