icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

cipuska_
1. dec 2010

@anielik_1 s tým udržaním mám aj ja problém tiež sa mi stále stava teraz už lepšie ale ešte pred týždňom bola na neudržanie, len speierať na 4 a potom postaviť, už som také hmaty používala, držala som nohu telo, ruku, a aj tak sa vymanila, niekedy som tam aj hodinu bola s nou...ale tak ptreba len vydržať...ono tých 9mes-rok je asi najhorší na toto lebo objavujú ako vedia stať a loziť.

anieli_1
1. dec 2010

@cipuska_ no ved to este ze ked budem mat druhe uz bude mat kol rok aj pol to uz troska sa daaspon v mojom okoli su uz take rozumnejsie to uz niektore aj rozpravaju tak sa im ada aspon nieco vysvetli..............alebo v to aspon dufam 😅

anieli_1
1. dec 2010

dobru noc maminky idem ja hajat aby som nevstavala k mojmu krpcovi moc rozbita 😀

cipuska_
1. dec 2010

no ja osm tiež zvedavá ako to bude malá vnímať...už teraz ked si zoberem nejaké druhé bábo tak žriarli.... aj večerný rituál bude zložitejší...ale šak zvykneme si. 😀

lenja01
1. dec 2010

dievcata zajtra idem na kontrolu, krv a pod., drzte palce, strasne dufam, ze je babulo v poriadku... som zvedava, ci uz bude vidiet aj srdiecko.... jaaaaj, mohlo by byt 🙂

stanka79
2. dec 2010

dobré ránko, fúha, nejako ste sa včera rozpísali, tak si to idem zbežne prečítať

maxiberuska
2. dec 2010

dobre ranko všetkým, nestíham čítat, včera som mala zasa den v posteli a na wc, tak dufam, že dnes už to bude ok

monilik
2. dec 2010

@cervena_ciapocka uplne ta chapem s tym ze to nechces prezradit... mne sa to akosi vymklo z ruk (klebetnik v ramci rodiny funguje... ) tak tiez mam obavy ze co ak sa nieco stane... no musime dufat ze bude vsetko v najlepsom poriadku 😉
mna od vcera vecera strasne boli brucho ☹ neviem vsak identifikovat z coho ta bolest pochadza. v prvom momente som spanikarila ze je nieco s fazulkou, ale teraz mam skor pocit ze su to creva, asi mi nejake jedlo zaskodilo... no dufam ze to bude jedlo... 😒

monilik
2. dec 2010

@lenja01 drz sa 🙂 a daj vediet!

gebriela
2. dec 2010

Pripájam sa so želaním pekného rána,nás čaká dnes kontrola,tak dúfam,že bude všetko ok, ale prvé znamenie, že bruško rastie - nezapnem moje obľúbené džíny ☹

danciacik
2. dec 2010

ahojte, dobré ránko.
tak som si vás zbežne dočítala. Všetky baby veľa oddychujte nech ste ok. 😉
Ja som si chcela s vami ešte včera popísať, ale z ničoho nič mi prišlo tak zle, všetko išlo vonku zo mňa a tak to bolo celé poobedie, ešteže mi mamka išla po Larku do škôlky a do večera pomáhala s deťmi aj ich okúpalá lebo ja som nevládala vôbec nič. Išla som spať s deťmi už o pol ôsmej. Dúfam, že dnes to už nezažijem 😝

stanka79
2. dec 2010

@dd2112 musím poklopať, až tak zle mi nebýva, minulý týždeň som musela zostať jeden deň doma, lebo sa mi točilo v hlave, ale ináč tak normálne, mám ťažko na žalúdku, celý deň sedím za počítačom, tak som rada, keď prídem poobede domov a si ľahnem a trochu sa vystriem, ani pri prvom synovi som nezvracala, tak rátam s tým, že ani teraz nebudem, ale môže to ešte prísť, uvidíme

petra53
2. dec 2010

Ahojte kočky, želám krásne ráno 😉 ako sa dnes máme? Ja zatiaľ vcelku OK, snáď mi to vydrží... 😀

@nawal tak som dnes urobila ten testík a je jasne ružový 😵 😵 😵 stále sa mi nechce veriť... len aby to tak naozaj bolo, teraz by to už bolo iné sklamanie... 😅 kuk... 😉

Ale baby, to len tak medzi nami, neplánujem nikomu povedať čo čakáme - nech majú prekvapko 😉 😉 😉 takže psssssst 😀

macekova
2. dec 2010

@petra53 ...no parááááda ...tak budeš mať teda vysnívaný párik ...sa stráááášne teším ...že vám to tak pekne vyšlo 😀 😀 😀 .... odkiaľ si objednávala ten test ak mi to teda prezradíš ? ...čo ťa to vyšlo aj s poštovným ? ...ďakujem za info 😉 😉

petra53
2. dec 2010

@macekova pozri na gendermaker.com - dá sa odtiaľ objednať. Ale ja som poprosila nawal, lebo nemám takú kartu, s ktorou by som to mohla uhradiť - vyšiel ma 30€. Ale teda výsledok stál za to - a vraj je ako tehu test - aj čo sa spoľahlivosti týka... 😉 veeeľmi sa teším 😉 vlastne som vôbec neverila, že by sme mohli mať dievčatko, ani nad menami som nikdy neuvažovala... 😀

