Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte babenky dlho som tu nebola (tak sa stracam a nestiham citat co mate noveho) lebo som mala zavireny notebook tak som ho musela dat opravit ☹ ... ale uz mi zas frci tak dufam ze mu to aj vydrzi... pozeram, ze uz viacere mate napecene 🙂
ja som pri prvom nic ine nejedla len a len sladkosti... teraz sladke nemozem ani citit... este stale mi byva zle (aj vo dne aj v noci) a doteraz som schudla 2 kg... a k tomu vsetkemu som ochorela od maleho... tecie mi z nosa, boli ma hlava aj cele telo a stale sa mi chce spat 🙄 ... chvalabohu, ze som bez horucky
@beruska64 ahoj! a kde presne ste s priateľom? Írsko, alebo tam niekde? Priateľ má troch bratov, všetci traja sú tam už pár rokov..... 🙂 ja som bola rozhodnutá, že nechcem cudzie dieťa, ale ktovie, čo by bolo neskôr, keby som tak veľmi chcela bábo....no ale našťastie to vyzerá tak, že to nebudem musieť riešiť..... 😀 myslím, že sme si to už vybojovali, tak to hádam vyjde. V pondelok idem k lekárovi, tak som zvedavá, čo uvidím, dúfam, že bude všetko ako má byť.....
@renca31 Aha, uz som to pochopila. My sme si pisali o tej adopcii. Som tiez rada, ze to nakoniec nemusime riesit. Ale clovek nikdy nevie, keby nebola ina moznost tak by som sa tomu urcite nebranila. Ved je tolko deticiek, ktorym sa od biologickych rodicov nedostava lasky ☹ Len je zle, ze je to taka zdlhava a zlozita zalezitost adoptovat si dieta. Urady by mali vychadzat viac v ustrety!
ahojte tehuľky, chcem sa opýtať či papáte okrem kyseliny listovej aj iné vitamíny...
Ahojte tak aj ja sa pridávam-júl 2011-zároveň 🙂 aj moje narodeniny.
@bejbynaceste 🙂 psychologicku... nooo neviem 😀 ak chytim druhy dych, mozno sa dam na dalsie studium 😀
ako ti to vsetko dopadlo?
@bejbynaceste ahoj, dufam ze je vsetko v najlepsom poriadku!
ahoj baby, tak ja mám dnes total hrozný deň ☹ bolí ma hlava, chrbát a jediné čo sa mi chce celý deň je len plakať ☹ mám nejakú depku zo života, neviem čo je to so mnou, proste sa mi zdá, že nič nezvládam 😔
@monram v podstate mi povedal nech ho beriem do konca tretieho mesiaca, ale zdalo sa mi to strasne drahe, kedze su to v podstate vitaminove doplnky spojene do jednej pirule, konzultovala som v lekarni ze ci to mozem nahradit samostatnymi vitaminmi - pani mi povedala ze samozrejme, ze najviac potrebujem tu kyselinu listovu a Bčko, tak tie som si kupila, beriem ich v doporucenej davke a bodka. stalo ma to asi 3 eura namiesto 13 a efekt ten isty... co sa tyka vapnika, ten jem kazdodenne v potravinach v dostatocnom mnozstve a snazim sa jest zdravo. nase mamy ziadne umele vitaminy nejedli a sme tu, takze to zrejme netreba prehanat 🙂
Caute, uz mesiac sem nesmelo nakukam a odhodlavam sa pridat k vam do temicky 🙂 A teraz ked som uz tu tak vy ste vsetky v sukromnej 😝 Medzi sviatkami idem opat na UTZ tak dufam, ze malinke bude OK, je to moje prve babo a vlastne aj prve tehotenstvo tak som zo vsetkeho taka vykukana...
