icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
13. jan 2017

@nikus5490 ani ja neverím, jediná vec s ktorou som súhlasila je že teda nakúpené veci zatiaľ nebudem mať doma ale dám

zuzacka16
13. jan 2017

@nikus5490 no snáď áno, preventívne som si dnes urobila čaj na močové cesty..kočík sme kúpili 3kombináciu taliansky Cam Dinamico z druhej ruky ale..

kchan
13. jan 2017

To zAtial odložiť trebárs k babke... tiež chcem mať do cca

kchan
13. jan 2017

Baby, vzdavam to, tomu koňovi hrozne sibe. Ne a ne dopísať celú správu😖

kattky
13. jan 2017

Ja

kattky
13. jan 2017

Ja tiez este nemam nic kupiene iba ciapocku a ku nej capacky. Nasi tiez vravia, ze to este skoro. A aj nemam tak s kym pobehat momentalne, lebo ja doma na rizikovom a priatel v robote no a na tie vacsie veci treba auto a ked mam pravdu povedat, tak ani sa mi nechce kvoli pocasiu ake tu za

nikus5490
13. jan 2017

Baby

nikus5490
13. jan 2017

Baby to fakt strajkuje... Mi samo odosle spravu...

lilianaa
13. jan 2017

@zuzacka16 aj ja som pri prvej dcérke mala CAM DINAMICo, stále ho mám odložený. Pre nás bol super

zuzacka16
13. jan 2017

@lilianaa fakt? tak to som rada, že máš s ním pozitívnu skúsenosť a máš tiež trojkombináciu?

kitty18
13. jan 2017

Ja n

kitty18
13. jan 2017

Jaaaj to nie je mozne... Preco vas takto strasia vsetci ved ked ma mamicka jedno dieta a druhe caka tak ma vsetko po prvom dietati doma a teraz co ma dat vsetko prec lebo povery? Dievcence vy samy viete kedy a co chcetebkupit len sa nestresujte tym co vam hovoria. A pokial sa ma stat sa stane aj keby ste mali 10 kocikov doma....

lilianaa
13. jan 2017

@zuzacka16 ano, trojkombinaciu, prve dieta som mala v oktobri a kocik som si kupila kvoli vacsej vanicke, krasne sa tam zmestil fusak a vozila som ju tak az do maja. Iny si ani kupovat nejdem, isto ho vyuzijem aj teraz. Ja som ho mala novy, takze po 1 dietati je stale pekny. Mam tmavo-fialovy. 🙂 Takže podľa mna si si dobre vybrala.

zuzacka16
13. jan 2017

@lilianaa no ja sa bojím práveže tej vaničky, lebo termín máme v júli a v decembri bude mať 5 mesiacov, či sa tam zmestí, no keď nie, tak by som do športovej časti dala..priateľovi sa ale páčil, lebo je ľahko ovládatateľný aj dobre sa menia tie jednotlivé časti, takže tak..my máme tmavo-hnedý 😉

kchan
13. jan 2017

Babyyyyy konečne sa dá normálne písať 👏 👏 otvaram detský šampus! 💃 😝

nenuska25
13. jan 2017

ja neviem ako tebe, ale mne sa vobec neda napriklad odpovedat konkretnemu cloveku.....tak to neberte osobne 🙂 haha
inak ked sme pri tom sampuse, dneska by som aj mala takuuu chut dat si nieco na pohodicku, uvolnenie, ale hold......:D

kchan
13. jan 2017

@nenuska25 mne už ide aj pekne označiť keď kliknem na tvoj nick 🙂 aj ja mám inak chuť na pohárik vínka 😝

kattky
13. jan 2017

@kchan ja som silvestra presla zo sampanskym, ale detskym 😀 za dva dni som na tom ficala 😀 a uz aj ten moj kon dostal rozum 😀

kchan
13. jan 2017

@kattky ja na silvestra s nealko radlerom 😀 a bolo to super, jedinú ma hlava ráno nebolela 💃 😉

1aduliatko1
13. jan 2017

Ja tiez na tie povery neverim . Stat sa moze hocico hocikedy aj po 30t. 😢
Ja kupujem postupne, lebo naraz je toho aj financne vela.

nenuska25
13. jan 2017

no ja som si odpila trosku zo sampanskeho na Silvestra, asi stvrt glga symbolicky.....ale teda dneska mam nejaku chut si nieco take dat, cervene vinko alebo podobne 🙂
ale jasne, ze si nedam, asi som len viac v strese, ucim sa na skusky a popri tom dost roboty v praci, asi je to tym......

kattky
14. jan 2017

Dievcata chcem sa spytat farbite, alebo nefarbite si vlasy teraz???

kitty18
14. jan 2017

@kattky ja nie ale vraj sa moze nejake speci farby ze su ...bez niecoho 😀 ale ja si myslim ze kludne mozes ...

lilianaa
14. jan 2017

@kattky ja si frabim, chodim kazde 2 mesiace ku kadernicke, nemal by to byt problem

stanka04
14. jan 2017

Baby,
tiež nás bude v júli o jedného viac. Akurát naša prvá (5rocna) dostala hnisavu angínu a som s nou doma. Nepoznáte nejaký babský recept,ako sa nenakazit? Veľmi nerada by som......😝

zuzacka16
14. jan 2017

@kattky ja si nefarbim no ja som si ani pred tehu nefarbila lebo ja mam spinavy blond cize nepotrebujem 😉 no viem ze su hena farby ktore neskodia treba sa len na to popytat 😉

nenuska25
14. jan 2017

myslim, ze som raz citala nejaky prispevok od gynekologa a ten hovoril, ze nie je to problem ale ked sa da radsej s mensim obsahom amoniaku......neviem co v pripade peroxidu, nakolko to som sa nikdy neriesila.....ja si momentane nefarbim, ale nefarbila som si ani predtym asi 2 roky uz....

kattky
14. jan 2017

Tak ja iba preto, lebo mam kupene 2 farby a uz mam aj odrasty.aj ked niesu brutal viditelne.

lilianna1xs
14. jan 2017

@kattky ja som si farbila kazde dva mesiace pri synovy nič mu nebolo,samozrejme neze nejaký silný peroxid 6perc.

1aduliatko1
14. jan 2017

@kattky ja sa chystam si zafarbit. Sak y som bola sediva riadne do porodu 😂