Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
inak kocky, my to ideme zajtra na obede oznamit, takze oslava a sok v jednom 😀
brééé ránko..... ja som mala úžasný sen.... 🙂 už mi asi švitorí z toho zajtrajšieho sona, tak dnes sa mi snivalo, ze som bola v nemocke a ze mir obili 3D sono.... 🙂 a to male bolo krááááásne... ze teda uz sa to aj podobalo a tak... 🙂 🙂 na nejakej stránke som našla tehotenstvo týden po týždni a tam bolo písane všetko o mimi, ako vyzerá ako s avyvýja a tak a boli tam aj fotky ze teda ako vyzerá.... 🙂 tak asi to mám aj z toho... 😉
ahojte ja som mala strasnu noc skro vobec som sa nevyspala lebo od kedy dosiel mm s oslavy samozrejme zobudil aj mna aj maleho a maly uz ptom sa stale mrvil takze som hore od 2:(ach jaj hlavne som vravela ze ked dojde takto neskoro tak nech tam radsej spi .............ale sak co on si teraz spinka a ja musim za malym behat
@lubenka131 mam, a citim sa ako nafuknuta... aj som pribrala... velmi zvyknem byt hladna, tak sa ani necudujem... ale snazim sa nejest vela, ale ked ma chyti hlad, tak ma nic nezastavi :(
Ahojte kocky, idem vas pocitat 😅
Byva niekomu tak zle, ako mne, cely den, vsetko, co zjem a hlavne aj vypijem, tak ide zo mna von, normalne mi je do revu z toho ☹
@anieli_1 tvoj muzik sikovny.... 😠 😠 😠u nas je to tak ze maleho vobec netrapi ci je tato po akcii alebo nie, jednoducho ho budi a skace po nom ak si ho nevsima 😀 😀 😀 😀 a spat dovoli radsej mne 😀 😀 😀 😀
@zdenush88 pekny sen 😉 😉 😉
@diorka mne uz zle ani moc nebyva... ako som si raz bola pokecat s WC tak mi je uz ovela lepsie.. nie este najlepsie iba lepsie 😉
baby mne ked bolo tak zle jedine co mi pomahalo bola voda s pomarancovym sirupom..... ak mate doma skuste
@diorka mne je zle len slabo, teda trosku, ale v jednom kuse... jedine vtedy mi nie je zle, ked prave jem alebo chvilu po jedle... potom mi je zas na nic :(
ahojte dievcata, vraveli ste tu o snoch... mne sa snivalo ze som bola tesne pred porodom 😀 no to bola sranda... uz mi aj odtiekla plodova voda 😀 nic strasidelne, skor to bolo mile 🙂
@monilik mala som mu to tajit este dlho dlho dlho a nikomu by to nevykecal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak som mu povedala ze ked budem vediet pohlavie, tak mu ho nepoviem 😀 😀 😀
@anieli_1 juuj to ti nezavidim... u nas vzdy rano ked je tato doma, tak mna sice zobudi ze uz vstal ale ide k tatovi 😀 😀 😀 a mama kludne spi dalej 😀 😀 😀 aj v noci ked sa mu chce cikat tak len s tatom... 😀 😀 😀 😀 😀
@danka.k no u nas musi obydvoch ale potom ked vstane a hram sa s nim ja tak je so mnou on skoro stale je so mnou ja sa bez neho nemozem ani pohnut strasne je na mna navyknuty ani na balkon nemozem ist vyvesat pradlo lebo stoji pri balkone a bcha na dvere a strasne place a ani mm ked k nemu dojde tak ho bije a place....dufam ze sa to casom zmeni.........
cawte maminky, konecne som sa sem dostala aj ja.....tak oslava bola paradna, neskor hodim aj foto do albumu 😉 mala bola nadsena, vsetkych pusinkovala 🙂

@katren tak pondelok 13teho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie chod ked ti to bude vyhovovat 😉 😉 😉