icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
28. sep 2017

@olylili ano .... Aj ty si chora?

olylili
28. sep 2017

@kattky áno aj dievčatá tak len čakám kedy začne malý

kattky
28. sep 2017

@olylili my nasmu nurofen sme dali a pd vtedy len place a po kustik mlieko z neho vychadza. Cize vedlajsie ucinky ma

olylili
28. sep 2017

@kattky no teda a teraz mu co budete dávať

kchan
29. sep 2017

@kattky
@olylili baby aj my sme doma chorí... muzovi to uz prechadza a ja s malym sa trapime...chvalabohu ma maly zatial "len" silnu nadchu.. tak len odsavame a odsavame. Susedia ma asi zabiju za vysavac. Ale ked inac sa tie sople vytiahnut nedaju, co uz.. preventivne nam davam kazdu noc nakrajanu cibulu k hlave a mokru plienku pri postielku aby sa zvhcil vzduch. Teplotu maly nema, tak dufam ze uz mat ani nebude. Keby mi zacal kaslat, co mu mam dat? Neviete prosim poradit? Ide vikend takze lekarka nebude k dispozicii..

blondie257
29. sep 2017

babenky mi sa trapime s tym bolavym bruskom... k tomu usko boli tak davame štrafiky...no dnes mi nema kto malu podrzat aby som zaviedla štrafik....a baby zubky nam uz cez spodne dasienko presvitaju....a straaasne je mrzuta :(

mna hrdlo uz 4ty den boli

zuzacka16
29. sep 2017

Maminy uz ani nestiham to tu sledovat mala cista katastrofa co mi aspon v noci spavala uz ani to a cez den vobec..dokonca zacala niekedy po krmeni vygrciavat..myslite si ze moze reflux zacat aj v 2.5 mesiacoch?

kattky
29. sep 2017

@olylili nic. Teplotu uz nema no nakoniec dnes rano o piatej sme leteli na pohotovost nakolko take silne bolesti uz mal, ze sa az prehynal mi na rukach. Celu noc som skoro nespala iba podriemkavala. Uz nech tie koliky prejdu

lili_1
29. sep 2017

Ahojte no ako citam nie som sama chora...mne sa to taha uz od zaciatku septembra...mala som teploty hrdlo chytene tak antibiotika nepomohlo leb sa zhorsilo mam hnisavu anginu a dalsie antibiotika 🤒 😢 maly mal byt 12.9. ockovany ale este do teraz nie je...a uz par dni pokasliava a len sa to stupnuje tak sme boli u dr ze hrdlo ma v poriadku aj ho popocuvala urobila vyter z hrdla tak pondelok budu vysledky a dala nam Fenistil kvapky 😒 ...ach ☹ som zvedava co z toho bude....😔

lili_1
29. sep 2017

@juliane126 padaju a este ako 😨 😖 tolko vlasov mi nevypadalo asi ani za pol roka ako teraz ☹ zachvilj budem holohlava 😖

katuscakzms
29. sep 2017

@kchan ja som v lekárni kupovala sinupret kvapky,píšu že sa môže v dojceneckom veku ale lekárnička mi povedala že nemám dávať toľko kvapiek ako tam píšu ale menej .. Sú aj niejake sirupy pri ktorých sa píše podľa váhy,napr..že do 7 kg dávať toľko kvapiek alebo ml,ale treba dať menej....závisí od toho aký kašeľ ma Dieťa,je toho veľa ale závisí od vlastnosti kasla. ..môj napr kašlal iba ráno keď mu sopliky postekali a cely deň nič tak ja som mu nedávala nič...aj hrdielko mal čisté. ..

olylili
29. sep 2017

@blondie257 aj nášmu malému už dva týždne presvitajú spodné zúbky dievčatá už v 5 mesiaci malo prvý zub

olylili
29. sep 2017

@kattky prajem drobcekovi rýchle uzdravenie aby si si aj ty oddýchla

blondie257
29. sep 2017

@olylili mojej prvej dcere vysiel prvý zub den pred ukončeným 9.tym mesiacom
teraz ma 11 a furt 5tky a 6tky mliečne.... no ideme trhať aby vyrástli trvale.

