Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@senta_sofia tak ja som tiez samozrejme najprv za ine kvapky a ked ani tie nezaberu tak potom sa uvidi co dalej..ale vidim ze ju to ocko uz aj trosku boli ked jej ho vytieram..a mame to uz dlho 6.tyzdnov 😔
@zuzacka16 chodis ocnej, ci zatial detska vas sleduje? Ono je to na nervy, drzim palce, je to veru dlha doba uz ☹
@senta_sofia nie zatial len detska..no je na nervy ale tak upokojuje ma ze nie kazdy den to ma tak zle..a to som sa minuly tyzden tesila ze uz jej to prechadza no vcera rano som sa dotesila 😔 dakujem hadam to rychlo prejde
@erikababula super ;) krásna je malinka 🙂))
@olylili a ja som si zablokovala vcera IB tak nemozem kuknut ci náhodou nenabehli 😂
@kchan fesaáák
@blondie257 dakujeeem 😘
@blondie257 no pekne 😀
@kattky
Parádne 👍🏻👍🏻 A s čím kŕmiš ??
@ivonkaivikk nutrilon obycajny no pijeme uz 150ml mlieka.
@kchan krasny rastie krasne ❤ chcem sa spytat na tie okraje biele v kociku vo vanicke, to su speci na to?
@petrikazuzka neviem ci som ta spravne pochopila, ale to je cely potah v celku...z vonka to ma gombiky tiw cupliky ci ako to nazvat..odopnem a dam cele dole
@kchan a kde si to kupila? ako to najdem pod akym nazvom v eshopoch?
Ahojte mamicky, uz to tu vobec nestiham citat 😔 Podla vsetkeho mame reflux, i ked dr. nam dala antireflux.rezim, ale nejako vyrazne nam nezdoraznila, ze ho mame...no dala nam aj mlieko Humana AR na predpis...2tyzdne to bolo ok, prestal grckat a bol kludnejsi...no od soboty znova grckame...tazko sa mu zaspinka, cez den ked raz pospi na 2hod. inak cele dni sa ho snazim uspinkat cez den, zaspi vsak na 5-10min. absolutne nic nestiham...ani pracku vybrat, ani sa umyt, osprchovat, napapat (jem 1x denne a ked vecer dojde manzel uz mam stiahnuty zaludok...navyse ked ho pocujem plakat, psychika moja je na dne) ani nevarim...za co uz ma moja svokra ohovara...ze to ako si predstavujem...ale ja to pri malom ozaj nedokazem...nikto mi s malym nepomoze len moja mamka a ta je pracovne vytazena...svokra s malym nevie, ledva na ruky ho zoberie...aj tie jej navstevy ma psychicky privadzaju na dno, lebo ona pride jak ku babike sa pohrat a dovi...este sa jej musim venovat ako navsteve...dat jej maleho na ruky tak ako ona chce...
