icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mysicka242
9. jan 2011

@pexy no ja som zo ZH tak to mame dost daleko 🙂

pexy
9. jan 2011

@mysicka242 To je pravda, je to skoda!

mysicka242
9. jan 2011

@pexy no tak si mozme aspon popisat 🙂 key mas presne termin?

pexy
9. jan 2011

Poslala som Ti spravu 😉

lucia26r
9. jan 2011

@katren ahojček katren, tak ja vôbec ešte neviem ako to tu chodí, ale keďže aj ja mám termín v júli, tak by som sa rada pridala do vašej skupiny. vraj teda mám poprosiť o vstup Teba, tak ja prosííím 🙂 a ďakujem

taninka7
9. jan 2011

Ja som teraz kuk že čo nové 😀 😀 Baby na upresnenie @katren založila súkromnú skupinu jedine ona môžem pridávať členov...takže ohľadne pridania do skupiny treba písať jej-----------ja robím tabuľku a založila som v témičke---diskusiu jednu ohľadom stretka a druhú normálnu kde si píšeme 😉 🙂
A rozrastáme sa takže šup-šup sa pridajte 😉 🙂

anw
9. jan 2011

@katren ahoj katren, uz pisem druhykrat, neviem asi Ti to prvy krat nepreslo...prosim o pridanie do sukromnej temy...Dakujem....aj ja som Julovka..dakujem

karin1234
9. jan 2011

@katren ahojky, aj ja by som sa rada pridala k júlovkam do sukr. skupiny, teda ak ma medzi seba zoberiete 🙂 termín mám na 26.7. 😉 dakujem

janadureckova
9. jan 2011

Ahojte 🙂
rada by som sa ku Vám pridala, patrím aj ja medzi júlovky 😉 termín mám 19.7. a najbližia poradňa posledný januárový týždeň. Doma už máme jedného drobčeka 16 mesačnú Kristínku.
@katren poprosím ťa aj ja pridať do súkromnej témy 🙂 vopred ďakujem, a teším sa na pokec s Vami.

mysicka242
9. jan 2011

@katren ahoj katren mozes ma pridat do sukromnej skupiny aj ja som julovka dakujem 🙂

katren
9. jan 2011

@anw, @mysicka242, @janadureckova, @karin1234, @lucia26r, @soffi1, @pexy, @janka987 kocky, ste pridane.......ja sem chodim len vecer po osmej, popripade, ked sa podari, tak sa na mna nehnevajte, ze tak neskor....ale vzdy vas pridam 😉

jajka0211
9. jan 2011

@katren ahooj, aj ja som julovkaaa a chcem byt v tabulke na 30.07 🙂))

pexy
9. jan 2011

@katren Dakujeme velmi pekne 😉

katren
9. jan 2011

@jajka0211 je pekne, ze chces byt v tabulke, ale ja ju nerobim 😕

mididen
9. jan 2011

@lusinda24 kedy dame stretko? kedy mas v plane ist na tie "porodno-dychacie-dojciaco-prebalovacie" kurzy ?? 😀
ja mam 19.1. poradnu, a potom uz iste nevydrzim len tak cakat ... 🙂

mididen
9. jan 2011

@lubenka131
@lusinda24 alebo sa dohodneme s Lubenkou, a zauci nas 🙂 Lubenka,kolkorocne mas prve dieta? si este na MD ?

lusinda24
9. jan 2011

@mididen v ktorej časti TT bývaš? nad žiadnymi kurzami som ešte neuvažovala...nie je to skoro? a radšej by som chodila keď už bude krajšie počasie. Ale u mňa je problém s akýmikoľvek akciami, návštevami, stretnutiami...lebo som už od 15.11. na PN a celé dni doma a budem až do konca...Ja môžem niečo konať jedine cez vychádzky. Ja mám poradňu 18.1. 🙂

lubenka131
9. jan 2011

@mididen a co sa chcete so mnou dohadovat?? 🙂 no ja mam 5 rocnu kocku a na MD som neni už 2 roky ale teraz som na PN 🙂

lusinda24
9. jan 2011

@katren ahoj, mohla by si prosím ťa pridať aj mňa do skupiny?, môj termín je 21.7., vopred ďakujem

mirkapb
9. jan 2011

Ahojte tehulky, aj ja by som sa k vám chcela pridať. Tiež čakáme bábo v júli, termín mám na 25.7.2010. Jedno júlovčiatko už máme doma, vtedy som mala termín presne taký istý, ale malý sa narodil o pár dní neskôr. Na poradni som bola 5.1., vtedy bolo všetko ok. Tak dúfam, že to tak bude aj ďalej.

