icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
20. júl 2017

@zuzacka16 mna i pri druhom boleli bradavky,lebo maly 2 dni pil kazduhodinu a nemali sa kedy dat dokopy. A strasne silno saje. Mne pomohli klobuciky, ale stacilo mi ich pouzivat 2 dni. S dcerou i 2 tyzdne son musela. Ona mala i strasny reflux. I paet razy po jednom kojeni mi grcla, tieklo to prudom, vsetci sme boli od mlieka. Ked som ju dala na brucho i vyse hodinu po kojeni vsetko vytieklo. Lenze priberala, kedze stale jedla. Az pokym nezacala stvornoskovat to tak bolo. A mne naopak jedine po 8 vecer negrckala. Vtedy sme museli dohanat zmeskane a cvicit na brusku.

partishka
20. júl 2017

@matulka1981 no ved praveze nie lebo ja zijem v anglicku a tu take ze balenie nasiroko ani perinku nepoznaju...tak som chcela vediet ze ci sa to musi....lebo tiez si myslim ze chudatko mu bude horuco a tiez kopka rad

juliane126
20. júl 2017

@zuzacka16 a nepije ti mala tak pomalinky, par glgov a potom zaspi. Nas hlce, i 2 plne strany vypije, ze sa nevie ani pohnut. A potom si grgne na celu izbu i 3x. Ked len duda a zaspi pritom, tiez si nevie odgrgnut. Dam ho do kocika a po chvili je hore bo mu je tazko.

jance333
20. júl 2017

@partishka my balíme naširoko, na 2 plienky. ortopéd ju kontroloval, robil utz a že všetko v poriadku. ale keď som mu povedala, že sa narodila CS kvôli polohe KP, hneď nariadil balenie na 2 plienky. bola za nami aj rehabilitačná, každý deň s malou cvičím, že mala trochu stuhnuté kĺby kvôli tej polohe. ale cítim, že už jej viac povolili. v nemocnici pri cvičení strašne plakala a vzpierala sa, doma úplná pohodička, bez plaču a ľahšie sa jej tými nôžkami hýbe. kontrolu máme o 6t, snáď to bude dobré a bude stačiť na 1 plienku. inak ostatným lekár nariadil, asi preventívne, balenie na 1 plienku, čo väčšina mamičiek ani nerobila.

zuzacka16
20. júl 2017

@blondie257 no vcera len raz prudom dovtedy len vygrcla a to asi az tak po 2-3 hodinach od papania..nie hned..

slniecko323
20. júl 2017

@partishka podla najnovsieho sa neodporuca balit nasiroko pokial to neurci ortoped po ultrazvukovom vysetreni klbov. Ako je vyssie spomenute, pri porode v polohe koncom panvovym sa dietatko nasiroko bali..

zuzacka16
20. júl 2017

@slniecko323 no ja som este v nemocke tak uvidime podla toho..dnes este negrckala nastastie

zuzacka16
20. júl 2017

@juliane126 no pije tak ze si taha a potom zaspi castokrat..ked davam cez flasu lebo nemam este tolko mlieka tak vypije vsetko na 1 vrz a potom bud zaspi alebo je este hore..

slniecko323
20. júl 2017

@zuzacka16 tak ziadny stres ;) Tam Ti babatko vazia.. a podla Tvojho opisu je to uplne v pohode, nestresovala by som... A vzdy ked sa chces nieco dozvediet ohladom babatka ci seba, tak sa pytaj lekarov, sestriciek ked si este v nemocnici... Oni vidia babo, hmotnostnu krivku a vsetko, najlepsie Ti zodpovedaju Tvoje otazky, len sa netreba hanbit pytat pytat pytat ;)

zuzacka16
20. júl 2017

@slniecko323 no babatko mi nevazia lebo sa narodila predvcerom a prvu noc som ju nemala pri sebe odvtedy mam stale a na vizite nevazia..na to vracanie som sa uz pytala DR ci to nie je reflux nahodou a tiez povedala ze moze aj nemusi ale ze ked bude priverat je to ok..mne islo len o to aby skusenejsie poradili ako by som jej pomohla s tym odgrgnutim..inak co neviem sa pytam tu aj mi ukazovali ako dat odgrgnut no mozem sa aj pol hodku prechadzat a nic..ale inak dakujem vsetkym co mi poradili

diastella
20. júl 2017

@zuzacka16 davaj babatku papat pomenej a častejšie. Aspom mne tak poradili ,tiež mi malý grcka a ešte sme v pôrodnici.

