Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@piskotka99
@kchan áno aj mne už prišlo 😀
Dnešná poradňa super malý má dnes presne dva mesiace a šesť a pol kila plne kojeny 😊💙
no čo, baby, na nákup v Lidli ste už boli? 😀 nám to vyšlo parádne, malá má v sobotu meniny, našim som v letáku vyznačila, čo sa mi páči a "samo" sa nám to teraz nakupuje 😂
@piskotka99
@kchan teraz počítam že mi neposlali prídavky
@petrikazuzka
nam pampersky tiez nevyhovuju....stale ich precika/prekaka a to som taka, ze menim plienku casto este aj v noci aj ked je len pocikana.
uplne mi vyhovju Happy Bella, uživame vel.2 ... a kupila som cez ich stránku aj vel.3 pre porovnanie ake su ...ale este su velke 🙂
babylove z DM sme dostali 3ky tie su este tiez velke ale skusila som jednu plienku, v pohode....
@jance333 pfuuu latkovanie.....klobuk dole.....svagrina latkovala dceru, bola ako prve dieta a dost rýchlo sa odnaucila od plienko a skoro sa aj pýtala na nocnicek
@jance333 mne kupila kamoska, este to nemam, ale kupila som toho az az, este to nemam u seba, ale uz sa tesim na vecer
@olylili ako to ze neposlali?
@blondie257 popravde, myslela som, že to látkovanie je horšia trápená.. v podstate prebaľujem rovnako často, lebo ani v jednorázovkách ju nenechávam ani pocikanú dlhšie ako je nutné. poskladať plienku zaberie pár sekúnd a práčka vyperie, takže tak na doma látkovky úplne super. hlavne pre môj dobrý pocit, lebo toľko odpadu, čo je z jednorázoviek, to je šialenstvo..
@blondie257 no neposlali vôbec ani spätne
Ahoj tie čo pijete hroznovu šťavu- koľko jej denne najviac vypijete?A neboli drobcov bruško respektíve nepreháňa vás po nej?Dikes
@olylili jakýýý fešááák 😍...... k našej Emke 😂
@blondie257 ďakujeme😀 tak už mu len frajerka chýba 😀
@olylili musela som preratat aj svoje, mne prisli prídavky za Emku 2mes ....co sedí ale za starsiu este nie.
teda malo mi prist 3x23,52e....prislo len 2x
@olylili juuuj ani sa nenazdas a bude ti vodit frajerky 😀
ja od starsej nic ine nepocuvam....len chalani , vyzor, oblecenie...a mamiiiii das mi 5€ ....🙄
@blondie257 moja staršia bude mať 10 a už jej tiež začína pekne hrabať😀...budem tam musieť zavolať čo sa stalo
@olylili
@blondie257 juj baby...ja mam doma 18-ku😀 a tesne pred stuzkovou...tak si predstavte co mam ja😀 😝
A este vysledok z dnesnej poradne...7tyzdnov - 6100g a 64 cm. Tiez pekne.
@olylili fesacik. Uz nas vahou dobiehate, ale nas je starsi. A pri porode o 800g lahsi. A i ho merali?
6,5 je podla jednej stranky vaha priemerneho 4 mesacneho chlapca.😊
@blondie257 ja som rozmyslala malemu kupit stvorky plienky. Tie trojky sa mi zdaju byt uz pomalkave pomaly. Len zas 2mesacnemu 4. Dcera ani na 5 nedosla a mala nebola.
@juliane126 tak bodaj by nie keď stále na cecku😀 a merať ho nemeraju neviem prečo musím si ho doma ponaťahovať 😀
@juliane126 ja este spotrebuhem balik happy bella 2 a zacnem s babylove 3. Lebo uz 2ky sa mi vidia kratke... a tlacia ju na stehienkach ..ma totiž fajne šunočky 😀 na stehienkach

@olylili uz prišli 😊