@elledriver ahoj, tak gratulujem k tehotenstvu a neboj nebuť vykukana ja čakám už tretie tak ochotne poradím 😀
@danciacik sorry, omylom som ti to poslala aj do IP.. novacik 😉
dakujem hlavne by som mala prestat citat prispevky o MA atd., lebo mi to pripada, ze kazda tym musi aspon raz prejst... keby sem tak pisali aj vsetky baby, ktore maju bezproblemove tehotenstvo, bolo by to ovela povzbudzujucejsie
nevadí ja som ti aj odpísala 😉
a napíšem ti to aj tu, ja mám chvalabohu 3 bezproblémové tehotenstvo - zatiaĺ - klopeeeem a urobíš najlepšie ak prestaneš teraz čítať smutné témy a bude ti lepšie
@elledriver Ahoj, nie je problem ist do sukromnej, budeme radi, napis katren, prida Ta tam...mozes formou prispevku tu, netreba IP.
Super, ze niekto z BA, vacsina bab je mimo myslim...
No, a tie prispevky o MA by som aj ja mala prestat uz citat, lebo myslim na to najhorsie potom iba... Ja mam najblizsie UTZ tiez medzi sviatkami, minule som ale uz mala aj srdiecko, tak aspon to... Dufam ze tam stale bude...
kočky nebojte sa a nečítajte témy ktoré sú smutné a bude vám lepšie.
@monilik ja mám femibion 800 a je tam napísané toto : ""Je to jeho unikátne zloženie. Femibion, ako jediný výživový doplnok na našom trhu, obsahuje jedinečnú molekulu Metafolín - biologicky aktívnu formu kyseliny listovej, ktorá je telu vlastná a teda okamžite využiteľná.
50% žien kvôli vrodenej zníženej aktivite nedokáže premeniť v tele kyselinu listovú.
Bohužiaľ preventívnym vyšetrením nevieme zistiť, ktorá žena nedokáže premeniť kyselinu listovú, preto firma Merck prišla na trh s úplne novou účinnou látkou Metafolínom, vďaka ktorej si každá žena dokáže vytvoriť optimálnu hladinu kyseliny listovej v tele."" ........... tak neviem či je to len reklamný ťah, ale ak nie a ja náhodou patrím medzi tých čo tú kyselinu nedokážu samostatne premeniť, tak tie eurá rada obetujem. Viem, že vitamíny všakovaké neochránia naše bábetká pred všetkým, ale keď to aspoň trošku zníži riziko, tak prečo nie.
@cervena_ciapocka viem viem ze to tam je, mala som to aj ja, prvych 30 tabliet som pojedla ale precitala som kopu clankov o tom a preto som sa rozhodla inak. je to na kazdom z nas ako sa rozhodneme, ja som povodne nechcela jest ziadne umeliny, ale bola som donutena... takze tak 🙂
Pomoooc, vôbec mi nechutí papať mäso...a pred tým som musela mať každý deň ☹ Neviem ako nahradiť bielkoviny z mäsa... asi nijako, iba sa donútiť 😒 Najradšej by som jedla len ryžu a zemiaky, zeleninu, ovocie.... Tiež ryby vôbec nemôžem, ani cítiť...
@denisabn mne už prešli nevoľnosti a môžem jesť v podstate všetko, ale ja napríklad neviem stráviť zeleninu surovú a aj varenú len máloktorú a na ovocie tiež pozor musím dávať. Ale možno to nepotrvá dlho a sa ti chute ešte zmenia 🙂

Ahoj maminy, nestiham vas ale snazim sa citat.............blahozelam vsetkym novbym maminam.............
nech je vsetko ok........my ideme na sdrining 29.12. este stiham asi ten posledny den, ideme na 3d, uz sa tesim, aj dufam ze bude vsetko ok. bola som minuly tyzden na uzv, a bolo vsetko ok. male rastie ako zvody, uz sme maly 42mm. krasne ho bolo vidiet.
krsne sviatky zelam kazdej a malym drobcom v brusku tiez, ved su najkrajsimi darcekmi pre nas maminy, no a oteckovia nech si uziju pohariky aj za nas.......... 😀