juliane126
29. sep 2017

@blondie257 tak by to malo byt. v 40tke by vypadli mliecne zuby a a potom by nam narastli krasne biele bez kazov na dalsich 40 rokov.😉

juliane126
29. sep 2017

@lili_1 dufajme, ze su to tie vlasy, ktore nam mali vypadnut, keby sme neboli tehotne. Mne vobec ziadne nepadali, tak 2ks po umyti. Nemastili sa. Teraz predne.. dobre ze nie v ten den uz naznaky mastnoty. Som sa na to nemohla kukat a vravim muzovi nech ma podstrihne a zrazu mam dlhy lob. ( Ktory samozrejme vidno ze nie je od kadernika 🙂

juliane126
29. sep 2017

@zuzacka16 myslim, ze to grckanie je normalne. Nas tiez teraz stale nieco vygrcka po kazdom jedle, ale v porovnani s dcerou je to asi 1 percento. Z nej tieklo len co hlavu otocila. Aj 6x po krmeni. Chudatko. Najhorsie to bolo 3., 4. mesiac. to prejde. Najneskorsie ked bude lozit 😅
A ked ti mala nespi, je aspon spokojna? Nas spajo uz po tretej tiez moc nespi, ale zavse vyzera byt spokojny, pohra sa i sam, ale najradsej sa chechuna.
Dcera mi tiez spala ukazkovo v noci a cez den raz. Ta bola ale mrzuta a cely den na rukach. Pomohlo jej jedine ockovanie. Tyzden spala velmi dobre. Malemu naopak.

kattky
30. sep 2017

@olylili dakujeme ... Aj vam skore uzdravenie

zuzacka16
30. sep 2017

@juliane126 aha no tak to som rada ze je to potom normalne lebo som uz z toho bola nestastna na clovejq to dolahne lebo cez den furt hore a tiez len na rukach sem tam sa "pohra" ale to je tiez len chvilku..zachranovala ma jedine len noc lebo vedela 7-8 hodin pospat bez jedenia no posledne 3.dni uz je to tiez katastrofa..

nenuska25
30. sep 2017

Nas maly okan 2mesacny 🙂

lili_1
30. sep 2017

@juliane126 no presne mastne akoby som ich umyvala v oleji 😖 a pocas tehu boli taaake pekne 😍 dufajme ze to nebude trvat dlho inak si budeme kupovat parochne 😅

kattky
30. sep 2017

@nenuska25 aj tvoj pusta slinky?

blondie257
30. sep 2017

@lili_1 ja som mala presny opak...pocas tehu katastrofa vlasy...mastne..ulizane...nedalo sz s nkmi oracovat...ziaden uces nedrzal...nepomohlo ani tuzidlo ani lak....otrasne som vyzerala
Teraz sice padaju no nie extremne ake vlasy aj 3dni furt super ...a dokonca mi zacaki rast vkasy nove na muestach ako chlapy maju kuty...a lezie mi to furt do oci..vrr

blondie257
30. sep 2017

@kattky nasz sli ta jak pes bernardin...kuse ma do ramena...je podrazdnena..hnackuje....a kukam pocs kupania do pusy a zuby tesne pod dasienkom...tusim budeme nat skoro zub...

Prva dcea az v 9tkm mes.

Inac sa vravi:
"skoro vyjde prvy zub...skoro pride surodenec.
Neskoro vyjde neskoro aj surodenec"

Taak kolkym z vas to sedí? 😂
Nam teda urcite...9y mes prvy zub..11rocny rozdiel 😂😂

katuscakzms
30. sep 2017

Dnes mi drobec takto krásne a nerušene spinkal 😊 pohodlie a pritmie. ..alebo aj takto sa dá spať. ..

katuscakzms
30. sep 2017

Dnes mi drobec takto krásne a nerušene spinkal 😊 pohodlie a pritmie. ..alebo aj takto sa dá spať. ..

slniecko323
30. sep 2017

@blondie257 skusala si na brusko Coliprev? Ak nie vyskusaj. Je sice drahsi, ale verim, ze zaberie ;)

blondie257
30. sep 2017

@slniecko323 aby sa jej ulavilo vyskusam cokolvek ....vdaka za odporucanie
Ako sa mate?

nenuska25
30. sep 2017

@blondie257 my ho tiez pouzivame 5 kvapiek pred kazdym jedlom, je super

blondie257
1. okt 2017

@nenuska25
@slniecko323
Budem musiet..lebo kazde rano o takomto case sa zacne pucit esre v polospanmu..nasledne bolestivy plac..musim ju prebudit...pocvicit..vyprdkat ...a samozrejme sa preberie .....😒
Tak tu lezime na posteli a debatime a premietame si na stenu ...a ja chcem spaaat 😴