Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielenka jaj asi preto mi ho lekárka nedoporučila, neviem ja si ho kupovať nejdem teda, uvidím ako mi bude, no najbližšia poradňa zas až o mesiac, tak hádam to nejak dovtedy vydržím, ja som si povedala, že vydržím všetko len nech je to malé OK a nevrátia sa mi zas tie močové cesty 😕 mňa minulý týždeň neskutočne bolela tá kostrč aj panva, no možno je to aj tým že ja mám sedavé zamestnanie ale keď si ľahnem aj v noci je to OK, necítim našťastie nič..no mne sa tá panva zdala tiež zavčasu, ale asi keď sa rozťahuje maternica, tak je to normálne, veď aj kosti sa prispôsobujú a tak..
@blondie257 no mne macmiror vždy na mykózu pomohol ale asi len na taký mesiac-dva lebo ja som ju mávala aj pred tehu a teraz ju budem mať asi do konca tehotenstva si myslím, lebo ja to mám už asi aj chronické..tiež mi lekárka povedala, že probiotiká si mám dávať a čo sa týka sladkostí viem že nejesť a teraz ani moc nejem, lebo mi nejdú na chuť vôbec, predtým som jedla na kilá 😂 no a z pečivom tiež problém, lebo ja ho teraz zbožňujem, hlavne čerstvé 😍
@zuzacka16 ja som do konca týždňa ešte PN a tiež v robote len sedím tak sa bojím ako to tam budem zvládať lebo som si všimla že dosť ma to bolí keď dlho sedím tak uvidíme ako mi bude.........ani ja ho nechcem moc jest zbytočne nieže budem mať valibuka a dobre ma vytrápi pri pôrode☹
@zuzacka16 mne povedal lekar ze je to normalne pokial to nie su extremne bolesti,a pokial netrvaju v kuse viac ako 12hod,teda ze raz ich mas potom nie potom zas v priebehu tych 12hod.
Presne nech su miminka OK a zdrave,my to dame 😉
Mne dokonca vcera lytka opuchli..co je tiez skoro...ale mne pri dlhom sedeni alebo chodeni aj pred tehu obcas opuchli najma v lete. Oh pamatam ako mi pri Natalke opuchali v lete nohy..katastrofa to bola.
Baby a je tu vobec niekto komu robili v 15- 16tt sono? Ja mam ist vo stvrtok tak som zvedava ale ma asi aj slak trafi ked mi nespravi ...
@zuzacka16 skus aj jogurty,acidofilne mlieka co obsahuju prospesne latky prave na udrzanie tych kandidoz,aby sa nepremnozili.to sme na tom rovnako,mna mykozy tiez casto trapili,stacil stres,oslabena imunita a uz to slo s kazdou.chorobou,stresom a pod. Mne pomohol pobyt pri mori a tam som dodrziavala vzdy antimykoticku dietu,no potom prisla jesen a zima...a ja ako alergik na plesne ...uz to slo....otrasny kolobeh
@blondie257 ja som mala mikozu na zaciatku tehu. Gynekolog mi povedal, ze vraj niektore zeny mikoza trapi cele tehotenstvo. Mna chvala bohu nie. Mne vtedy dal maste lactofeel mne to pomohlo. Su vhodne pocas tehotenstva
@blondie257 no nemam nejak extremne bolesti ale citim to..vcera a dnes mi bolo OK no predtym niektore dni dovi dopo 😔 jogurty jedavam aj acidofilne mlieka no aj tak nejak nepomaha 😔 hadam teraz v tehu nemozu tie cipky uskodit mimi ved tam sa len pise ze v 1.trimestri sa nemaju pouzivat..co je to antimykoticka dieta??
