Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky aj mna bolelo povysetreni cely den...chodit sa nedalo a aj.viac toho vytoku som mala
@diannna len aby 😂
@blondie257 tak to bude asik aj tym. Moj mi vravy, ze v nedelu pojdem. On si vezme 2 dni volna v pondelok a utorok na vybavenie papierov a stredu je statny sviatok, tak ze bude mat predlzeny vikend
@sofia1 povodne som take plany nemala.. priplatim si epiduralku a nadstandart.. ale manzel ma teraz presviedca na zazmluvnenie. Vraj v praci pocul kadejake recenzie na tamojsich porodnikov najma co sa ludskeho hladiska tyka.. zatial ma nezlomil. Vravim si ze vsetci predsa musia byt profesionaly. Ak zmenim nazor, napisem ti ;)
Boze aka hrubica. 😨
@zuzacka16 ja mam ties ešte do TP 11 dní a ešte mi brusko ties nekleslo.už by som aj dnes porodila keby sa to dalo
@vierkadominik1 Mne pri prvej kleslo dva dni pred pôrodom ale že strašne normálne som z vrchu nemala nič a dole dobre že nie na kolenách 😀
@olylili tak dúfam že čoskoro aj mne klesne nechcem prenášať už teraz mám toho dosť V tých horúčavách
Ahojte dievcata...tak uz sme aj my na svete...Adrian sa narodil vcerA doobeda,3600 g a 51 cm...ma sa k svetu😉
@matulka1981 gratulácia velka! ;)
@racica12 aj my sme rozmýšľali nad zazmluvnením, ale podľa mňa jú to zbytočne vyhodené peniaze. Dôležitejšie sú sestričky, pretože tie sú tam s nami celý čas. Doktor si príde iba porodiť na tých "pár " minút. Inak sa o nás a o všetko okolo starajú sestričky. ALe samozrejme urobte si tak, ako vám najviac vyhovuje :D
@matulka1981 blahozelam.
@matulka1981 gratulujem a rychlo sa zotav,aky bol porod?
Mamicky ja uz mam zo vsetkeho hlavu ako balon...termin ofic. 4.8 ale podla 3D 29.7 aj vraj babo bolo vacsie...no nas pan doktor ide na dovcu 16.7 a vrati sa 26.7....zacinam mat stres, ze co ked nevydrzim ☹ a hlavne minuly tyzden sme prisli na to, ze mame pupo. snuru okolo krku, vraj je to vsetko ok priechodne...ale je to strasny pocit...kedze to bude podla vsetkeho sekcia...uz by som aj toho 15.7 isla pred jeho dovolenkou...len neviem, ako to bude...kedze aj po porode mozu nastat komplikacie...cize by ma potom mal na starosti iny doktir...fakt neviem, co je lepsie...buduci tyzden zase kontrola a uz aj termin presne mame vypocitat, kedze to nie je velmi jednoznacne... mali maju vasi drobcovia pupo okolo krku...
@matulka1981 gratulujem krásne miery 🙂 veľa zdravíčka
@matulka1981 tak mali sme spoločný termín ale si rýchlejšia, gratulujem, dúfam, že už aj ja pôjdem 😉

@zuzacka16 doteraz nie iba v noci ked som sa pretacala. Vcera dost bolava som bola. Chodila som ako rozbita. Dnes je to trosicku lepsie no boli aj tak.