icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lenja01
16. dec 2010

@sammy244 ja som sice na vahe nepribrala, ale ked sa pozriem, ake uz mam brucho.... pripadam si ako v 5.mesiaci 🙂
tiez za to mozu tie neskore vecere 🙂
a tiez vela sladkeho, ja si tak lahko nenecham poklesnut cukor v krvi... lebo ked nahodou klesne a nebodaj zacnem byt hladna, tak mi hned pride zle a potom sa tazko dava nieco do pusy

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no mala by som ale...vzhladom k mojej praci to velmi neide...cez 5 minutove prestavky nestiham nic...skoro ani zist do zborovne..chapes..mam triedu uplne hore...:((

sammy244
16. dec 2010

@lenja01 hehe no to hej..aj ja jemm viac sladke teraz ako pri prvom..pri prvom skoro vobec...a teraz viac...no brucho mam aj ja teraz väcsie..lebo pri prvom mi bolo vidno az v 5 mesiaci...neviem cim to jee ..

lenja01
16. dec 2010

@sammy244 vraj ked cakate druhe, tak maternica je uz roztiahnuta, tak je to skor vidiet... no ja cakam prve, takze brucho som nepredpokladala takto skoro 🙂
asi tyzden mi vobec nechutilo sladke, tak som sa tesila, ze tehotenstvo na mna bude takto pozitivne vplyvat, ale tyzden presiel a je to este horsie 🙂 som zavislak na sladkostiach 🙂 🙂 🙂

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 hmm skus si len dat do kabelky/triedy nejake mini dobroty, jablko, keksik, co sa da rychlo zjest... to bude uplne stacit cez den 🙂

sammy244
16. dec 2010

@lenja01 tak to nevadi ak ti chuti tak papaj...aj ja si davam haha :D ale ta...potom na tej vahe to je vidiet...len ja mam strach lebo ma v utorok potriasla elektrina..a som sa zlakla no volala som doktorovi ale mal dovolenku tak nezdvihali..ateraz mam strach ze ci je vsetk ok...:/

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no vies to neje take jednoduchee...ucim dost vela romov..tak tam papat vies ako to..ja musim mat umyte ruky aby mohla jest 🙂) ixixix

lenja01
16. dec 2010

@sammy244 juj, dufam, ze bude vsetko ok, coze si robila, ked ta elekrina triasla?
ja som sa dnes zlakla, lebo ma zacalo boliet podbrusko, ale preslo to, tak snad je vsetko ok

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 hmm nj, a to nebyvaju v triedach umyvadla? Nieco take si zo skol pamatam 🙂

sammy244
16. dec 2010

@lenja01 ale zrejme zastrcka je zla...a maly pozeral na noteboooku rozpravku..este ze to nekoplo jeho..a chcela som mu zapnut notebook a vtedy to asi prebilo no ...tak som sa zlakla...neviem co mam robit ci mam ist zajtra len tak a povedat co sa stalo..alebo neviem

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 ale byvaju..ale v tom prostredi medzi nimi nechcem jest 🙂)))))))

lenja01
16. dec 2010

@sammy244 skus mu teda este rano zavolat, ale ak sa mas strachovat, tak radsej sa mu chod preventivne ukazat
bola to silna supa?

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 jaaj, chapem... nuz, tak potom neviem... jedine zasit sa niekde na chodbe, wc ci kde 😀

sammy244
16. dec 2010

@lenja01 tak bola dost supa...radsej pojdem dufam ze ma zoberie joj citim sa zle lebo som neista..ach.. :(

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 xixixi tak nejaky ten jogurt zobnem a cez velku prestavku akurat najem :D

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 no vidis, to by stacilo 🙂 Uvidis, ze sa tie nevolnosti zlepsia 🙂

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no to dufam...ze mi nebude zlee cele tehu :D

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 vraj to byva najhorsie len 1. trimester, tak to uz Ti aj konci, tak pohoda 🙂

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no mne pri prvom tehu bolo zle cele tehotenstvo... 😅

cipuska_
16. dec 2010

@sammy244 mna pri prvom tehu tri krát kopla elektrika a posledný krát ešte v osmom mesiaci a mala je zdravá ako repa, takže by som si nejaký velký strach nerobila, len klud, ale ked by si sa mala moc stresovať tak behni k lekárovi nech kukne drobca ahotovo.

sammy244
16. dec 2010

@cipuska_ tak trosku som sa upokojila...dufajme no..ze nic z toho nebude velmi by ma to mrzelo...

denisabn
17. dec 2010

Ahojte všetky budúce mamičky.... môj termín je 3. 7. 2011, som teda v 12.t, ale teda vôbec vôbec ešte nemám bruško... ☹

lenja01
17. dec 2010

@denisabn ale ved to snad nie je zle, ze nemas, este budes spominat na to, ake to bolo bez bruska skvele 🙂

nawal
autor
17. dec 2010

@denisabn ahoj, ja mam tiez termin 3/7 a cakam tretie babatko a brusko ziadne, takze nemusis smutit. pri prvej dcerke som do 6 mesiaca nemala vobec nic, mi ludia neverili ze som tehotna 😀

maxiberuska
17. dec 2010

@denisabn ja som pri prvom nemala do 5 mesiaca, ale teraz som v 12 tyždni a už tam čosi vykukuje, každa to má ine, nemusiš stresovat 😉

maxiberuska
17. dec 2010

@peony cau, prosim ta, na akej ulici je to ten Čunderlik, vymazala som to omylom, dik

peony
17. dec 2010

@maxiberuska na Hroboňovej, smer Patrónka.

maxiberuska
17. dec 2010

@peony dik

peony
18. dec 2010

Dobre ranko dievcata 🙂 prajem vam krasny usnezeny vikendik. Musim sa pochvalit,ze nevolnosti trosku ustali, prsia bolia a brusko vykuka.Len neviem,ci je to brusko,alebo tuk,kedze mna je viacej 🙂 .Ale dnes som sa so strachom po dlhej dobe postavila na vahu a okrem 1 kg,ktore som nabrala hned v prvych tyzdnoch,tak som nepribrala,co sa tesim,lebo doktor povedal,ze viac ako 12 nesmie a najväcsie priberanie na nas este len caka 😀

maxiberuska
18. dec 2010

@peony idem sa aj ja odvažit ako to vyzera 🙂