@gabrielenka tak si uzivaj ze si este PN mne ak sa to nebude zlepsovat tak budem chodit do prace len na 4 hodiny urcite tam nebudem celych 8 hodin potrebujem sa aj natiahnut sem-tam..ale viem ze magnezium sa dava aj na tvrdnutie brucha tak mozno casom ho budem musiet aj ja brat 😔
@zuzacka16 antimykoticka dieta je vlastne diéta ktora vyplavuje toxiny z tela,dodrziavaju sa urcite pravidla stravovania a vyuzivaju sa bylinky a prirodne antimykotika ako napr.cesnak.
Ibaze v tehotenstve sa neodporuca,kedze sa uvolnuju toxiny ktore by zasiahli aj miminko
@zuzacka16 ja budem chodit max. na 5-6 hodin do prace tiez nie na cely den aj s doktorom som tak dohodnuta🙂 musim skusit do tej roboty sj peniaxky treba😒
@blondie257 cesnak?ved ja ho zboznujem a jem ho aj teraz pocas tehu 😉 to akoze ho mam prestat jest ci co
@gabrielenka no ved ja nehovorim ze uplne prestat chodit do prace ale aj ako tehotna mas narok na skratenie prac.casu a pokial to nie je OK sa silit nebudem
@zuzacka16 ja som dohodnuta uz aj so zamestnavatelom na skratenom uvazku, lebo doktor ma vypisal pod podmienkou ze budem robit skrateny cas ale akonahle nastanu nejake tazkosti znova PN. Tak som zvedava dokedy to vydrzime s malickym v praci🙂
@gabrielita3 Ok Diki za radu.😉
Baby koľko ste pribrali dnes,má vážil lekár a mi povedal že veľa som pribrala 6kil ale,ja to nevidím na sebe vôbec.pidla mna ha ani toľko nejem veľa.novembri som mala 60kil teraz nám 66 kíl.
@lilianna1xs ja som zatial nepribrala nic len som sa vratila na vahu pred otehotnenim lebo mi byvalo strasne zle tak som schudla. Posledny tyzden mi konecne zacalo chutit tak uz to asi pojde hore😀
@gabrielenka Hmm no ja môžem povedať že mne nebolo zle,len som kuse prespala deň hihi a teraz už lepšie nespím až toľko ale chutilo mi jest od začiatku ,Kamoska sa čudovala pretože ona pri dcére vkuse bola chorá nič jej nechutilo jest,a mne nič nieje.Lekar vravel že nemôžem veľa pribrať.No pri synovy som 14kiˇ pribrala ale schudla som behom pól roka.😉
@lilianna1xs ja som dokonca este kilo schudla cize nic som zatial nepribrala a vahu si stale drzim a pritom mi nebyvalo zle ze by som vracala alebo tak 😉
@gabrielenka aha a ty si bola PN kvoli tej kostrci ci??
@lilianna1xs ja som zatial v minuse 4kg, ale to je tym, ze som pred otehotnenim jedla hluposti, sladke vody a tak, co uz teraz nejem/nepijem, tak sa to prejavilo... schudla som hlavne na nohach, nohavice su mi vsetky volne, ale brusko uz vykuka 🙂
@zuzacka16 Hmm no toto.Budete ale krásavica.
@zuzacka16 ja som bola PN skrz krvacanie a byvalo mi strasne zle. Ta kostrc ma trapi v poslednom case az.
@lilianna1xs len aby som to este vsetko nedobehla v poslednych mesiacoch 😝😀 ja som aj pevnejsej postavy cize nepotrebujem kila zbytocne navyse no nebudem sa tomu nejak branit co byde to bude
@gabrielenka aha a uz je OK s tym krvacanim??mna ta kostrc tiez tak 2-3 tyzdne max zacala boliet
@zuzacka16 už ti povedali čo to bude?
@kat_ budeš kocka.😉
@lilianna1xs bola som vcera a v tom strese som sa zabudla aj opytat..mne totizto nechcela robit ultrazvuk lebo ze v 15tt sa nerobi ale som ju poprosila lebo ja som mala mocove cesty chytene aj ATB som na to brala tak som chcela vediet ci je male OK..ty uz vies co to bude

Takze to magne b6 simozem kludne kupit na tie bolesti?