no a tak som sa tesila, ze nam ta Humana robi dobre a nie...myslite, ze treba skusit ine mlieko ARko? napr Nutrilon? zajtra volam Dr. no som zvedava, kedy nas objedna, lebo naposledy ked mu bolo velmi zle a chceli nam dat septembrovy termin, zobrali nas prednostne za poplatok 20€ hruuuza
@petrikazuzka to tak uz bolo, je to vanicka peg perego, netusim ci sa take nieco da kupit v shope, skor si myslim ak mozem poradit, ze by ti to niekto vedel vyrobit na mieru 😉
@petrikazuzka ahoj, my sme boli kvoli tomu od narodenia v nemocnici 3 tyzdne. Maly mal masivny reflux a ked mu to islo hore tak prestal dychat reflexne...proste prezili sme si peklo...skusali sme vselico na Kramaroch....prsnik, odstriekavanie, davkovanie, no proste vselico....nakoniec prestal mat epizody po uprave rezimu a to nasledovne: mlieko zahustene nutritinon (1 odmerka na 100 ml) kazde 3 hodiny (strikne), ja mam materske plus nutrilon obycajny kazda obdavka, nie AR lebo ten je uz zahusteny, nutriton je taky prasok specialny co ti ho zahusti namiesto AR mlieka....dalej velmi dolezita vec...tie deti su preto nepokojne lebo ich to stipe jak fras ta kyselina...V nemocnici mu davali sirup 0,5 ml kazde druhe krmenie...vola sa SUCRALAN, je vsak dostat len v Rakusku. Daju ti ho aj na slovensky recept, nam ho prepisali v nemocke a muz ho bol vyzdvihnut v Kitssee, my sme z Ba takze problem nebolo, lebo to mame 15-minut od domu....zial na SVK nic podobne nie je co zaberie....dalej, treba striktne antiregluxny vankus pod matrac dat malemu....A po jedle na brusko...viem znie to divne, ale ja som vsetko Toto konzultovala s najlepsou odbornickou na reflux Dr. Antosovou...relux sa zvykne este vraj zhorsit v 3.mesiaci tak sa nelakaj potom pride pokoj...Treba to vydrzat a,hlavne radim striktny antirefluxny rezim...Moj maly je chudak strasny hlados ale bohuzial, musi jest presne a hlavne nie vela...davam mu 110 ml maximalne teraz a to ma skoro 5 kg a 6 tyzdnov v piatok. Je to narocne, ale my sme mali od narodenia velke problemy, maly prestal dychat a stale sa mu to opakovalo, az po vsetkych vystreniach prisli na tento masivny GER. VRAJ sa to stava....tak sa ozvi
@nenuska25 dakujem krasne za rozsiahlu odpoved...po jedle na brusko? ja sa ho praveze tak bojim davat, ze hned sa zgrcka...cize striktne kazde 3h. papat? len u nas je problem, ze ked nevie zaspinkat a aj teraz mi zaspinkal o 12h az a papat mal o 13h., no nebudim ho, lebo chudacik tiez ked je nevyspaty, je taky zniceny, tak neviem, co je lepsie. My papame kazde 2,5-3,5h (niekedy vsak spi dlhsie) 135ml to ARkove mlieko...Je v tomto lepsi ten Nutriton? Prip. ine mliecko ARkove nebude mat pre neho znesitelnejsie zlozenie?
@nenuska25 a este ten vankus sa da kde kupit? ma 30stup. zatial mame klin s 15stup. a na to davam este vankus, urcite ak by bol original antireflux vankus s dostatocnym vyvysenin by bolo lepsie.
@petrikazuzka akoby ste písala o mne, úplne vto isté máme,reflux mám potvrdení sonom.A od včera berie ešte antibiotiká,lebo v nosteku vyšiel dájaky bacil.Tiez nič nestíham nikto mi nepomôže, ešte aj nakladať som musela samá,lebo keď som poprosila svokru aby mi prišla pomôcť očistiť zeleninu na lečo.Tak jej vravím nech príde o 9 že už sme nájdené.A odpovedala že také vecí sa robía ráno.No tak som vstala o 7 a skoro všetko porobila.no svokra prišla o 10h.tak aspoň paradajky nakrájala.Co už,tiež som vyčerpaná ale nikto neverí mám pocit iba blbé reci,že ju učím na ruky atď.Ked som potrebovala aby šla so mnou ku lekárovi s oboma deťmi,lebo nikto nemohol.tak povedala že čo už s vami.bola s nami lebo staršia šla dávať dole sadru a malá je zla a kojim.a nič ani tašku mi nepodržal a ani staršiu za ruku tak aj po doktoroch samá,aspoň že mám auto😉 Takže viem sa vžiť do vašej situácie.
Ahoj babule koľko vám.vypiju najviac na supu bábätká v 6 týždňov? Ďakujem
@kattky
My tiez ten obyčajný. Ja uz na obed som začala dávať 150 🙈 A na noc dávam ten nočný nutrilon 120 ml, a krásne 5-6 hodín vydrží. 😉

@zuzacka16 mozes to odmietnut samozrejme 😉 Ak je rozumna dr, da najprv kvapky, pripadne spravi vyter a potom kvapky, lebo ono ani ten preplach nemusi vzdy zabrat