Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@rena
@monilik
@miyya
@martina2001 dakujem kocky za povzbudenie....budem zvedava ako to dopadne 😉
pojdem k dr. asi nie tento, ale buduci tyzden, uvidim, ako vyjde cas 🙂
@katren a kedy ides k dr?
dobre ranko baby......dufam ze narozdiel odomna ste sa dobre vyspali.........mne bol, celu noc maly u mna v posteli a pristy na mne a ked sa chcel otocit na druhu stranu tak som musela s nim ho prekladat no proste kazdu chvilku hore neviem co mu bolo..........
dobre ranko 🙂
dnes je tu jak prazdno..............ja pojdem za chvilku upratovat ale sa mi este nechce a mozno by som isla s malym von trosku:D
dobre ranko vam prajem prajem krasny den
Ahojte,
anieli_1 ani mne sa velmi do upratovania nechce a este k tomu mi je strasneeeeeeeeeee zlee 🤐
robim len po kuskoch a popri tom oddychujem a snazim sa venovat malej, ale keby som mohla tak lahnem a spim 🙄
@anieli_1
no vie, kde mu je najlepsie 😉
juuuj ja som dnes aj dost podrazdena, lebo vcera a aj v noci ma dost bolelo brucho 😒
snazim sa mysliet pozitivne, ale po poslednej skusenosti som uz zo vsetkeho vylepena. Uz aby bol ten utorok, ked budem mat lekarov nazor, ze je vseetko v poriadku tak to by ma celkom ukludnilo.
ahoj baby, dlho som nepisala, ale poctivo vas citam kaazdy den, ak my vyjde cas. 😀
ze podrazdena, ja som ako vrece zlosti, niekedy mam zachvaty zurivosti, inokedy by som plakaala, ach jo, a tie ranne stavy nevolnosti, no dufam len ze po tretom mes. sa to skonci.........ak nie tak uz budem aspon zvyknuta. 😅
lenja01 dobrovolne nemocenske poistenie. 😉 to si platis 270 dni pred porodom min. ak chces mat vyssiu matersku.
lenja01 nemas zaco 😉
@lusika02 no ale uz nemam tolko mlieka ako pred tym a zacinam mat pocit ze fakt stracam mlieko lebo sa zacina jedovat a proste mam taky zly pocit a to neni dobre lebo neviem co spravim s malym s flasky mi mlieko pit nebude z tadial pije len caj aj kasu ked som skusala nechcel ale lyzickou ano..............no je to mamin cecek co uz 😀 😀 ale co potom urobim netusim.............
@anieli_1
neboj to sa vyriesi, klobuk dole, ze si vydrzala tak dlho
ja dufam, ze uz konecne budem moct aj ja kojit straaasne sa na to tesim. Katku som kojila len 7 dni potom zistili, ze som v nemocnici dostala bacil clapsielu a nemohla som ju kojit dostala z toho zapal pluc 😠
kym som dojedla atb. bolo po mlieku 😠 😠 (3 tyzdne)
@lusika02 juj to mi je luto ale poradim ti uz z viacerych stran som pocula a mam to aj potvrdene kojenie je o psychike ...........vela mamiciek kojilo aj svoje adoptovane deti dokonca som pocula ze oteckovia kojili....teda na tom uz neviem co je pravdy ale tie adoptivne matky viem na 100%...........a nechapem zeny ktore nekoja len aby si nepokazili postavu.....ved pri kojeni sa aj chudne a nechcelo by sa mi v noci vstavat a zarabat sunar a aj ked som isla niekde von len som isla bud na prebalovacie wc alebo tak nejak a v pohodicke:D a rsia sa daju potom spravit aj cvicenim .takze drzim palce urcite budes kojit:D
@anieli_1
dakujem za podporu ja som sa uz tak naprogramovala 🙂 😅 ze kojit budem a straasne chcem tak dufam,ze bude koho a ze to bude bezproblemov, lebo pri Katke na mna nakricala laktacna sestra, ze mam otrasne ploche bradavky a ze z toho nic nebude, ale to bol Lucenec pevne verim, ze Bystrica ma nesklame tak ako Lucenec 2x a stiavnica 1x 😒
@lusika02 pozeram ale ze mas aj 11mesacneho synceka a toho si nekojila?a ja som bola uplne tiez naprogramovana ze ina varianta ani neexistuje ze proste budem kojit a hotovo
inak rada aj pre vsetky mamicky co sa tyka bradaviek ked sa kupete tak proste relax vo vani alebo aj ked sa sprchujete to je jedno stara zubna kefka aby bola mekucka uz a masirovat bradavky alebo tak cistit ale tak jemne ja som si na to este aj laktacyt davala mne ked som bola tehu tak schly bradavky normalne take supinky som tam mala a toto mi na to dost pomohlo a budu take maksie a babtko sa rychlejsie chyti to mi poradila jedna znama........... 😉
@anieli_1
ano mame Matuska, ale v nebicku. Zomrel 3 dni po porode, toho som ani nevidela o kojeni ani nehovoriac. Mala som prvy x cisarak a na moje prekvapko ked ma pustali z porodnice to uz bol Matusko druhy den mrtvy sa mi pustilo mlieko.
Teraz to bude na 99,9% cisarak tak dufam,ze sa uz nic nestane a budeme zdravi ....no a budeme sa moct kojit.
Vdaka za radu vyskusam...a to mam uz teraz masirovat ci len pred porodom 😅
@anieli_1
vooooobec sa nemas za co ospravedlnovaaat a aj keby si vedela a sa opytas by to bolo uplne v pohode, ved ak si nebola v mojom fotoblogu nemas to odkial vediet. Musime zit dalej a ja verim ze ho mame v nebicku a ze toto tehu je prave darcek od neho 😉
Dakujem krasne ja tiez verim, ze uz bude dobre vo vsetkom nie len v kojeni. 😉
Pocujte baby, ja by som chcela este jednu radu ja ako vas tu tak kukam tak vsetko modelkovske postavy...a ja co vypadam ze som tehotna aj ked nie som tehu, by som toto moje tehu chcela u nas v dedine pokial mozno co najdlksie utajit 😅 len dost rychlo nejako priberam, ale castejsie jem aj ked menej, lebo ked sa nenajem je mi este viac zle. Cvicit sa v mojom pripade bojim aj tak mam uz 2 dni bolesti v bruchu...
nemate nejaky typ ako rapidne nenaberat kila? Vdakaaaa 🙂
Ahojte baby, ako sa máte? Ja sa len tak motám celý deň. Baby, farbíte si vlasy aj počas tehu?
@lusika02 no ja to uz poriadne ani neviem shovat sak dam foto a mne je tiez zle ked sa nenajem a ja som po porode pri tom kojeni vazne schudla...........ale inak som s tym nikdy nemala problem praveze opacne takze pocas tehu neviem ............a nemusis papat za dvoch babo si zobere kolko potrebuje.....

chcem sa zacat uz fotit pomaly potom to chcem vam ukazat ze ci aj vy mate take.......... 😀