Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
😀 dobre ránko... 😉 ani som Vás nestihlapočítat, včera som bola doobeda na sone a poobede na nákupoch, prišla osm domov o 9 večer....fuuu... trochu som sa zase prelakla, lebo ked som bola vecer na wc zase som trochu špinila...ale som si povedala, ze neidem robiť hned paniku že ak sa to objaví ešte raz, takto budem riešiť.. ale už sa to neobjavilo ale moj osobny nazor je , ze som to vcera zrehnala... behali sme 4 hodiny po nákupnom a od zaciatku sme mali v rukach nejake tasky... 😒 bože, musím sa fakt začať viacej šetriť... 😒 😒
...na tom sone dopadlo vsetko dobre, s primarom som sa dohodla na prestupe, takže už k tej mojej krave nemusím ísť, som happy... 🙂 máme aj foto, dobre to nevidne, prvy zaber sona bol lepší, videla som rucicky, nozicky a tak, uz sa to podobalo na take mini mimi 😀 😀 zasvesim sem potom foto, je to ako keby z boku ale sa mi zda ze vidno jednu rucku... 😀 tak uz len dufam, ze budeme pekne rast... ze sme 7+2... co mi povedala svagrina ze to je 9tyzden ale na tom sone je napisane 7w2d (w-week, d-day??? ) a ze ma 23,4mm a JULY 23, 2011 🙂 🙂
....no a uz druhy den mi je brutaaaal zle.... 😒 😖 😖
ahojte kočky, to je dnes ale blby den 😖 vonku leje, je mi zle a som pohadana s mm 😢 fnuk
dobré ránko, tak vidím, že každá máme niečo 🙂 ja som včera ležala, nachladnuta som, malého mám chorého, zajtra sa chystám s ním k lekárke, lebo strašne kašle a počula som, že je plno čierneho kašlu, tak to by nám ozaj chýbalo, tak nech ho popočúva a budem spokojnejšia, inak aj tu prší a čas je len tak na spanie
@maxiberuska veru prsi prsi... a najlepsie bude ked to o dva dni zamrzne ako hlasia...to bude este len paradicka - budeme chodit na korculiach vsade... 😉
@monilik aj mi sa občas pochytíme s drahým, to robí to tehu..... včšinou počúvam, že nemám pobehovať stále ale mám si aj oddýchnuť....
@alex21 juuj moja mrzi ma ze ti to takto hlupo vychadza s tymi davkami a prispevkami 😒 to vie nastvat. a najhorsie je ze s tym clovek ani nema co urobit, len sa s tym zmierit a prehryzt to. ja som prestala pozerat spravy lebo nemozem pocuvat co tam trepu a co zas menia a stale to ide k horsiemu. uz sa clovek ani nema z coho tesit (napr. ta predlzena a zvysena materska) lebo vie, ze ked niekde pridaju, musia zakonite inde ubrat a v konecnom dosledku ta rodina dostane menej ako mala predtym.
ufff, no ale nemali by sme sa rozculovat, bo fazulky budu smutne...
čaute baby, čítala som vás tak zbežne, nechodím sem moc čo som doma na PN. Čítala som, že ste tu choré niektoré, tak vám prajem skoré uzdravenie. Ja ešte tento týždeň budem doma a potom sa dám asi už vypísať. Je mi už lepšie, ale nedokážem ležať celý deň. Keď niečo urobím, tak ma začne pobolievať brucho, tak len tak opatrne upratujem a tak.
Inak sa ako máte ? 🙂
Ahojte, som tu pár dní nebola 😉 ani sa mi to veľmi nechce spätne čítať, iba pár príspevkov 😀 Mne je zasa dva dni relatívne lepšie, dúfam, že to už ostane 😵 😵 😵 ale tak uvidíme... 😉 Zajtra už začínam desiaty týždeň, poobede idem na kontrolný UTZ, tak dúfam, že bude všetko OK, ale problémy nemám žiadne , tak snáď... Sa teším, keď uvidím mimi 😉 Inak želám všetkým skoré uzdravenie, my sme nastastie zdravučkí - aj malý, tak sa teším, lebo to počasie je fakt otrasné a zradné 🙂
Inak tiež som bola v meste, pokúpili sme nejaké vianočné darčeky, tak sa pomaličky ale isto tešíme na Vianoce 🙂 Ale ešte úplne všetko nemám, ešte niekde vyrazím 😉
Musím sa podeliť o našu radosť - máme tehotenskú knižku a rastieme podľa plánu, sme v 8.tt a máem 14,44 mm 🙂 ďalšia kontrola 03.01.2011 :D
baby aj trošku už priberate?
dobre rano. 🙂
specialne pozdravujem "zmrzliny" - ja tiez peckujem radiatory a aj tak som zakrutena pod dekou a mm tu trpi v tricku s krtkym rukavom 😀
@maxiberuska - ja som priberala doteraz (hlavne vecerne prejedanie), ale uz 4 dni mi je vecer priserne zle, tak skoro nic nejem a nastastie sa zastavilo aj priberanie.
@maxiberuska ja som pribrala hned na zaciatku 1 kg a pol kila mi beha raz hore raz dole.
