icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slniecko323
28. nov 2017

@marcelkaemmka 4 mesacne dieta zjedlo pribinacik?

anaj44
28. nov 2017

@jja som rada že máme rovnaký dátum narodenia a sú rovnako lenivý😂

nenuska25
28. nov 2017

@slniecko323 tiez som v soku

kattky
28. nov 2017

@zuzacka16 To som si myslela aj ja no vidis. V nedelu mal dobrat poslednu davku. Uvidime zase v piatok ake budu vysledky.

kattky
28. nov 2017

@anaj44 ani moj sa este nepretaca. Ma 9kg cca a iba na bok sa vykruca. V nedelu bude mat 5 mesiacov. Prikrmujene od 4 mesiaca.

zuzacka16
28. nov 2017

@kattky tak nech vam to uz lepsie dopadne daj teda vediet potom..

kattky
28. nov 2017

@zuzacka16 Oki podam info 😉

anaj44
28. nov 2017

@kattky juj pekna vaha "D tak su tazký a tým padom lenivý

kattky
28. nov 2017

@anaj44 no jo. Vo vstvrtok zabehneme k dr, tak budeme vediet presnu vahu a aj dlzku. Ked je v pololahu, tak normalne sa dava do sedu. Sa ho vzdy pytam, ze kam ide 😂

miriama11
28. nov 2017

@kattky ake dostal maly lieky?

marcelkaemmka
28. nov 2017

@olylili @slniecko323 ano uplne cely mozem poslat video ako dokaz 🙂 myslela som ze budem mat s nim nocnu a ani nemukol celu noc spinkal ... Ked mam 2,5 mesiaca tak hnackoval zacala som mu davat mrkvovy a ryzovy odvar krasne to papal a tak som pokracovala kazdy den nieco spapa. Mam dve starsie deti a ich som vobec neucila papat stale len na mlieku a mam s nimi problemy dodnes nechcu jest a moj 2,5r syn je takmer stale len na mlieku mojou vinou! cele tehotenstvo som si vravela ze zacnem co najskor aby si osvojoval chute a odporucam ziadne bolesti bruska a chuti mu cokolvek aj ked sa na zaciatku skeri len vidi lyzicku a dubos otvoreny 🙂

kattky
28. nov 2017

@miriama11 no pred 10 dnami dostal ATB suprax sirup. Ona mu chcela dat nejake tabletky, tak som jej vravela, ze on ledva sirup mi vypije a nie to tabletku rozdrvenu

anaj44
28. nov 2017

@kattky potom dajte vediet ako ste dopadli

miriama11
28. nov 2017

@kattky mne dala zinat ale ne nesom nadsena lebo pred 2tyzdnami mala hnacky aj tak mi kaka 4x do dna a teraz tie lieky .bojim sa aby jej nebolo zle

juliane126
28. nov 2017

@marcelkaemmka
@miriama11 nas je tiez casto na prebalovacom. 1. Mesiac i 20x denne😨
3. Mesiaci 7x. Ma to vela babatiek. A casto ma sopliky od sestry, tak takto sa dostavaju von. Alebo castejsie vracia. Doob3da nemozem ist s nim von, lebo ma ranne hlieny, tak po nehode by sa mi zaparil. A ked mu sli zubky, to iste.
S tymi chutami mas pravdu. Dnes som mu dala stipku bananu, kt. Nevedel polknut, ale tak sa od stastia rehotal, ze nieco ine papa.
I z predneho mlieka viac prehana, bo ma viac laktozy, kt. Je tazsie stravitelna a mozu z toho mat zelene k... Ak sa da, treba n3chat bqbo dlhsie na jednejstrane dudlat, kym tam uz skoro nic nebude.

miriama11
28. nov 2017

@juliane126 no ja by som ju nachala nech pije aj pol hodinu ale to jej nevysvetlim 😂cuca ani nie 5minut no co z nou .no mala zelene to som zistila ze ked viac predne pije tak ma take ale ciste spenatove mala po probiotikach.no starsia kakala pomali 1x za tyzden ona 4x a teraz tie antibiotika .tak dufam ze nebude boliet brusko

slniecko323
28. nov 2017

@marcelkaemmka ono nejde ucit na chute. Ale nieje to vhodna potravina (vyrobok) v takom nizkom veku. Traviaci trakt nieje takto zatazovat. Kyslomliecne produkty ano, ale zacat tak v 7-8 mesiaci a skor by som zacala bielym jogurtom ochutenom ovocim. Pribinacik je vhodny tak od roka. Je to ale samozrejme na Tebe. Prikrmy by som prekonzultovala so svojim pediatrom. A mam este otazocku. Dojcis babatko?

juliane126
28. nov 2017

Som sa zabudla ,,pochvalit,, nasimi novymi dovednostami. Uz nam nestaci pchat si pasticku do ust. Teraz su zaujimavejsie palceky na nohach😁

blondie257
28. nov 2017

Baby moj sen o kocikovani sa rozplynul....☹
Drobka nechce byt ani vo vanicke...ani vajci.....ani v tom korytkovom sedeni/lezani....
Len sa tam španuje so zlosťou...a na ruky....
Ani darceky nemam kupene este.
Bo sa neda nikam ist...
Nechapem .donedavna spala len v kociari ...

