icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
5. dec 2010

@macekova dakujeme pekne 😀

danka.k
5. dec 2010

@katren aj my sa pripajame a Dominike vsetko najlepsie 😉 😉

jajka0211
5. dec 2010

prajem prijemneho Mikulasa dievcata 🙂))

babula
5. dec 2010

@katren všetko najlepšie 😀

katren
5. dec 2010

dakujeme....pridala som novy fotoblog z oslavy 🙂

monilik
6. dec 2010

Dobre ranko dievcata, aka bola mikulasska nadielka? u nas celkom bohata, len by som tie sladkosti vymenila napr. za ananas, aleboooo kilo jablk, alebooooo.... vlastne ani neviem, akosi mi nic nechuti 😒

maxiberuska
6. dec 2010

dobre ranko, je mi na figu, asi chrípka, ani neviem, čo si možem dat

monilik
6. dec 2010

@maxiberuska sup sup k lekarovi, chripka vie byt v tehotenstve nebezpecna. v podstate lieky na baze paracetamolu by si mohla (Paralen, Coldrex) ale v polovicnych davkach ako za normalnych okolnosti. hlavne lahnut do postele, zakryt perinou uvarit cajik a v klude relaxovat. ale aj tak by som to vsetko riesila cez lekara.

monilik
6. dec 2010

@katren dcerka je zlaticko 🙂 krasne fotecky

danciacik
6. dec 2010

ahojte, dobré ránko
Krásneho Mikuláša prajeme všetkým 😵
Naši drobci dostali už včera, ale najprv poctivo vypucovali čižmičky.
Baby mne už takmer vôbec nie je zle - sa celkom teším.
Cez víkend sme Larke vysvetlili, že mám v brušku bábätko, tak celkom to pochopila až na to že sa rozhodla že to musí byť dievčatko Natálka. No to bude prúser ak to bude chlapec 😀

katarina2945
6. dec 2010

@danciacik Ahojte dievčatá, tak aj ja sa pridávam do vašej skupiny 🙂 termín máme 2. júla, presne na narodeniny staršieho syna 🙂 Jej to je stranda, Tvoja dcerka sa rozhodla, ze budete mat dievcatko 🙂 u nas sa chlapci, ked som im naznacila, ze mozno budeme mat este jedno babatko nevedia dohodnut. Starsi chce bracena Davidka a mladsi sestricku, tak jeden z nich bude asi nespokojný 😒

danciacik
6. dec 2010

@katarina2945 no tak super tie naše deti to vždy poriešia, len jamám skôr pocit že to bude chlapec a to bude prúser. 😀 A určite som nechcela Natálku 😀

anieli_1
6. dec 2010

ahojte kocky pekneho mikulasa aspon vam ked uz ja hotaky nemam celu noc mi maly pregrckal a horuckujeme teraz spinka aspon chvilku ked celu noc skoro nespal a ja tak isto som davala pozor aby sa nezadusil .......bola sa na neho rano aj svokra pozriet a papal aspon polku bananiku tak hadam bude lepsie a sme sa dohodli ze budem sledovat horucku ked tak pojdeme k doktorke...ale chcelaby som sa vyhnut antibiotikam............ach jaj ☹

katren
6. dec 2010

@anieli_1 drzkame palce, nech sa z toho rychlo dostanete.....
@monilik dakujeme, veru je to zlaticko 🙂
A vcera sme pri obede aj oznamili tehu, dedkovi skoro zabehlo 😀 ale tesia sa vsetci 😵

katarina2945
6. dec 2010

@danciacik ja teda nemam ani potuchy, co by to mohlo byt, kazdopadne len nech je zdrave a nech je to potom co chce 😉 neboj hadam si to malicka este premysli 🙂 ja som uz dlhsie pripravovala chlapcov na to, ze by sme brali este jedno babatko a za mesiac je z braceka "Vodomora" aspon Davidko. No a mladsi chcel Jesiku a to som hned pokrutila hlavo ze nie, lebo nemame k takemu menu priezvisko, tak povedal ze si to teda este premysli 😀 😀 😀 Kedy mas poradnu?

danciacik
6. dec 2010

@anieli_1 držte sa nech je drobček čím skôr v poriadku.
@katarina2945 poradňu mám 17.12. keď sa nič nezmení no ja si myslím že bude chlapec z toho dôvodu lebo sme pozerali čínsky kalendár a keď som čakala Larku vychádzal mi chlapec a je dievča, pri Paťkovi mi vychádzalo dievča a je chlapec a teraz mi vychádza dievča takže bude chlapec 😀

katarina2945
6. dec 2010

@danciacik ja mam poradnu 16.12 ) tak som tiez zvedava. nooo mne sa to neda odhadnut ani podla toho cinskeho. Lebo prvy chlapec mal byt dievca a druhy vysiel na chlapca 😉 takze 50:50 -D 😀 teda uvidíme co sa nam podarilo, ci mi pribudne posila, alebo sa prevaha este zvacsi 😀

danciacik
6. dec 2010

@katarina2945 no možno by sa hodila princezná do domácnosti nie?
ja som zvedavá tiež ale vydržím veď to raz bude vidno čo to je. 😀 . Len nech je to zdravučké.

