Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula no aj mne grcal, ale teda po papaní. Dosť som o tom čítala a jedna mamička bola v nemocnici, pretože jej grcal po každom papaní. A ona písala, že treba dodržiavať striktne režim a dávať až každé tri hodinky a presnú dávku 120 ml a potom dať na bruško odgrgnúť. Ja to tak robím a už mi negrcá, dúfam že to vydrťží
Aj mne plače v kočiari, ja ho tam dávam keď spí a keď sa náhodou zobudí, tak dudku plienku na hlavu a zaspí. Musíme chodiť každý deň, aby si zvykol, mne sa zdá, že sa to zlepšilo. Včera som kočíkovala len pred domom, aby som mala blízko. 🙂
Baby mne dr hovorila o očkovaní, ja mám teraz také obavy z toho. V septembri by chceli dať hexu a my sme sa rozhodli, že ho nedáme a hotovo. Čitala som zloženie vakcín - samé ťažké kovy + 6 živé vírusy a nežiaduce účinky sú hrozné. Prečo by som mala zbytočne trpnuť a umelo mu vytvoriť horúčku a ťažké chorlavé stavy ? ved trojmesačné dieťa nemá žiadnu imunitu. My to asi odložíme do dvoch rokov a potom niečo vymyslím. Lebo ja by som neprežila, keby sa mu niečo stalo.
Vy dáte očkovať už v tomto veku ?
@erikababula môj tiež v noci nespal hore od šiestej a teraz je nervózny a len podriemkava po 5 minút
@slimstar Moja papa este stale 90ml...zo zaciatku sa napapala odgrgla dala som ju na brusko a spala v pohode no nejak ta pohoda sa vytratila😊ale rano mi o 8 zaspala potom vstala 8:30 ucicikala som ju v kocari a sli sme von a este spi je 10:30 a jedla rano o pol 8..
😂image😂😂😂
@slimstar ja som dala ockovat obe deti malemu aj to nepovinne ockovanie som dala a dam aj malu tak isto😊
@olylili my dnes nespime od 4:11. Pospala v hojdacom kresielku cca hodinku ale v kuse som ju nohou hojdala. Teraz som ju dala do kociara a 45min ju uz kocikujem po dvore okolo domu a hojdam.akonahle prestanem reve....na slaktrafenie
Max zufalstvo. Keby aslon ten porandany cumel chcela...ani za frasa ho nechce....
Jest kazde 2hod ci den ci noc.....
Sa nas.erem a seknem s kojenim a dam UM. A od hladu aj cumel aj flasu vezme...
Boze ja mam dnes nervy z toho vsetkeho
@erikababula ja som ockovala prvu dceru a dam aj Emku.
Teraz co ludia migruju z roznych krajin ja riskovat nebudem.
Co sa tyka zloziek ockovania....ockovaní sme boli vsetci niekedy lebo rozhodnutie ze nie nebolo mozne ...a sme tu....
@lyly11 malej si kupovala ten turbanik resp ciapocku s celenkou kde.je uuuzasnaa nej.
@juliane126 mebyze kojim len prvy mesiac kazde 2hod....ale este stale a to v pondelok budeme mat 2mesiace.
Ako OK co uz ...ale ona sa upokojuje aj na ciciku,ym paadom aj taha mlieko a zacala vela priberat.Na poradnu ideme v pondelok tak uvidim co povie lekar.
A vobec nechapem tomu,ze poniektore cisto kojene deti dokazu prespat dlhsie ako 3hod.
@blondie257 tak tak suhlasim👍
@jance333 To si dobre dala ze akoze image😂
babenky, aj vasi drobcovia už slintajú? sak to nenormalne ako jej slinky tečú...normálne som v pomykove, či vôbec prehlta....či, žeby zuby už ? no to pochybujem.........a ake bublinky si ona zo sliniek robííí ....
@erikababula no ja som si kedysi myslela, že i tie špeci kočíky na jogging su image vec. teraz viem, že to len umožňuje ten najrýchlejší útek ľudom z očí a dosluchu. ja mám ťažký kočík s neotočnými kolesami, takže vlastne pojazdná posilka 😂 kým si malá zvykne a ja spomalím krok, budem jak steblo trávy vycivené 😂
@blondie257 tie detváky to vedia. ja tiež minule vytočená, lebo som nemoha dovariť obed, čo stále nariekala, aby som bola pri nej. fakt som sa nas_ala a keď sa to na mňa potom usmialo, až som slzu pustila, že čo ja riešim za ptákoviny...
sme unavené, je normálne, že sa musíme občas posťažovať alebo sa nazlostíme, však ono to nie je na tie detičky priamo, to je na ten stres okolo toho 😉
@blondie257 aj môj šak uz mu budem musieť asi aj Podbradník dať. Iné bubliny mi pusta.
@jance333 tak veruúuu
@podobova15 my uz davame slintačiky...lebo by hned oslintane oblečko bolo i ja 😂
@blondie257 moja prva bola na ciciku nonstop...do 4 rokov... ani cumel sme nemali....aj c noci ...kazde dve hodky...
Aj maly je ciciak...ale klopklopklop v noci si potiahne aj 5hodin...dnes dokonca od pol 9 do 4 rana...a ja som sa budila ci vobec dycha...takze to je indivindi na kazde babatko...ci prespi noc alebo nie...
Nevzdavaj kojenie....ked bude starsie babi pochopis....
@blondie257 nás tiež cumel vôbec nonstop na cicke tiež s tým chcem seknut lebo ma zo všetkého už depky chytajú nič porobene starším deťom sa nevenujem teraz škola mladšia ide do prvého dnes od šiestej rána ešte vôbec nespal ani len na 5 minút pôjdem k lekárke či nemá niečo neurologické
@blondie257 No nemiluj ju😍😍😍
@jja ma to jedno pozitivum ze je v kuse na ciciku....kedze riadov kopec vzdy a manzel mimo domu pracuje...bez mihnutia oka odsuhlasil umyvacku riadu....doteraz nam moc nechybala....az sa ludia cudovali ze nemame lebo u nas opekacky a rod.stretnutia vo velkom.
No starsia dcera sa stazuje ze "cela "domacnost je na nej.....ach jaj pubertiacka....ma povysavat a umyt podlahy....
Uz sme zainvestovali do manduky aj satky na nosenie....tak sa budeme nosit a budem mat aspon ruky volne co to porobit
@olylili ja som si myslela tiez ci chranboze nieco nebude a so strachomsom vzdy lebo v blizkej rod.akurat zistili leukemiu 1apol roc.chlapcekovi...4.st....tak clovek uz vseliako premysla.
No su horsie dni a lepsie..a snad casom sa to upravi...koliky presli vylucenim mliecnych vyrobkov tak je to lepsie.akurat asi ma svoje dni / chvilky....no kebyze ju v kuse nosim tak ani necekne kym sa nepokaka alebo hlad sa dostavi.
Teraz dcera kosi travu, my vonku na hojdacke a ani hluk jej nevadi,no spi na rukach....kebyze je v kociari uz je hore
@katie23 veruú...
@blondie257 môj tiež teraz na rukách spí položím ho a je hore 😑
@olylili som zvedava aka bude noc....

@erikababula 😂 treba sa obrniť pred tými pohľadmi. ja som si myslela, že som v tom sama, lebo tu stretávam len mamičky s tichom v kočiari (musím niekedy mrknúť, či tam vôbec majú deti, či to neni len image 😂 ).