icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

danka.k
4. dec 2010

@katren tak pondelok 13teho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie chod ked ti to bude vyhovovat 😉 😉 😉

katren
4. dec 2010

@danka.k mneje fakt jedno...ale ak bude mat mm naplanovanu cestu do TO, tak pojdem 😉

katren
4. dec 2010

inak kocky, my to ideme zajtra na obede oznamit, takze oslava a sok v jednom 😀

danka.k
4. dec 2010

@katren tak vsetkym prijemny sok 😉 😉 😉 u nas to uz z mojej strany vedia vsetci z muzovej len mama, on to radsej kamaratom povedal 😀 😀 😀 a ze mama to ma povedat dalej 😀 😀

katren
4. dec 2010

@danka.k my vieme, ze z muzovej strany sa to dalej nedostane, ked povieme aby to dalej nerozsirovali zatial....ale moja mamina 😅 no mozem rovno do obecneho rozhlasu povedat 😀 ale tak hadam to do noveho roka aspon vydrzi

danka.k
4. dec 2010

@katren ja som tiez muzovi povedala ze ked to uz povedal kamaratom preco sme to do rozhlasu nedali... ma s tym ale totalne nahneval a pritom som ho prosila aby to nehovoril nikde

katren
4. dec 2010

@danka.k no u nas je taka moja mamina.....ale sak co narobim...uz mi brusko vykuka a ona sa ma uz asi pred dvoma tt pytala, ze ci som pribrala, alebo som tehotna...vtedy som zaprela, ale teraz uz ee 😅

danka.k
4. dec 2010

@katren mne vykuka len take mini 😀 😀 😀 a teraz ked sa naobliekam ako cibula tak nevidno nic 😀 😀 😀 😀 no ale tak skor ci neskor sa to aj tak dozvie cela dedina, ale nechcela som aby to bolo tak skoro

katren
4. dec 2010

@danka.k ja ma brucho aj tak, nie som najchudsia...ale nejako to vedia alebo skor tusia 😀

danka.k
4. dec 2010

@katren si domyslaju 😀 😀 😀

katren
4. dec 2010

@danka.k mozno aj 😀
idem, na dnes dom mala toho dost....takujem za pokec a hadam sa stretneme aj zajtra 😉
prihodim vecer aj par foto z oslavy 😵

danka.k
4. dec 2010

@katren no ja uz sa za chvilu tiez presuniem do postele pustim particku a do prvej reklamy zaspim 😀 😀 😀 tak bru noc prajem vsetkym

zdenush88
5. dec 2010

brééé ránko..... ja som mala úžasný sen.... 🙂 už mi asi švitorí z toho zajtrajšieho sona, tak dnes sa mi snivalo, ze som bola v nemocke a ze mir obili 3D sono.... 🙂 a to male bolo krááááásne... ze teda uz sa to aj podobalo a tak... 🙂 🙂 na nejakej stránke som našla tehotenstvo týden po týždni a tam bolo písane všetko o mimi, ako vyzerá ako s avyvýja a tak a boli tam aj fotky ze teda ako vyzerá.... 🙂 tak asi to mám aj z toho... 😉

anieli_1
5. dec 2010

ahojte ja som mala strasnu noc skro vobec som sa nevyspala lebo od kedy dosiel mm s oslavy samozrejme zobudil aj mna aj maleho a maly uz ptom sa stale mrvil takze som hore od 2:(ach jaj hlavne som vravela ze ked dojde takto neskoro tak nech tam radsej spi .............ale sak co on si teraz spinka a ja musim za malym behat

s_helienka
5. dec 2010

@lubenka131 mam, a citim sa ako nafuknuta... aj som pribrala... velmi zvyknem byt hladna, tak sa ani necudujem... ale snazim sa nejest vela, ale ked ma chyti hlad, tak ma nic nezastavi :(

diorka
5. dec 2010

Ahojte kocky, idem vas pocitat 😅
Byva niekomu tak zle, ako mne, cely den, vsetko, co zjem a hlavne aj vypijem, tak ide zo mna von, normalne mi je do revu z toho ☹

danka.k
5. dec 2010

@anieli_1 tvoj muzik sikovny.... 😠 😠 😠u nas je to tak ze maleho vobec netrapi ci je tato po akcii alebo nie, jednoducho ho budi a skace po nom ak si ho nevsima 😀 😀 😀 😀 a spat dovoli radsej mne 😀 😀 😀 😀

