Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
čaute baby...tie ktoré ste rpibližne v takom týždni ako ja (čiže 8tt) už máte aj nejaké brušká??? 🙂
@lusika02 presne tento problem som mala v prvom tehu, dost som priberala .... na vahe ani tak nie, ale vizualne ... najlepsie je jest castejsie, ale v malych davkach, vyhybat sa sladkym tekutinam a kave, z rana papaj sytejsie, popoludni a k veceru menej kaloricky, skor ovocie, zeleninu, jogurty ... kludne aj kazdu hodinu nieco zobni, ale malinko ... skus sa vyhnut bielej muke, skrobu a tukom .... viac ti asi neporadim, mne tieto veci reguluje lekarka, kedze som v prvom tehu a hlavne po porode mala problemy s extremnym priberanim ☹
@ivulik20 pokial to nie je casto, mozes si farbit vlasky .... moja kadernicka je sice kysla, ked ma farbit tehotnu, ale vraj by to skodit nemalo ... ja sa chystam uz len na jedno farbenie, hodim si spat povodnu farbu a uz sa nebudem farbit .... lebo som na pn a nestham kadernicku pocas vychadzky
ahojte.. tak ja som "bola" vcera u doky a prisla som tam a na dverach listok ze nerobia.... tak teda nic ale sestricka mi povedala ze kludne pondelok utorok abo stredu mam dojst, ale pojdem az 13teho, bo dovtedy muzik nie je doma a nemam kde dat maleho.... takze si este tyzdne pockam
@lenka.s
dakujem. no ja jem asi 5x denne a nie velmi vela lebo aj ked to prezeniem je mi zle aj ked sa nenajem ☹
kavu a sladkosti hlavne cokoladove nemozem ani vidiet lebo mi je hned zle
nuz vidim to tak ze si budem musiet na to moje zobanie spravit nejaky rezim a nie zobat bezhlavo 😀
inak mne je dnes extremne zle ... doobedu to bolo v pohodicke, ale teraz mi je desne na prd ... toci sa mi hlava a zaludok mam uplne naruby 😒
@lusika02 neboj, bude to ok 😉 , tehotne aj tak nejaky specialny stravovaci rezim mat nemozu ... mne napr vsetko pachne skazene, maso mi vadi uz v myslienke, pijem len vodu z vodovodu, nic ine nezvladnem .... tepla strava je uz 3. tyzden utopia .... proste tak ... a zatial chudnem ... tak uvidime, aky bude zaver
@lenka.s
jajaaaaj u mna to take dramaticke nie je okrem sladkosti nemam problem s nicim len musim odhadnut spravne mnozstvo- zjem malo ja zle , zjem vela tiez 😒
Zavidim zenam ktorym to po 3 mesiacoch prejde ja som pri oboch detoch to mala cele tehu 😖
Tak teraz ani necakam, ze to bude inak.
Leni a potom po porode si ako schudla ci si vynechavala biele pecivo, tuky, a to co si mi pisala?
čaute ženy, vidím, že píšete o dušu 🙂 ja mám malého chorého, tak len trpnem, aby som to nedostala od neho..boli sme kupovat nejake darčeky, nech mám pokoj, už aj babatku som objednala niečo-neodolala som 😉 inak sa cítim dobre, len ma sem tam bolí u pupku, alebo je to žalúdok, neviem a čo sa týka toho farbenia vlasov, ja som mala malého so srdcovou vadou narodeného a povedali mi, že jednou s príčin može byt aj to farbenie, tak neviem, to ma vtedy velmi prekvapilo...
@maxiberuska
no ja si celkovo vlasy farbim malo, ale pocas tehu som vo vsetkom veelemi prisna (teda ziadne farbenie, alkohol, kava, fajcit aj tak nefajcim nastastie.....atd.)kamoska vravi ze zbytocne, lebo co sa ma stat to sa aj tak stane, ale ja sa o tie moje deturence straasne bojim tak ...pre istotu... 😉
@maxiberuska
Dufam,ze s malym to nie je nic vazne a skoro bude o.k. a aj ty 😉
teraz na nas ide zlozite zimne pocasie 😒 musime nejako stastlivo prekluckovat
@lusika02 no praveze po porode to este len zacalo ... este v porodnici som pribrala 25 kg, dalsich 20 v prvom roku .... lekari na mna pozerali ako na mamuta, co sa prejeda pricom som uz nejedla skoro nic v tom case .... potom som nahodou dosla k dr, co sa mi naozaj dlho dlho venovala a zacala s liecbou, nasadila aj dietu a prisny rezim .... a teraz som konecne schudla ... hehe, uvidime, dokedy 😀
@lusika02 ani ja nepijem, nefajčim ,ale kávu aspon jednu denne si dám, len nescu s mliečkom
@lusika02 uvidíme večer, zatial je to len kašel a soplisko, dufam, že nebude teplota
@maxiberuska
tak drzim palce , aby to nebolo nic vazne a aby to skoro preslo 😉
Žienky padam a tak vam prajem priiijemnu dobru noc a nech je zajtra lepsie ako dnes 😉 😉 😉
ja som kavu prestala pit pri prvm tehu kedy som dostala tehu balicek a bolo tam caro od vtedy pijem len to....to sa moze aj pocas kojenia takze mi to vyhovuje:D a dala som do albumu foto co som si fotila......ked sa najem mam sice vacsie ale chcela som take aby sm nebola napchata:D
@maxiberuska drzim palceky nech je to len take chvilkove ...........
ahojte,tak my dnes mame 1 rocik,zajtra oslava...
Co sa tyka poporodneho chudnutia,nas maly bol taky narocny,ze po 4mes som mala povodnu vahu a po 7este lepsiu postavu nez pred tehu,uvidine co bude teraz
Ja rano ale o5 zjem kusok rozka a potom mi cely den nic nie je chvalabohupri adamkovi ma napinalo ale negrcala som
no uvidím teda, dík za vaše názory... asi si hodím len šampón a hotovo... mám ich trochu vyrastené... bože baby, ja dnes iba revem a revem.... taká som sentimentálna, neviem z čoho. Ale najlepšie mi je samej v tmavej izbe a revať a revať.... ach jaj ☹
dakujeme
@babula gratulujem oslavencovi 🙂
my mame zajtra prvy rok 😀
a uvidime, ja mam ist k dr. nie tento, ale buduci tyzden
ale ste toho popisali dnes...ja som sa snazila upratat, aj mm pomahal a za odnemu vecer bol hrat na ulici hokej so susedmi 😀
teraz sa snazi uspat malu, ale stale ju pocujem , tak asi zaspal mm skor ako ona 😀
moj mm je na jednej oslave ja som nemala kam dat amelho ale ani som sa nejak nenazila tam ist maly spinka a ja si v klude pozeram televizor bez toho aby som musela behat za malym lebo moj mm ked len rukou pohne zavrzga postel a maly je hore............ale malyzaspal uz o nejakej 19tej sa bojim aby sa rano o 4 nezobudil ze uz som hore vstavajte ☹

@ivulik20 ked som bola s malym tak len na zac a potom uz nie a teraz len melir a nedava mi ho uplne na korienky tak je to v poho ale zvykne farba zle chytit pocas tehu takze ani neriskujem........