Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@mysicka242 To je pravda, je to skoda!
@pexy no tak si mozme aspon popisat 🙂 key mas presne termin?
Poslala som Ti spravu 😉
Ja som teraz kuk že čo nové 😀 😀 Baby na upresnenie @katren založila súkromnú skupinu jedine ona môžem pridávať členov...takže ohľadne pridania do skupiny treba písať jej-----------ja robím tabuľku a založila som v témičke---diskusiu jednu ohľadom stretka a druhú normálnu kde si píšeme 😉 🙂
A rozrastáme sa takže šup-šup sa pridajte 😉 🙂
Ahojte 🙂
rada by som sa ku Vám pridala, patrím aj ja medzi júlovky 😉 termín mám 19.7. a najbližia poradňa posledný januárový týždeň. Doma už máme jedného drobčeka 16 mesačnú Kristínku.
@katren poprosím ťa aj ja pridať do súkromnej témy 🙂 vopred ďakujem, a teším sa na pokec s Vami.
@katren ahoj katren mozes ma pridat do sukromnej skupiny aj ja som julovka dakujem 🙂
@anw, @mysicka242, @janadureckova, @karin1234, @lucia26r, @soffi1, @pexy, @janka987 kocky, ste pridane.......ja sem chodim len vecer po osmej, popripade, ked sa podari, tak sa na mna nehnevajte, ze tak neskor....ale vzdy vas pridam 😉
@lubenka131
@lusinda24 alebo sa dohodneme s Lubenkou, a zauci nas 🙂 Lubenka,kolkorocne mas prve dieta? si este na MD ?
@mididen v ktorej časti TT bývaš? nad žiadnymi kurzami som ešte neuvažovala...nie je to skoro? a radšej by som chodila keď už bude krajšie počasie. Ale u mňa je problém s akýmikoľvek akciami, návštevami, stretnutiami...lebo som už od 15.11. na PN a celé dni doma a budem až do konca...Ja môžem niečo konať jedine cez vychádzky. Ja mám poradňu 18.1. 🙂
@mididen a co sa chcete so mnou dohadovat?? 🙂 no ja mam 5 rocnu kocku a na MD som neni už 2 roky ale teraz som na PN 🙂
Ahojte tehulky, aj ja by som sa k vám chcela pridať. Tiež čakáme bábo v júli, termín mám na 25.7.2010. Jedno júlovčiatko už máme doma, vtedy som mala termín presne taký istý, ale malý sa narodil o pár dní neskôr. Na poradni som bola 5.1., vtedy bolo všetko ok. Tak dúfam, že to tak bude aj ďalej.
@katren prosím ťa, môžeš aj mňa pridať do súkromnej témy. Ďakujem.
@anw, @janka987, @slniecko, @soffi1, @lucia26r, @pexy, @karin1234, @zorina82, @katkatt, @renca31, @kvetinka45, @bejbynaceste, @mysicka242, @zuveru, @malinovka333, @elledriver, @lucylulu, @dagmar25, @majkabudka227, @vivian2, @mapene, @lusinda24, @rianka7, @gebriela
Mile maminky a maminky cakatelky, prepacte, ale boli ste vyradene zo sukromnej skupiny z dovodu nizkeho alebo ziadneho prispevania v teme. Dufam, ze sa na mna nenahnevate, ale nebolo to len moje rozhodnutie. Radi sa s vami porozpravame aj v tejto verejnej teme 😉
@mididen ahoj, ty si z Trnavy
Ahojte kocky,
musim na obranu sukromnej temy napisat,aby ste to nepochopili zle...
Sukromnu temu sme zakladali preto,lebo sem chodili niektore individua a mali vymyslenu identitu,alebo len sliedili po info a robili niektorym problemy v sukromi.Preto sa rozhodlo,ze radi vezmeme aj nove do sukromnej,ale az po nejakej dobe prispievania,aby sa neopakovalo to co predtym.
Brali sme hned aj nove na poziadanie,ale aj tak zase vznikli problemy s vynasanim informacii.V sukromnej teme si navzajom doverujeme a casto preberame veci,ktore nemozeme,alebo nechceme vynasat do verejnosti...
Len tolko na pochopenie situacie a myslim,ze poviem za nas vsetky,ze budeme radi,ak aj v buducnosti sa budete chciet k nam pridat 😉
lubenka131 ☹ bola som vyradena so sukromnej temy,vraj sme malo prispievali,ja som tu este len 10dni registrovana,a snazila som sa pisat ved vies ale asi som mala malo prispevkov mrzi ma to ☹ pozdravuj baby

@pexy no ja som zo ZH tak to mame dost daleko 🙂