icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
29. aug 2017

@sanylind tak na chlapovi to zhori este ako tak ale co na babe 🤣🤣 aj moja by vypila viac no krotim ju..na krabici je napisane 150ml az v 2.mesiacoch no tetaz by som bola najradsej keby len 90ml pila

marienka2424
29. aug 2017

Môj ma 7tyzdnov a dávam mu 150ml každé 3 hod.vsetko vypije.po jedení mu troška vyjde mliecka.z nutrilonu mi grckal až tak že aj cez nos mu to vyšlo.tak teraz dávame babylove z DM.maly je spokojný to je hlavné.

erikababula
29. aug 2017

@kchan velmi krasny😘

erikababula
29. aug 2017

@olylili Ja som dala papiere 1.6 peniaze som dostala 16.8.

sanylind
29. aug 2017

@zuzacka16 no ja sa snažím dávať svoje odsate a keď musím tak umelé.Vraj materské je lepšie stráviteľné niekedy vypýta skôr jak za dve hodky dokonca

juliane126
29. aug 2017

@petrikazuzka nenuska mala na mysli minimalne 3 hodiny odstup medzi jedlami. I ked su hladne, tak im nedat skor. Asi aby zaludok stihol vsetko stravit predtym ako pride nove jedlo. Urcite ho nemusis budit.
A na to brucho po jedle si to tiez neviem predstavit uplne. Ale skus si ho dat po jedle na seba na odgrgnutie, opri sa o gauc, sadni sikmo a daj si ho na hrud. Nas si tak paradne odgrgne. Ked ho dam cez plece tak si odgrne az moc hlasno a casto vela grcne. Ale on nema reflux. Dcera mala, ta ale na mne plakala. Mohla som ju nosit len vertikalne, inak grckala.
Ja som tiez v domacnosti nic nemohla robit ani sa najest ani wc bez revu, kedze mala sa nedala polozit. Dost mi pomohla Manduca. Bez nej som bola stratena. A ked je dieta v satke ci nosici, mas aspon ruky volne a vela postihas urobit ci navarit. A dieta do polhodiny zaspi.
Dalsia moznost vibracne kresielka, ale tie nie su dobre na spravny vyvoj dietata, ale na vybratie pracky posluzia.

juliane126
29. aug 2017

@nenuska25 krasny chlapcek. A strasne sa podoba na nasho, len ten uz nema take stihle rucky a nozky😊

kchan
30. aug 2017

@sanylind ahoj, nekojim ho, davam umele mliecko babylove z dm. Zarabam mu zo 120ml vody, cez den papa kazde 3hod, vecer dostane o 8ej a spinka mi do 2ej rana 😊 dost mi grcka, aj dve tri hod po jedle ked uz ma dostat dalsiu davku, ale boli sme na kramaroch a tam mu nezistili reflux. Ze pokial pribera a prospieva nemam to riesit..

nenuska25
30. aug 2017

@juliane126 akurat som na to tiez myslela ked si pridala foto ze ako sa podobaju, taki okaaaani...len tvoj ma svetlejsie vlasky, inak podoba 🙂

zuzacka16
30. aug 2017

@sanylind tak ja davam moje lenze ja si za den odsajem max 160ml a to ma len na 1 davku aj nieco cize to je nic pre nu cize musim aj UM davat

kattky
30. aug 2017

@ivonkaivikk my tiez nocny sme davali no museli sme prestat, lebo ho zapekal. Nas pije uz vzdy 150

olylili
30. aug 2017

Dievčatá majú vaši drobci ešte nažltle bielka v oku? Čo ste mali silné alebo slabé žltačky

podobova15
30. aug 2017

@olylili niekedy to ma máličko a niekedy vôbec. Dúfam že to nieje nic vážne, este mu dávam preventívne C vitamín.

kattky
30. aug 2017

@olylili nas nema uz.

olylili
30. aug 2017

@podobova15
@kattky nás tiež má ešte trochu poviem na poradni radšej

kattky
30. aug 2017

@olylili treba povedat ...