@zdenush88 pekny sen 😉 😉 😉

@diorka mne uz zle ani moc nebyva... ako som si raz bola pokecat s WC tak mi je uz ovela lepsie.. nie este najlepsie iba lepsie 😉

dd2112
5. dec 2010

@diorka ahoj som na tom rovnako ,je mi zle od rána do večera ..no des..hned zajtra si idem kupit do lekárne zázvorový čaj ,udajne to pomáha a ešte nejaké homeopatiká ..stále verím že to po 3 mesiaci prejde

danka.k
5. dec 2010

baby mne ked bolo tak zle jedine co mi pomahalo bola voda s pomarancovym sirupom..... ak mate doma skuste

s_helienka
5. dec 2010

@diorka mne je zle len slabo, teda trosku, ale v jednom kuse... jedine vtedy mi nie je zle, ked prave jem alebo chvilu po jedle... potom mi je zas na nic :(

monilik
5. dec 2010

ahojte dievcata, vraveli ste tu o snoch... mne sa snivalo ze som bola tesne pred porodom 😀 no to bola sranda... uz mi aj odtiekla plodova voda 😀 nic strasidelne, skor to bolo mile 🙂

monilik
5. dec 2010

@danka.k 🙂 no muzik sa musel pochvalit kamaratom ze bude tatko 😀
moj drahy to hned vyklebetil svojmu svagrovi (mojmu bratovi 🙂) ale to zas viem ze ten to nikomu nepovie

anieli_1
5. dec 2010

@danka.k nou nas je to tak ze rano uz mam maleho v posteli a najskor zobudi mna a ked ma vykope z postele skace po mm 😀 😀 ale samozrejme ze som s nim potom ja ako inak 😒

anieli_1
5. dec 2010

@diorka ja som sice netelefonovala do wc ale byva mi tiez strasne zle.......s malym som nic ake nemala dufam ze to prejde....

danka.k
5. dec 2010

@monilik mala som mu to tajit este dlho dlho dlho a nikomu by to nevykecal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak som mu povedala ze ked budem vediet pohlavie, tak mu ho nepoviem 😀 😀 😀

@anieli_1 juuj to ti nezavidim... u nas vzdy rano ked je tato doma, tak mna sice zobudi ze uz vstal ale ide k tatovi 😀 😀 😀 a mama kludne spi dalej 😀 😀 😀 aj v noci ked sa mu chce cikat tak len s tatom... 😀 😀 😀 😀 😀

anieli_1
5. dec 2010

@danka.k no u nas musi obydvoch ale potom ked vstane a hram sa s nim ja tak je so mnou on skoro stale je so mnou ja sa bez neho nemozem ani pohnut strasne je na mna navyknuty ani na balkon nemozem ist vyvesat pradlo lebo stoji pri balkone a bcha na dvere a strasne place a ani mm ked k nemu dojde tak ho bije a place....dufam ze sa to casom zmeni.........

danka.k
5. dec 2010

@anieli_1 no moj si mna uzije ked je tato v robote.. ale ked pride tak mama ide bokom 😀 😀 😀 😀

danka.k
5. dec 2010

@anieli_1 moj maly aj povie ze vsetkych lubi okrem maminky 😝 😀 😀 😀 😀

katren
5. dec 2010

cawte maminky, konecne som sa sem dostala aj ja.....tak oslava bola paradna, neskor hodim aj foto do albumu 😉 mala bola nadsena, vsetkych pusinkovala 🙂

macekova
5. dec 2010

@katren ...malinkej oslávenkyni prajeme všetko najlepšie 😀 😀