icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

miriama11
20. nov 2017

@kattky aj moja mala ma krv, hlien , eukocity +bakterie z kaky v moci .tiez liecime ale nam nedala antibiotika,dosledok rotavirusu.nedala som ju zaockovat a o 2tyzdne ho dostala 👍🏻

blondie257
20. nov 2017

baby rekordujeme .....spinkame od 12:30 ..... ja odpadnem....klop klop klop

blondie257
20. nov 2017

ked citam co mate za problem s mocom...och zajtra idem odobrat Emke...

@miriama11 moc si malej odoberala ty?

olylili
20. nov 2017

@blondie257 aj ja mám teraz mindraky s tým močom už toho asi veľa čítam 😖

miriama11
20. nov 2017

@blondie257 ano su na to take sa ky ktore sa lepia, ale moja ma problem lebo dostala rotavirus.tak preto,boli sme v nemocnici na infuzky, teraz davam brusinkovy sirup ale velmi jej nechuti.

miriama11
20. nov 2017

@blondie257 dokonca lekarka zistila ze sa jej zrasta pisulka taze jej tam zaslo hovienko a preto sa jej asi urobil zapal.

blondie257
20. nov 2017

@miriama11 och chudatko drobne...
Ked si predstavim aka bolest ked su zapalene moc.cesty....

Ja som dala ockpvat proti rotavirom...
Este jedna davka nas caka

miriama11
20. nov 2017

@blondie257 nejak sa netvari ze by ju to bolelo.male deti asi lepsie znasaju ako my dospeli.

blondie257
20. nov 2017

@miriama11 je to mozne...

jarunka102
20. nov 2017

Taaak a dneškom sme vytiahli zimný fusáčik 🙂

baska1
21. nov 2017

Dievčatá,mám dcérku júl 2016 a syna júl 2012,ak by ste to mali niektorá cca rovnako a mali záujem meniť oblecko kľudne dajte vedieť 😉

nenuska25
21. nov 2017

baby, pls poradte.....maly mal asi pred 2 tyzdnami primes hlienov a krvi v stolici...pisala som pediatricke, ze keby sa to opakovalo tak mam nasadit bezlaktozove mlieko (teraz pije nutrilon AR). Od vtedy nic, a dneska sa zase objavili trosinka hlienov a fakt len stopove mnozstvo krvi. Inak kaka pravidelne normalnu stolicu a nema ziadne ine priznaky laktozovej intolerancie. Co by to mohlo byt? Nestretla ste sa s tym niektora?

juliane126
21. nov 2017

@nenuska25 a nemal sopliky? TAK sa mu ten hlien mohol dostat do stolice. A kolko tej krvy bolo? Este ho pozoruj. JA netravim laktozu, tak sa bojim ze i maly ci bude mat to iste.

nenuska25
21. nov 2017

@juliane126 nemal sopliky, akoze chapem, ze sa mu to mohlo dostat do GIT hlieny, ALE ta krv, ty kokos...to tam nema co robit. Ale nema fakt ziadne ine priznaky. Ma len GER. Krvi bolo fakt stopove mnozstvo, nic extra.....

slimstar
21. nov 2017

@nenuska25 neviem vy kojíte ? Lebo tá krvička bola z prasknutého prsníka, z ragady. Aj môj malý vygrckal červenú akokeby kapiláru, ktorej ked som sa dotkla, tak sa rozliala na krv, mal to z môjho cicka. A ešte jedna mamička písala v júnovkach 2017 o tom, skúsim to nájsť, len mi malý mrnčí.

nenuska25
21. nov 2017

@slimstar diky ...nekojim praveze, prave preto nerozumiem

slimstar
21. nov 2017

@nenuska25 a nemá tvrdú stolicu ? aj z toho to moze byt

nenuska25
21. nov 2017

@slimstar to vôbec nemá. Takú akurat. Pastu

blondie257
21. nov 2017

@nenuska25
No su viacere moznosti...
mohol mat podrazdeny konecnik
Alebo v puse dajaku ranku ked kusal hryzatko....sa poranil

Vyter z konecnika alebo rozbor stolice ?

nenuska25
21. nov 2017

@blondie257 aha aj to môže byť, vidíš...nie to sme zatial neabsolvovali, pouvazujem

bubibu
21. nov 2017

@nenuska25 ahoj, ja kojim a tiez mala mala uz parkrat krvicku v stolici. Vyter z konecnika mala ok, ale kedze sa to opakovalo dr.nas poslala na gastro. V piatok ideme a tam sa uvidi

katuscakzms
21. nov 2017

Maminky pretacaju sa vase deturence uz z chrbatika na brusko? Mojmu sa to podarilo len raz a to pred 3 tyzdnami...odvtedy nic

miriama11
21. nov 2017

@katuscakzms ahoj ano uz na 2,5 mesiaca zacala az som bola prekvapena ,starsia na 5 mesiacov zacala .kazdy inak.musi vycibrit techniku😉😉

katuscakzms
21. nov 2017

@miriama11 dcerka sa zacala na 4 m...viem ze kazde babo je ine,no ked sa pretocil prvý krat tak som myslela ze to pôjde. ..a v podstate sa pytam aj preto,ze sme začali chodit na rehabko koli silnemu sijovemu tonusu,ze sa prehybal do luku a teraz uz neriesia ten ale aby sa zacal pretáčať. . co si myslim ze ma este cas

katuscakzms
21. nov 2017

@miriama11 mala je sikovna 😉

kitty18
21. nov 2017

@katuscakzms moja bude mat 5 mesiacov a podarilo sa jej to len raz a odvtedy nic ako ked jej podam ruku tak sa za nu potiahne ale sama sa len prehupuje zo strany na stranu ...ale myslim ze to je hlavne tym ze na miesto toho aby sa tahala rukou si ju stale dava do pusy ( dost nas trapia zubky)

katuscakzms
21. nov 2017

@kitty18 podobne aj moj...on sa bude tahat,dvihne sa nad zem hlavou a castou hrudnika otoceny na boku ale nepretoci sa...teraz mi zacal davat nozicky pod seba k brusku a dvihat zadoček ked je položený na zemi na brusku, akoby chcel loziť,zacal sa dvihat do sedu bez pomoci ,ked je v pololahu. .ale pretacanie nikde 😏

miriama11
21. nov 2017

@katuscakzms jasne ma cas este . A uz sa mu to podarilo .😉👍🏻

blondie257
21. nov 2017

My mame doma lenivca...nepretaca sa...no odraza sa nohami a putuje po celej postielke...na neurologii ked ju lekar chytil za rucicky sa mu pritiahla do sedu a hned na nohy...
povedal ze ak sa nebude pretacat ani do ukonceneho 5.mes zvazoval by rehabku..tak este mame cca 2tt nato aby zacala 😀
Nechce ani byt na boku...a spat uz vobec na boku ci brusku....
Jedine ked ju rozbalim tak dvihne nohy a zadkom a nohami do boka sa vytoci ale trup ostava na chrbte
Inac je moc aktivna...dufam ze nie hyperaktivna 😨

nenuska25
22. nov 2017

@katuscakzms moj sa pretaca z chrbta na brusko tak poriadne asi vyse tyzdna. Inak to skúšal v podstate stale, ale teraz je to uz celkové pretocenie sa. Opačne sa mu to podarilo len parkrat. Malý mal dnes 4 mesiace