slimstar
20. júl 2017

@matulka1981 ani ja nebalim na siroko cez den. Maly to neznasa, nemoze cvicit ani prdkat, ked to ma. Aj my ideme v 6 týzdni na kontrolu klbikov, tak uvidime, najlepšie, keby povedal ze uz netreba.

erikababula
20. júl 2017

@zuzacka16 krasna je gratulujem❤

blondie257
20. júl 2017

@petrikazuzka neboj doma to bude ine,a prevarenu lucku dam troska medzi kojenim....vravi sa ze kojene dieta nemusi pit vodu ale ja troska dam....

zuzacka16
20. júl 2017

@nenuska25 no moja ako?myslim na teba dufam ze mas uz po ✊✊😉

ashley31
20. júl 2017

Dievčatá,zajtra ráno mi idú vyvolávať pôrod ...aj sa teším aj sa bojím ..tak mi prosím vás držte palce nech to je rýchlo,ľahko a bezbolestne 😉

zuzacka16
20. júl 2017

@ashley31 neboj do rana to moze prist este samo,aj mne to hrozilo v utorok a drzim palce samozrejme ✊✊

lilu7
20. júl 2017

Mne maly grckal do 8mesiaca a to som nebehala po lekaroch ci ma reflux, prestalo to zo dna na den a kojila som ho dlho a na bradavky som si davala studene obklady a bepanthen care. Neskor som presla na UM proti grckaniu a ked uz papal viac tuhej stravy ako mliecka prestal grckat uplne.

lilianna1xs
21. júl 2017

Poraďte mi baby včera som neodolala červenej diny teraz sa bojim kojiť odsavala som si mlieko v noví ale bojim sa či náhodou ešte neostalo niečo v mlieku a bude mat mala bolesti bruska.

podobova15
21. júl 2017

@lilianna1xs ja som jedla melón ale vyberala som si jadierka, laktačná mi povedala že v pohode. A jedla som ho uz v porodnici a raz doma a v pohode. Veď melón je iba voda. Neboj sa.

lilianna1xs
21. júl 2017

@podobova15 pri synovy som zjedla raz take kŕče mal doktor mi povedal že melón nafukuje.Tak kvôli tomu mám strach jest vôbec ovocie ale už mám taku chuť na ovocie ešte vtej horúčave

lilianna1xs
21. júl 2017

@blondie257 prechádzka zos sestričkou

zeytin
21. júl 2017

@lilianna1xs tak jej daj sabsimplex alebo espumisan... tiez som davala niekedy aj preventivne, ked som si myslela, ze by malu mohlo naduvat z niecoho, co som zjedla...

lilianna1xs
21. júl 2017

@zeytin presne to som jej dala ,sa bojim že bude mat kŕče teraz každý deň plače ma kŕče kojím a dokrmujem.

jance333
21. júl 2017

melón je zradný. tiež sa mi zdalo, že je to len voda, ale potom v noci sme mali doma šialenstvo. 4 hodiny malá plakala a bolelo ju bruško. myslím, že ešte dlllllho si melón nedám

lilianna1xs
21. júl 2017

@jance333 ))))).Mne tak chutil ten melón už som musela muž mi vravel mala bude plakať celu noc tak si ma nepraj.)))))

podobova15
21. júl 2017

@lilianna1xs mne povedali že ovocie nášho pásma ako jablka marhule možem, a Dočítala som sa to aj na nete. Ja všetko bez šupky a bez jadierok. Jasne melón je nieco iné, a samozrejme aj každé bábätko je iné. Ja si pridávam postupne. Včera napr rajčinu, bez šupky. A super, tak dnes skúsim zas nieco iné. Aj nás včera bolelo bruško ale kedže som jedla to co doteraz sama neviem. Držím palčeky 😉

ttami
21. júl 2017

@anaj44 prezili sme to,dokonca sme stihli i pediatricku,ufff narocny den,uz pomaly sa neako zabyvame,a vy ako??uz ste doma??zltacka bola??dufam,ze nie😉
@jance333 dakuuujeeemee😉

jarunka102
21. júl 2017

Ahojte žienky. Budúci týždeň ma čaká cisársky a rozmýšľam,ktorá anestéza je lepšia,spinálna alebo celková? Viete mi poradiť,ktorá máte skúsenosť? Ďakujem

blondie257
21. júl 2017

@jarunka102 ak trpis castymi migrenami tak.radsej celkova.ja som tak mala 2x celkova a v pohodw som to znasala. A Ak by sa nieco skomplikovalo radsej nevediet bo potom stresy a tlak by vyskocil.

Ale ak.chces drobatko hned vidiet tak potom spinal,akurat ze su mozne bolesti hlavy potom