Pomaly už to bude naskakovat, ja mam zatial minus 3 kg, ale to bolo aj pri malom a potom sa to posledne mesiace rozbehlo na 12 kg celkovo, to by som brala ja teraz🙂
ahojte dievčatá... 😀 už som tu zas niekoľko dní nebola, ale akosi nestíham 😀 dnes mi je veeeeľmi zleeee... 😖 ale snažím sa povzbudzovať, že snáď už len 2-3 týždne a potom si to budem už len užívať... 😀 jeeeej, keby to tak bolo 😀 pekný deň vám všetkým prajem 😎
...ahojte..poradte...to špinenie zo včera neprešlo,ked som bola na wc zase som nasla tak tochu na taleteku take hnede spinenie... a ked som bola znovu, uz zase nič...neviem... 😒
@zdenush88 nie je teraz nahodou obdobie, kedy by si mala mat MS?
zevraj vtedy sa take stava...
pripadne zavolaj svojmu lekarovi a spytaj sa...lepsie sa informovat dopredu, nez aby si prisla a vynadali ti co zbytocne stresujes...to sa aj mne stalo,..
zatial lezkaj a daj hore nohy nech si v klude, snad prejde
@embabuli no ved to ze som tam bola minuly tyzden a je teda aj pravda ze nejak teraz by som mozno mala,esp minuly tyzden... a presne nechcem tam utekat a zbytocne stesovat a teraz to mam stymi doktormi tak, ze k starej uz nechcem ist a u noveho budem prehlasena az vo stvrtok ale myslims i ze by ma vzal...vcera som ale bola na sone u neho a vsetko bolo ok... mimi rastie... 🙂
@peony neberiem nic... lebo ked ma prepustili z nemocky, tak som sa bola nahlasit u obvodacky a ona ma objednala za na zajtra..lenze medzitym som zmenila lekara, vcera som bola u neho na sone a vsetko je ok, vecer trochu krvi ale len na toaletaku a potom nic a zase teraz ale uz hnede a fakt len trochu...a idem k nemu zase vo stvrtok, tak mu to spomeniem....
@zdenush88 ahoj.. ja by som radšej asi išla na kontrolu... radšej zbytočne ako neskoro... ale tiež som to mávala.. teraz to už prešlo a dr. mi povedala, že pokiaľ nezačnem silnejšie krvácať, tak nemusím chodiť.. že si treba dať magnezko a odpočívať.. že oni by s tým aj tak nič nemohli robiť.....
@maria30 no ved to ze som boal minuly tyzden,ked som sa zlakla... a spinila som len raz ale nacerveno... lezala som tri dni v nemocke dali mi dve inekcie, nejake tabletky,ale posledne dva dni len taky ze utrogestan ci co...dali mi to ajna tri dni doma... takze tak... inak moze to byt aj z toho vcerajsieho sona, robil mi ho od spodu takze ja to sa moze stat... pockam, ak to nepredje, zajtra pojdem k nemu
ahojte baby,ja som tu uz tiez davno nebola,pozeram ze babatka rastu 🙂
@maxiberuska ja som uz pribrala skoro 4kg! 😠 😅 😕 no asi sa musim kontrolovat.zo zaciatku mi nic nechutilo,a teraz mam taku zravku 😀 12kg za cele tehu je super,to by som aj ja brala.pri prvom som mala +16kg.obavam sa ze teraz to bude viac...
@s_helienka ahoj, ja som na tom s tou zimou presne rovnako 🙂 uz som z toho na nervy, stale pod dekou a drglujem 🙂

@adulik23 ak si uz kiahne mala tak podla mna by dieta malo mat nejaku dobu tvoje protilatky
@lusika02 budeme drzat palce a urcite zvladnes. 🙂
@anieli_1 ja ked som musela tak som daval vodu aj striekackou a drzala ju aby to prehltla ina moznost nebola. Kazdopadne zelame skore uzdravenie a dufam, ze to zvladnete a vyhnete sa nemocke.
A co sa tyka kojenia tak nie vzdy je pravda, ze pocas kojenia sa chudne. Ja som pocas kojenia pribrala a mam tie kila stale na sebe a neviem sa ich zbavit. A viem ze som neni jedina co som pocas kojeniea pribrala.
No ja som sa konecne dockala a bola som u lekarky. Robila mi sono a vsetko v poriadku. Mimco meria 3,6 cm a zatial sa ma k svetu. V stredu idem na krv.
Len sa zas nejak neviem tesit pred 3-mi dnami som citala ten novy socialny navrh co schvalili a nebudem mat narok na matersku takze od zaciatku budem dostavat len 190 €. Nikoho nezaujima ze moja firma krachla a predtym som si odvadzala odvody 9 rokov proste mam smolu. Keby som pred 4-mi mesiacmi nepotratila tak by som este narok na matersku mala. Alebo keby som otehotnela o volaco neskor tak by som si stihla mat matersku z DNP.
Strasne ma to sve lebo furt musim mat smolu na taketo veci. Ked sa Eli narodila tak nas minul zvyseny jednorazovy prispevok pri narodeni len o par hodin, hoci sa mala narodit neskor. Ked som sa dozvedela, ze firma krachuje tak som si zacala platit dobrovolny odvod na nezamestnanecke aby som mala narok na podporu ked dostanem vypoved. Po takmer roku platenia uzakonili zakon, ze na podporu maju narok uz vsetky mamicky co boli na rodicovskom aj ked si nic neplatili dokonca vymeriavaci zaklad im urcili este omnoho vyssi ako nam co sme si platili. Takze moje prachy mi isli do luftu a dostala by som este omnoho menej ako keby som nic neplatila. Tak som to prestala platit a vykaslala som sa no to. Proste co sa tyka penazi tak mam furt smolu.