macekova
2. dec 2010

@petra53 ...to je paráááda ...si myslím že to už máš na 100% ...lebo keby vyšla modrá môže byť ovplyvnené aj nedávnym sexom a tak ...ale dievčatko je podľa mňa isté 😀 😀 ..a ty si mala kráááásnu ružovú teda 😀 😀 ...čo som pozerala ten testík tej nawal ...tak tá farba tam nebola až taká istá ...pokiaľ ho nerozobrali 😀 😀 😀 ,,,potom už bol výsledok jasnejší 😀 😀 ....asi jej skúsim aj ja napísať a poprosiť ju ...však aj tak to vychádza najlacnejšie z toho čo je dostupné na Slovensku ...a jej si to prosím ťa hradila do zahraničia alebo na nejaký účet tu na SVK ?? ...ja sa tej platby do zahraničia bojím ...raz som to skúsila ale nedopadlo to podľa mojich predstáv 😅 😅 ..... ešte raz gratulujem 😀 😀 ...mužíkovi si sa už pochválila ? ... ideš už robiť aj nálet do obchodu na šatičky 😀 😀 ??

petra53
2. dec 2010

@macekova nie, poslala som jej to normálne na účet tu na SVK - inak myslím, že ti to rada objedná - testík plánovala aj predávať, takže by to nemal byť problém 😉 čo sa ovplyvnenia sexíkom týka - asi nie, pri poslednom sme urobili bábätko 😀 😀 😀 keďže mi je stále zle - uz aj teraz, tak na tieto radovánky sa nejak necítim... 😝 😀 a nevie o tom nikto, ani manželík, neviem, či mu to mám povedať... 😉 asi urobím prekvapko aj jemu - teda dúfam, že vydržím... 😵 😵 😵 a dá sa robiť už od šiesteho týždňa 😉

macekova
2. dec 2010

@petra53 ....no tak teda ku kontaminácií určite neprišlo 😀 😀 ...ja sa tak teším že budete mať párik 😀 😀 ....aj ja už chcem vedieť čo sa skrýva v mojom brušku 😀 😀 ...no ja som taká tlčhuba že by to hneď vedeli všetci 😀 😀 ....však to sú veci z ktorých sa všetci tešia 😀 😀 ...a keby sa test náhodou mýlil...no bože ...mýlia sa aj soná v dnešnej dobe 😀 😀 ....

maxiberuska
2. dec 2010

@petra53 tak hovoríš dievčatko? to je super, aj ja chcem🙂

petra53
2. dec 2010

@macekova tak to máš pravdu 😉 kamoške povedali na sone traja lekári nezávisle od seba, že dievčatko, ona všetko nakúpila ružové a narodil sa chlapček 😀 našťastie jej to v obchodoch povymieňali, lebo ešte aj kočík mala ružový 😀 😀 😀 ale tak tento test má výhodu v tom, že či ide o chromozóm XX, alebo XY - myslím, že pupočná šnúra ho pomýliť nemôže... 😉 😀
@maxiberuska sa tešííím, len aby to vyšlo, stále tomu nemôžem uveriť 😵 😵 😵 držím palce, aby to aj tebe vyšo podľa predstáv... 😉 😉 😉

maxiberuska
2. dec 2010

@petra53 ja idem v 13 tyždni do Blavy na vyšetrenie, možno mi už povie, co to bude

lenja01
2. dec 2010

@monilik dakujem 🙂
Tak sme dopadli dobre, uz bolo vidiet aj zltkovy vacok, aj machulku (babo) a aj srdiecko 🙂
Takze sme 6tt+3, je to menej ako som si myslela, ale hlavne ze je vsetko ok 🙂
Len fotocku nemame, lebo to nebolo moc vidiet.
Najblizsie idem az 5.1, cize Vianoce budu este bez fotocky. Hlavne, ze fazulka je ok 🙂

petra53
2. dec 2010

@maxiberuska tak držím palce 😉 myslíš, že ti to už v 13.týždni povedia? aké to bude vyšetrenie? UTZ? či z krvi? lebo na UTZ neviem, či by to už bolo vidieť... ale každopádne prajem aby aj vám vyšlo to vytúžené dievčatko... 😉

petra53
2. dec 2010

@lenja01 blahoželám, kašli na foto, hlavne že ste OK 😉 😉 😉

maxiberuska
2. dec 2010

@petra53 idem na prenatalnu diagnostiku, ale aj krv mi budu brat, tak som zvedava

petra53
2. dec 2010

@maxiberuska tak hovoríš, že do Vianoc si budeš na istom? to je super!!! hrooozne sa teším na Vianoce 😉

baby, musím si ísť niečo dať - papať - zas je mi katastrofálne zle... 😝 papa zatial... 😵

monilik
2. dec 2010

@lenja01 no super, to som rada 🙂 blahozelam k srdiecku 😉

monilik
2. dec 2010

baby mne je strasne ☹ boli ma brucho a som cela roztrasena. bojim sa ci je vsetko v poriadku. neviem co budem robit 😢

lenja01
2. dec 2010

@monilik @petra53 dakujem 🙂 sice stale nie je nic iste v takomto skorom stadiu, ale aspon viem, ze tam fazulka je a srdiecko sa rozbuchalo 🙂
stale sa bojim tesit sa

nawal
autor
2. dec 2010

@petra53 no tak toto je krasa, ruzova ako sa patri 😵 Jedna holka tiez dala svoj testik na MK a bol takto ruzovy aj z krvi to mala potvrdene ze dievcatko 😉 . velmi sa tesim, ze ti pekne vysiel. ja mam asi dvojicky ked mi vysiel taky mixik looooool. ale inak ten moj do vecera uplne zmodrel 😀 😎