Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@nenuska25 fuu,tak gratulujem, malý je nádherný a vôbec nevyzerá na taký komplikovaný príchod na svet, chvalabohu to máš za sebou a určite sa rýchlo dáte dohromady. Váhu mal rovnakú ako môj Leonko , dokonca aj apgar skore 😀, my sme boli trošku fialovo-červený a jediné , čo ťa môžem ubezpečiť , vôbec to nemá žiadne následky. Leonko je kľudný,papá,spinká a sme veľmi spokojný.Oddychuj a prajem vám obom veľa zdravia a rýchly návrat domov.
@senta_sofia dnes to bolo už lepšie, necítila som sa nejaká velmi opuchnutá, teraz sa zasa môžem pripraviť na vypadávanie vlasov:(
@blondie257 ja som si dala lokálne ten gel, nie vela a pomohlo, mna to bolelo dole v krížoch. Ja som to tiež nevedela v leže kojiť, ale skúšala som až dovtedy pokial sa to podarilo a bolesť chrbta ustúpila. 🙂
@slimstar my skusame tiez stale...hlavne ked ju troska viac vyhladujem a vtedy sa snazi prisat..
No vzdy pusti a s placom....
Dakedy uz rezignujem a posadim sa aby sa napapala v klude.
Mna boli medzi lopatkami a pod lopatkami a hlavne prava strana 😒
A hlavne ked nespi a vtedy by sa len na rukach nosila...
Na rukach ju nikto nenosil...len v case kojenia...a kedy si na to tak zvykla netusim...
@slimstar nechcela som ta deprimovat, ze ked sa dopotis, zacnu padat vlasy, ale vidim, ze vies 😀
dievčence, dávate detičkám Vigantol a Kanavit?
máme predpísané 2 kv. Vigantolu denne a mám taký pocit, že malej nerobia dobre. doteraz bola počas dňa kľudná, v pohode, odkedy dávam Vigantol, hučí jej po brušku, ona sa pučí a plače, začala aj viac zvracať (predtým vypustila len trošku, teraz je to naozajstné zvracanie akoby prúdom, nie až tak ako pri refluxe,ale proste viac ako predtým). vie sa aj vyprdkať (keď jej dám dole ortopedické nohavičky), ale začala viac kakať, neviem, či ju preháňa alebo čo.
@anaj44 uff tak to bolo riadne rusno,sice ako po vsetke dne teraz v lete,vzdy plnka,inak eliska daluje za oblecko je jej akurat😉vy co mate noveho??
@slniecko323 blaahozeelame k matejkovi😉
@nenuska25 gratulujem k fesacikovi a drzim palce,nech sa rychlo zotavi aj malinky aj mamka :-*
@jance333 davam vitamin D od Jamiesonu, nie Vigantol, prilis vela chemie
Ahojte, bola som viac citatelkou ako prispievatelkou, ale tak aj my sa uz pysime titulom rodicia. Vcera o 13:47 s mierami 4140g a 52cm sa nam narodila dcerka, nas najvaecsi poklad Nataška ❤
@nenuska25 ahoj, nepatrim do tejto skupiny, ale sem tam vas mrknem, termin mam az 15.8. no co som.chcela napisat je, ze ked sa mi narodil nas prvy syncek tak tiez mal nejaky zapal v krvicke. V nemocnici mu.dali antibiotika a preliecil sa. Nema ziadne nasledky, vsetko bolo v poriadku takze sa neboj ani ty 🙂 Drzim palce a prajem vela zdravicka, chkapcek je nadherny
Baby, mne jeden deň vôbec nekaka a druhý deň aj 4 x. A takto to mame uz asi tyzden.
Aj u vás je to tak?
@blondie257 ahoj za 3tyzdne z 2900g na 3510g a ze je to malo uz ju len krmim s nutrilonom nemam mlieko
@slimstar mne niekedy obden a niekedy aj do kazdej plienky
@matulka1981 Ked sa narodila mala 2730g za 5dni pribrala 260g ze je to ok .a z 2990g pribrala na 3500g za 3tyzdne a ze je to malo.
@senta_sofia urcite by som poradila skor vigantol....jamieson...placebo
@sofia1 kazdy podla seba, ja by som nedavala dietatu nieco, ked vidim ze mu to nerobi dobre a tak znela otazka
@senta_sofia ok ja ich veľmi dobre poznam....len dobre som chcela😊
@erikababula malo?? Tak my sme pribrali za 3tyzdne z 2980 na 3520 a povedali ze pribera krasne.
Tie tabulkove statistiky kolko musi pribrat..nie kazde dieta je papkacik...
Tak uz aj my to mame za sebou, bolo to rychle a bolave ale vysledok je paradny 😍Stela 3100g 48cm
Ahojte baby, tak aj my sa ideme ukazat. Alexander s mierami 4190g a 52cm narodeny 24.7 o 23:41hod. Vytrapil ma 24hod a nakoniec sme skoncili sekciou nakolko mu klesli velmi ozvy a ja som zacala odpadavat a dusit sa. Snad nikoho neurazim ale bol to moj najhorsi zazitok v zivote 😣 teraz sa zotavujem po sekcii a neviem sa vynadivat na malinkeho 😍😍😍😍
@katarinka273 gratulujeme
@zeytin
Bbaenky,aky krasny datum si vybrali vase drobatka...
Ja som si tiez vybrala tento datum ale pred 31rokmi 😂
@kchan gratulujeme a neboj zabudnes na komplikacie a bolesti....maly drobec ti to vynahradi laskou 😘

@olylili pomedzi ludi som kocikovat este nebola...kedze sme mimo mesta tak po dvore okolo domu a k susedom na zahradu ano,ale do dediny este nie.vyhoda byvat na konci dedimy mimo ruchu