@katren prosím ťa, môžeš aj mňa pridať do súkromnej témy. Ďakujem.

katren
9. jan 2011

@mirkapb prepac, ale stanovili sme minimalny pocet prispevkov na 50, vsetky, co mali menej ako 50 prispevkov boli dnes vyradene zo sukromnej skupiny. Bolo ich tam vela takych, co chodili len nakukat, smirovat a nic nepisat.....verim, ze sa ti bude dobre prispievat aj tu 😉

katren
9. jan 2011

@anw, @janka987, @slniecko, @soffi1, @lucia26r, @pexy, @karin1234, @zorina82, @katkatt, @renca31, @kvetinka45, @bejbynaceste, @mysicka242, @zuveru, @malinovka333, @elledriver, @lucylulu, @dagmar25, @majkabudka227, @vivian2, @mapene, @lusinda24, @rianka7, @gebriela
Mile maminky a maminky cakatelky, prepacte, ale boli ste vyradene zo sukromnej skupiny z dovodu nizkeho alebo ziadneho prispevania v teme. Dufam, ze sa na mna nenahnevate, ale nebolo to len moje rozhodnutie. Radi sa s vami porozpravame aj v tejto verejnej teme 😉

karin1234
10. jan 2011

@katren no tak kočky včera ste ma len pridali do súkromnej a dnes už vyhodili, že neprispievam 😀 je to v pohode, však je aj verejná 😉

denisabn
10. jan 2011

@moonixi Ahoj, v 14 tt. Ale ako som písala, lekár povedal, že sa môže ešte mýliť ..., lebo v tej chvíli nevidel pupočník. Ale pri druhej polohe ma utvrdil, vraj vidí aj pupočník, aj pipíka 🙂

maxiberuska
10. jan 2011

@mididen ahoj, ty si z Trnavy

soffi1
10. jan 2011

@karin1234 veru je to nefér, ja som bola členkou tiež len necelé dva dni a už som nežiadúca?
Aspoň na to ste mali brať ohľad, kto je tam a odkedy. Ale nevadí, aspoň tu nie sú nezmyselné pravidlá pre tehotné.

zuveru
10. jan 2011

@katren ako neviem ci teraz zaspim .... :D prepac ale ked sa niekto nema ako vyjadrit k teme a nepise sa tam nic podstatne....
Tak pa vo verejnej 🙂

zdenush88
10. jan 2011

@denisabn ty uz vies pohlavie? wow... ja idem 17.1.na poradnu a chcem ho poprosit ci sa to uz neda vidiet.. 😉 uz by somt o strasne chela vediet...

peony
10. jan 2011

Ahojte kocky,
musim na obranu sukromnej temy napisat,aby ste to nepochopili zle...
Sukromnu temu sme zakladali preto,lebo sem chodili niektore individua a mali vymyslenu identitu,alebo len sliedili po info a robili niektorym problemy v sukromi.Preto sa rozhodlo,ze radi vezmeme aj nove do sukromnej,ale az po nejakej dobe prispievania,aby sa neopakovalo to co predtym.
Brali sme hned aj nove na poziadanie,ale aj tak zase vznikli problemy s vynasanim informacii.V sukromnej teme si navzajom doverujeme a casto preberame veci,ktore nemozeme,alebo nechceme vynasat do verejnosti...
Len tolko na pochopenie situacie a myslim,ze poviem za nas vsetky,ze budeme radi,ak aj v buducnosti sa budete chciet k nam pridat 😉

malinovka333
10. jan 2011

lubenka131 ☹ bola som vyradena so sukromnej temy,vraj sme malo prispievali,ja som tu este len 10dni registrovana,a snazila som sa pisat ved vies ale asi som mala malo prispevkov mrzi ma to ☹ pozdravuj baby