Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lenka.s ved prave... uvidiiime co sa bude diat...
ono to tak byva, ze to co je najnevyhodnejsie pre ludi schvalia potichucky bleskovo tak, aby o tom nikto ani nepocul az kym to nie je ucinne... 😠
zatial som nejake navrhy ohladne zmien v DNP nepostrehla... tak dufam ze to tak aj ostane. Ale Mihal by sa tym riadne zhovadil... 😅
u nas uz prsi 😠 takze to na cestach je hotova kalamita ak to este zacne mrznut tak duplom 😒
ja som sa dnes dala na generalkove upratovanie Katkinej detskej a aj ked som vlastne pol dna len triedila a ukladala hracky priserne ma boli brucho takze nasleduje lehaaaro 😎
a potom sa uvidi ci budem vladat dokoncit tento bunker 😉
@monilik konecne som sa vratila.....mame len gestacny vacok, este babo ani srdiecko nebolo vidno.....vychadzalo mu to podla toho na 6tt, co moze byt....mam sa ukazat o 10-14 dni
tak mi je do placu 😢 ....vsetky tu mate krasne srdiecka a ja iba vacok....ale dufam, ze o tie dva tyzdne sa budem vychvalovat aj ja... 😉
@katren neboj, o dva tt bude uz aj srdiecko, ja som mala presne toto pri malej, v teme septembrovky, termin mi vychadzal na koniec mesiaca, vsetky uz videli babo, srdiecko a ja nic a tahalo sa to so mnou tak cely cas, vzdy som aj na odbery, kontroly atd. isla posledna a nakoniec som este aj rodila posledna a dokonca v oktobri 😠
ahojte babule tehule.dlho som tu nebola...som u mamy a nemam taky pristup k netu.snazim sa vas aj citat,no teda ste toho popisali.inac moje nevolnosti nejako ustali,uz mi asi 4 dni vobec nieje tazko 🙂
baby, ja sa s vami nehraaam, vam nevolnosti ustupuju a u mna to este len zacina ... nic mi nebolo a teraz mi je stale zle, aj ked je pravda, ze zvacsa od hladu .... a vsetko mi smrdi a k tomu slintam ako bernardin .... proste pradicka 😎
@rena
@diorka dakujem....pri Dominike som toto nezazila, tak som zostala taka vykolajena z toho 😖 hned ako som sem napisala, tak som zaspala 😅
ale verim, ze vsetko bude ok, ked som sa dr. spytala, ze co ked sa babo neukaze, tak ma hned "zrusil" ze to velmi predbieham, ze treba mysliet pozitivne 😀
tak idem mysliet pozitivne, a pomaly zacat upratovat, lebo v nedelu mame veeeeeeelikansku oslavu 😎 😀
no baby, ako tu tak citam,ze vam ustupuju nevolnosti tak vam to aj tisko zavidim, lebo toto je moje 3 tehu a pri tych 2 predchadzajucich mi bolo zleeee cele tehu, tak sa ani netesim, ze pri tomto sa to zmeni ☹
ale nevadi, len dufam,ze tentokrat sa uz budeme tesit zo zdraveho babatka 😉
dnes ma dooost boli brucho 🙄 juuuj. aby uz bol ten utorok som zvedava co bude, lebo budem mat noveho gyndosa a este neviem kto to je len meno viem Dr. Molitoris - nepoznate niektora nahodou je z BB.
No ved uvidim, dufam,ze bude vsetko o.k. a budem vidiet drobceka (srdiecko) a dostanem tehu knizku 😉
Idem sa vyvalovat a nic nerobit (iba jest) 😀 Prajem bruu nocku
tak volala som s GP a zevraj ak nemamm krvacanie a ani bolesti tak ma neobjednaju na skorsi scan. mala by som sa prestat stresovat, vsak tie testy nemusia nic znamenat
@nawal ja viem,že ked testuješ vo vyššom tt,tak ti môže test zblbnuť a zoslabnúť. fakt stalo sa to už viac babenkám.ved skus dať otázku na MK a hádam sa ozvu tie čo s tým majú skúsenosť.ja radšej netestujem. teraz som len dvakrát testla,i ked ma to tahalo,ale bála som sa stresu.tak lepšie je nič nevedieť. 🙂
Inak aj mne je dneska na počudovanie dobre a zjedla som aj kusok čokolády a dobre mi je a fakt viem dneska jesť. tak u mna je skoro na ústup nevolností
@katren nič si s toho nerob, ja som minulý týžeň mala tiež len bublinku, ale dnes tam bolo už aj srdiečko 😉
no tak po tazkom a dlhom citani vam idem pisat ako u dr...........uz mame srdiecko a potvrdil mi toho 22 jula uz mam aj knizku a vravela som mu o tej jazve mi vravel ze ma to aj bude bolet ze je to este relativne skoro po cisaraku a som mu vravela aj o tych bolestiach co mam v lavo dole v brusku som myslela ze to je ta cysta ale mi to pozeral ze tie (uz su dve sa ta jedna rozmnozila) su v pravo a ze co ma tam moze bolet a hned jak ma pozrel vravi ze sa mi sama otocila maternica co je v predu mam vzadu normalne sa to stava pri normalnom porode ked vam vlastne vytacaju dieta von len mne sa zacala otacat sama od seba preto ma to tak boli.................a brusko ma take ze uz aj pod oblecenim je vidiet a kazdy na mna kuka ze to co mam a dr vravel ze to zato ze s malym som mala velke brucho a ze kozu mam ochabnutu este lebo to je skoro a sa mi to tam tak uklada ze creva sa mi tlacia aspon tak nejak som to pochopila........a velmi sa tesim ked som videla srdieco a ked mam knizku ze poniektory ludia sa mozu aj na mihalnice postavit aj tak si to nevezmem..... 😀 😀 😀
a ja citim ze to bude baba vazne to viem aj s malym som to citila...........a dufam ze sa nemylim ako vazne stavy mam s nim s alexom som na zac poriadne ani nevedela ze som tehotna a s tymto hocico zjem a je mi spatne a vcera o pol jedenastej som dostala chut na nieco sladke tak som si vyvarila polku sacika cestovin s grankom a cukrom a tu plnu misku som jedla pri odsudenych a plakala som strasne ze eva sa bala ze pride o dieta akoze to uz co je ............a ked som dozrala tie cestoviny som plakala ze chcem este nieco jest 😀 😀 😀
@monilik dakujem a mam aj dovod preco chcem na leto nove saty 😀 😀 dnes som bola u kamosky a idem od nej kupit zavinovacku za 7 euro s tou kokosovou vlozkou a vazne sa z nej tesim..........co som mala s mali sa mi moc nepacili a chcela som aj s tou vlozkou............a je aj taka univerzalna

@maxiberuska ano ano, toto nastastie, zatial, nezrusili ... vychadza to tusim okolo 800 eur, neviem presne, 28 dni po narodeni dietatka sa podava ziadost o priplatok ...o to zakladne porodne sa tusim da poziadat aj skor, ale nema vyznam tam 5 x chodit ...