anieli_1
6. dec 2010

@katren @danciacik baby dakujem len mam strach sice mu po cipku klesla teplota ale nasla som mu naocikanej plienocke nieco cervene netusim co to je a bojim sa ze je to krv aj mm sa zlakol a svokra povedala ze uvidime este na druhej plienke ked bude cikat ci tam len nieco nebolo ja ale netusim co by tam mohlo byt.......... ☹ .

babula
6. dec 2010

ahojte,kocky je mozne,ze mi uz teraz vyskocilo brusko?pri malom az tak v 11tt a teraz uz ho mam vacsie a nezda sa mi,ze by som bola len nafuknuta...

anieli_1
6. dec 2010

@babula ahoj pozri si moj album mne vyskocilo aj pri prvom aj pri druhom ale teraz mi dr povedal ze ho mam dost velke lebo som neni tak dlho po porode prvom a ze ta koza je este taka natiahnuta a organy sa teraz tak ukladaju ze to su tam creva tak dane teda aspon som to tak ja pochopila.........:DDD

danka.k
6. dec 2010

@maxiberuska mne bolo tak blbo minuly tyzden. a teply caj mi pomohol, a na nadchu som si kvapla Mar (kvapky) ako pise
@monilik tak si daj paralen, ja som si dala aj ten Coldrex, nepisali tam nic ze tehotne nemozu, ale maminka mi povedala ze ani ten sa nesmie.. tak neviem..... v lekarni budu isto vediet

@danciacik krasne foto.. a tie cizmy ako cistia 😉 😉 😉

@katren ja idem k doky uz zajtra (taaaaaaaata pride na otocku domov 😀 😀 😀 ) tak kedy ides ty?? nechas to na ten buduci tyzden?? a dedkovi taketo soky sposobovat ze az mu zabehne 😀 😀 😀 chudacik

@anieli_1 chudacik drobcek, snad nebude nic vazne... no moze to byt krv aj nie.. my sme sa tak pri nasom vylakali raz, na kazde mal cerveny flak. aj u doky sme boli, krv to nebola, a dodnes sa neprislo na to preco tam boli tie cervene flaky. ci to bolo daco na plienke, alebo co nevieme.

danka.k
6. dec 2010

@anieli_1 😲 😲 😲 ty mas teda uz riadne brucho..... ja mam len take mini co este ani nevidno

adulik23
6. dec 2010

ahojte dievacata 🙂

@anieli_1 a nemal tvoj malicky problem s kakanim?niekedy ked ma babo velmi tvrdu stolicu, tak sa moze objavit kvapka krvi. v kazdom pripade vam drzim palce, nech to cim skor prejde. 😉

mne bolo celu noc zle. 😝 vcera som sa prejedla horucich zemiakovych placiek a az do dnes do 13 som trpela. no placky si uz pocas tehu nedam. 😀

adulik23
6. dec 2010

dievcata chcem sa spytat:
tie co uz mate deti a este nemali kiahne, date ich zaockovat, alebo to risknete?

ja nie som velmi zastanca nepovinnych ockovani a konkretne ovcie kiahne je podla mna lepsie prekonat prirodzene, ale uvedomujem si rizika, kedze som teraz tehotna, co by sa mohlo stat, keby ich maly dostal v skolke. ☹ keby som s nim bola este na RD, tak by som to asi nechala tak, ale tie kolektovy ma desia.

monilik
6. dec 2010

@danka.k no s tym Coldrexom je ten problem ze je trochu silnejsi ako Paralen 500 takze jednorazovo je to väcsia davka paracetamolu. tiez si myslim ze je lepsie cajik a paralen a ovocie, zeleninku - vitaminy papat pekne doma pod perinou 🙂

monilik
6. dec 2010

@danciacik no zlate deturence 🙂 ako pilne pracuju ked vedia ze ich caka odmena 😀

danka.k
6. dec 2010

@adulik23 ja som maleho zaockovat nedala, prekonal ich uplne v pohode, ani sme poriadne nevedeli ze ich ma 😉 no ale ty to mas horsie ked si teraz tehotna. moze ich dostat ale este nemusi. skus sa opytat doky ze ci je to potrebne a ze ak ich dostane ci ti to moze nejako ublizit, ak si ich uz ty mala....

katren
6. dec 2010

@danka.k
@monilik pokial viem, tak coldrex a aj theraflu maju napisane, ze ich nesmu uzivat tehotne, tak ja som neriskovala....mne dr. povedal, ze iba paralen, ja som mala horucky a ze ten sa moze podla davkovania, viac nie.

katren
6. dec 2010

a samozrejme aj aspirin a vsetky tieto rozpustne.....