kattky
30. aug 2017

Dnes sa podarilo nasho drobceka uspat bez toho, aby som ho vzala na ruky. Teraz uz 2,5h spinka. Som Happy 😍

blondie257
30. aug 2017

Babyyy ja chcem aby to moje dieta chcelo cumeeel .....mne asi odpadnu bradavky od tolkeho zmuchlania ☹

lyly11
30. aug 2017

@kattky poprosíme recept na uspavanie 🙂 mne sa to podarilo raz keď som Elenke dala ruky do perinky 🙂))

kchan
30. aug 2017

@lyly11 ja maleho uspavam tak, ze ho polozim do postielky a odidem uplne z izby. Ked nahodou mrnci, pohladkam prihovorim sa a odidem. A takto sa k nemu vraciam. Ale zistila som, ze bez perinky sa mu tazsie zaspava lebo so sebou vrti. Tak ho zviazem do perinky a necham ho tak. Chvilu si tam chrci a vzdycha a do pol hodky cca zaspinka. Ale su dni kedy jednoducho nechce zaspat sam a vtedy ho musim zobrat na ruky...

kchan
30. aug 2017

@lyly11 a este, kazdy den mame rovnaky ritual. Kupanie, masirovanie bruska teplou vodou, papanie. Vypnem svetlo, stisim zvuk na telke a pocas papania sa k nemu vobec neprihovaram.

slniecko323
30. aug 2017

@olylili je to v poriadku, sklery pomaly odzltnu... zltacka ustupuje niekedy dlhsie, trva to aj niekolko tyzdnov

olylili
30. aug 2017

@slniecko323 som čítala že kojene deti majú dlhšie tak asi to bude ok

blondie257
30. aug 2017

@kchan to mas fajn.....ja kebyže odídem z dohľadu malej....tak ju počujú až na druhom konci dediny...a to máme cca 2,5km k prvému domu ....

ona proste bez cici vecer nevie zaspat....
cez den sa napapa....a do kocika.....síce starého 11r po staršej dcére ale funkčného lebo to fáro, ktoré sa páčilo mne...jednoducho bojkotuje
cumel chcela len v porodnici....

a kedže najradsej je doslova nalepená na mne.....tak sa nosíme v šatke.....a manduka by uz mala byt na ceste

kchan
30. aug 2017

@blondie257 verim tomu, ze keby som kojila, tiez by bol na mne nacecnuty tristvrte dna...ostava len dufam, ze to malinku casom prejde, mozno aj to teplo na nu stale vplyva cez den, predsa len su este tie teploty docela vysoke

blondie257
30. aug 2017

@kchan no to veru, ked je chladnejsie tak krasne pospí aj dlhsie cez den, v pondelok spinkala od 11tej do 16tej .

no veru je to pravda , ze je rozdiel u kojených a krmených deticiek. Moja prvá dcera bola na UM a nikdy s nou nebol problem, nebola na mne taka nalepená, pri komkoľvek bola rada, cumel bol jej láska spolu s macíkom Bubkom, polozila som ju do postielky , vypila mliecko a zaspinkala.
Emka je jak zavislák na ciciku..... a ist niekam ked každé 2-2,5hod potrebuje papať....no nemožne....

kattky
30. aug 2017

@lyly11 no aj nasmu davame rucky dnu do zavinovacky. Vtedy je spokojnejsi. Krstna jeho ho hladkala po vlaskoch a zaspinkal. To prvykrat sa nam stalo, ze tak zaspinkal.

kattky
30. aug 2017

Dnesne rano bolo usmievave

juliane126
30. aug 2017

@blondie257 naseho som musela prvy mesiac i 2x za hodinu prikojit. Takze kojim na ihrisku, na namesti, v parku, Biergartene..doteraz bolo aspon teplo. V novembri to uz take prijemne nebude. 😝

juliane126
30. aug 2017

Najde sa tu nejaka odvazlivka, ktora skusa bezplienkovu metodu? (I s plienkami)