Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@juliane126 to radsej nie 😂 neviem ci by cez ten moj smiech nieco to babatko poculo, lebo on hrozne spieva 😂
Uffff dievcata,ale ste sa poriadne rozpisali😉sme boli na nakupe na zasoby na vikend,som dala postavit masovu polievku a mam dost,som si musela lahnut,mi sex nemame,mame zakazane a ja ani chut nemam,ja ledva zijem 😝a manzel vobec na mna netlaci,uz cosi mysli to netusim🙄nafuknute brucho mam tiez,ved mam aj problem so zapchou😒k veceru je to najhorsie,ale prezijeme,uvidime,ze co mi povie pani dr.v stredu na kontrole ci sa tie vajecniky uz konecne ukludnili a hlavne ci sa uz zmensili do povodnej velkosti a aj ci tekutina sa uz vstrebala,a tie dievcata co mozu mat sex tak len si ho uzivajte,bo ktohovie ako bude po porode,bude vela prijemnych starosti😉
Okno
@oknosmas sme boli na umelom.oplodneni a po vklade embrya som o 5 dni dostala ovarialny hyperstimulacny syndrom,som bola hospitalizovana,vajecniky zvacsene,tekutina v bruchu,a velke akoby som bola uz v 5 mesiaci,museli mi podavat infuzie,plazmu,fraxik,kt.picham aj teraz,furt som bola akoby nafuknuta,bolesti brucha,brrrr,to kvoli tym umelym hormonom,kt.sa este nestihli vstrebat a ja som.uz bola tehotna a som vytvarala uz vlastny hcg hormon,preto sa to vsetko zburilo,postihuje to asi 3-5%zien
@ttami pred par rokmi som aj ja podstupila umele a mala som hyerstimulacny syndrom..tekutinu mi odsavali pred vkladom embrya...obrovskou ihlou do susky..auuu...takze rozumiem,ake to musi byt neprijemne..tak nech sa vam vsetko dobre vyvija a da do poriadku,nech si uzivas tehulkovanie
@ttami nie....ja som povedala,ze by som uz nesla...vztah sa mi rozpadol...po vsetkom tom snazeni a nahanani sa...chlap sa ozeni a ma dieta....tak som bola v tom,ze vina je fakt len vo mne...nasla som si noveho muza..najlepsieho na svete...a ono nam to akosi spolu vyslo ;) uplne prirodzene....uz pred dvomi rokmi,kedy to vsak bolo mimomaternicove a preisla som o vajickovod (operacia na 2x)....potom dlho nic..uz sme zvazovali rozne moznosti...potom sme sa v lete vzali a zrazu v novembri sup! Cakame babatko! 😍
@ttami ako zistuju pri umelom ze kedy zena ovuluje? Ako vedia, kedy maju vlozit embrya? Kontroluju nieco z krvi?
@juliane126 robia stale prehliadky...folikulometriu...
@oknosmas aha, tak to tam treba chodit asi dost casto aby sa to neprepaslo.
@juliane126 najprv sa ribia vysetrenia u muza a zeny,aby sa zistilo,ze v com je problem u nas bol v spermiograme,na zaklade mojho hormonalneho profilu mi nastavili dlhy protokol to znamena ze mesiac som bola na hormonoch a medzitym ako si pichas inj.chodis na usg a sleduju tvoje vajicka ich velkost a pocet a to chodis skoro kazdy druhy den a podla dizretia urcia ich odber,po odbere volas na druhy den kolko sa vajicok podarilo oplodnit a ked vyvoj prebieha ako ma az na expandivanu blastocystu tak na 5 den ides na vklad ostatne embryjka daju zamrazit ak s tym suhlasit,a samozrejme za vsetko platis,za hormony nieco doplaca poistovna samotne metody oplodnenia si hrafis plnu sumu vklad a odber je zadara do 39 roku zivota a to 3x
@ttami a kolko ste sa snazili ked ste sa rozhodli pre umele. Ja moc trpezlivost nemam, tak by to bol maximalne rok.
Ale ked problem nie je na tvojej strane, stihnes o 2 roky aj surodenca 🙂
@juliane1263 asi 4 roky,intenzivnejsie posledny rok,uuuffff este neviem,ze ako bude ,mam uz aj vela rokov a najprv musim vynosit toto prve a uvidime ako nam ta vychova pojde,lebo je to veelka zodpovednost,obdivujem nasich,ze to tak vedeli a boli ovela ovela mladsi,
@kattky ufff to az tolko pytala??ja viem ,ze darovat moze len do urciteho veku a ma byt anonymna darkyna a to jej plati centrum,v kt.odovzdava vajicka,ci u nich to ako prebiehalo??
@ttami az tak dopodrobna nwviem. Iba viem ze darkyna si tolko ziadala. No a ze ak teraz posledne sa jej neujme, tak ze uz to necha tak, lebo ze nema tolko penazi na dalsiu darkynu. Ona len by nechcela aby ten jej syn bol jedinacik, ale ked sa nepodari druhe, tak aj tak bude rada, ze ma aspon to jedno.
@juliane126 mala som prirodzeny porod, ale s komplikaciami
Nechcem nikoho vystrasit, tak nebudem pisat podrobnosti. Ja som jednoducho fyzicky nezvladla vyvolavacku a viackrat som skolabpvala...tak preto...e inak baby, ziaden stres...bezne porod nie je az tak hrozny, bolesti sa daju zvladnut a stoji to za to...
@ttami moji rodicia sa bali, ze tiez budem mat problem s otehotnenim kvoli tomu, ze som baculka no nastastie nemali sme s tym problem a malicke je v poriadku. Mozno ze po 30tke by to bolo uz horsie. My dnes sme boli na oslave synovcovych narodenin. Oslavoval 3 roky. Prisli sme domov, tak odfukujem od 18:30h na posteli uz.
viete poradiť niečo na žalúdok ? nehorazne bolí ako keby mám koliku ( ktorú nemôžem už mať nemám žlčník) a bolesť mi ide aj do chrbtice, nemôžem ležať ledva ako tak sedieť stretli ste sa s tým ?

@kattky krasne. Baba uz v tomto tyzdni pocuju, takze urcite krajsie tatinov hlas nez nase travenie. Moze mu i zaspievat🙂