A ja chcem chodit voooon....bo mi drbme z tych zatvorenych stien tu v dome....

juliane126
28. nov 2017

@blondie257 oj chuda. Nasa robila to iste. 4 mesiace som sedela doma az kym sa nedala dat na brucho v otvorenom kociku. Dufaj, ze su to len zuby a o tyzden ju to

petrikazuzka
28. nov 2017

@juliane126 na palceky nozickove v pusine sa u mojho tak tesim...❤️❤️❤️

juliane126
28. nov 2017

@blondie257 bude ako tak bavit. A manduca nepomaha? Nas chce byt v kociku len na spanie. Ked tam je dlho,place. Mozno nema rada ked je tam nababusena. Ta riadne cvici mala😬

juliane126
28. nov 2017

@petrikazuzka az taka vyhoda to nie je. Mat v zime mokre ponozky😅

petrikazuzka
28. nov 2017

@juliane126 ja som myslela bose nozinky pri prebalovani 😂😂😂

oknosmas
29. nov 2017

@blondie257 bozeeee....to iste mam i ja..myslela som,z3 deti su v pohode vonku a v koceri...ale ten nas ma hysaky,ked ho tam dam...a nedajboze ked zaspi,tak sa o 20 minut zobudi a dalsi hysak a uz neutisim...len na rukach..tiez som prestala chosit von a hrabe mu z toho..premyslam,ci je ok,ked dieta nechodi von..ale ja uz nevladzem..40 minut ho davat do riadku a ked je konecnw utiseny,v kocari...vyjdeme von a on sa zobudi a spusti vreskot....a mozme ist spat domov...myslela som,ze len ten moj had je taky...som "rada" , ze to nie je daka odchylka len u nas...a verim,ze sa to skoro zmeni

Cakam uz 3,5 mesiaca ;)

katuscakzms
29. nov 2017

S takouto radostou cakame na dalsiu lyzicku 😄

oravocka
29. nov 2017

@katuscakzms ako drží ruku, aby si si to nerozmyslela s tým jedenim😂

blondie257
29. nov 2017

@juliane126 snad ..... inac mi asi svihne....nasa ani na bruchu lezat dlhsie nebude ... a spat na brusku ani naaahodou

blondie257
29. nov 2017

@juliane126 brutalne cvici so mnou...ako v tomto som sice neoblomna...moze sa zlostit....a revat.... aj tak nepohne so mnou...
manduca aj satka boli uuplne v pohode...no teraz chce vsetko vidiet...vsetko chytit a byt tvarou ku mne ju uz asi nebavi 😂
je pravda ze nie je rada naobliekana.... a ciapka katastrofa....
najradsej je rozbalena bez plienky.... s holou ritulou...vtedy aj hodinu sa hrat bude v postielke...putovat po nej a okusovat a tahat hracky.... esteze kurime v dome drevom a ked zakurim tak aj 26st mame po izbach .....trenkova teplota a mala si hola kopka na decke

@oknosmas nasa sa v pohode vozila...spinkala v kociari...na dvore krasne pospala...ale teraz..nechapem...len sa nosit a vsetko vidiet a chytat a sa šaliť....
mozno aj moja chyba, ze som prestala chodit s nou na prechadzky ...trebalo asi vydrzat...nech reve a zvykne si.... ale ona vo vseobecnosti nie je rada ani v autosedacke....

och....uuuuuplne presný opak prvej dcery....ta ked videla ciapku uz zívala....v kociari jedna radost...spala tam furt az do polroka....aj v sportiaku sa povozila a posediacky zaspala....dala som ju lahnut a spala a spala....obliekanie v podhode aj 100x za den ( to jej ostalo dodnes ) ..v aute zaspala do 5min ...zuby ju netrapili....

ale tááto je uuuplny opak.....je zlata...usmievava....no len taaaaaaaaaaak chcem kočíkovat....

jance333
29. nov 2017

@blondie257 nepomôže ani keď jej v kočiari dvihneš opierku? naša keď hneď vonku nezaspí, musí vidieť, tak ju dvihnem tak, aby na mňa videla, keď počasie dovolí,stiahnem jej aj striešku trochu nižšie a zvykne byť ok. pri obliekaní je to tiež boj, bez problémov ju oblečiem, len keď je ešte niekto pri mne a haluzí jej nad hlavou s nejakou hračkou. keď som sama, skúšam aj nejaké hrkálky v zuboch držať, len nech nespustí rev 😂
a inak to nosenie na rukách aj u nás.. predtým sa mi sama pohrala v hracej deke alebo posedela v kresielku, v poslednej dobe posedí max. pár minút, keď ju mám pri sebe v kuchyni a spievam jej, rozprávam na ňu alebo tancujem (čo celkom komplikuje varenie niekedy, ale som rada, že je v kľude). inak nemôžem ani vyjsť z izby alebo vzdialiť sa od nej, lebo kričí na ratu... neviem, či sú to zuby alebo je nervózna, lebo sused nad nami už mesiac prerába byt a je tu nonstop hluk a buchot. v byte mám bordel až som z toho na nervy, ale snažím sa urobiť aspoň čo-to, kým pospí (doma spí veľmi máličko) a ostatné prehliadam. už sa teším na vianočné pečenie :D tancovať s horúcimi plechmi, to bude šou 😂