Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@cervena_ciapocka dakujem si ma potešila, idem zajtra a už budem 13 tt a chem zobrať aj mm nech male vidi ale pokial by mi robili vnutorne tak by som ho nebrala. ja idem do tn a tam maju tiež dobry utz tak hadam tiež mi budu robiť vonkajši.
@cipuska_ aj ja som sa pýtala, že ako sa robí a asi každý mi odpísal, že zvonku. Aj keď som bola ja tak tam mali partnerov mnohé mamičky. A prečo by si ho ináč nevzala 🙂 ? Veď je to tvoj manžel 😉
@mysicka242 aj mna tomu ver a nenormááááálne!!!! fakt keby som to vedela, tak by som si tych 100eur ddavala do pokladnicky a mal by som z toho v konecnom dosledku viacej ako teraz... ja som si zacala kvoli tomu vyssiemu prispevku dobrovolne platit socialku, pritom mi stacilo zacat az tentor ok v juli
@akinorev30 Ahoj, ty si z BN ? Nezdá sa mi celkom, čo píšeš. Podľa mňa to nie je nič individuálne, podľa mňa je to úplne bežné vyšetrenie, a robí sa každej budúcej mamičke. Ak chodíš k Baškovi, určite ho absolvuješ. Neviem teda ku komu chodíš. A samotné "veľké" sono, alebo teda 3D to krásne ukazuje. Nerobí sa to len kvôli pohlaviu, ale kvôli všetkému. Ale ako viem, každý lekár pracuje inak, hoci teda tie základné veci by mali byť všade rovnaké. Zisťovanie NT je úplne bežná vec, ak teda chceš vedieť, či máš zdravé dieťatko z tohto pohľadu, osobne nevidím dôvod na nejaké odkladanie... Napíš ako pokračuješ. Pa 😉
@akinorev30 ...Bože ja som blbá, veď viem, že chodíš k Paulovi... 😀 😀 😀 Nebehaj do TN, objednaj sa k Baškovi na veľké sono, tam Ti to všetko zistí. Ahoj
Ahojte baby...mate uz taku tu hnedu ciarku na brusku? 🙂
anw no ani ja nemám este tu ciarku
jejj ja som taká precitlivená, pozerám kokosy na snehu a revem...ach tie hormony....
@katren ahoj, som vyradena zo sukromnej skupiny? ☹
ja som chodila do temy jul 2011 uz od zaciatku. a ked ste zalozili sukromnu skupinu, tak aj tam. neprispievala som casto, lebo som mala zatial bezproblemove tehotenstvo. nemam este deti, a vy sa vela bavite aj o detickach, o porode a pod. ale ked som mala nejaku otazku, tak som napisala, a tiez ked som prisla z poradne nejake to info. vacsinou mi odpovedala len jedna baba,a mala som obcas taky pocit, ze tam pisem len sama pre seba. ale mozno je to aj tym, ze ste ma prehliadli, lebo kazdy den zapisete vela stran, takze je problem vas vobec docitat. ale aj tak som vas rada citala, lebo som sa dozvedela kopec pre mna novych veci. ja som pisala poslednykrat na vianoce a predtym ked som bola na poradni v decembri. pisala som vam, ze na dalsiu poradnu som objednana az o 5 tyzdnov. to, ze niekto malo prispieva, nemusel byt hned dovod na vyradenie zo sukromnej temy. som z toho sklamana. kedze som prvorodicka, nema mi ani kto poradit, a len malo ludi zatial vie, ze som tehotna. preto som mala aspon infosky od vas. ved ja som z tych vysetreni totalny jelen. sama nemam o sebe vela udajov ani fotku, ale nie zeby som nieco tajila, ale tiez si chcem chranit sukromie.
ale ked ste sa tak uz rozhodli, budem to akceptovat, len mi je to strasne luto, ze ste ma vyradili ☹ hlavne aby sme to vsetky dotiahli do uspesneho konca ci uz vo verejnej alebo sukromnej teme 🙂
jezisi maria, uz mam toho fakt dost........bola stanovena hranica pod 50 prispevkov, tak som ta dala von. sak ked pises od zaciatku, tak mi to napis rovno a hotovo....je tu aj verejna tema, tak preco sa hned vsetky prvorodicky urazate, ze vas dal niekto von zo sukromnej.....verejna sluzi na to iste ako sukromna a chodime sem vsetky......teraz ste sa zrazu vsetky rozpisali a doteraz ani jedna.... 🙄
ahojte tehulky 🙂 kaslite na sukromne a verejne temy.. v podstate je to to iste. V sukromnej mali niektore kocky problem s unikom informacii, tak sa rozhodli pre toto riesenie.. ale v konecnom dosledku su tie temy o tom istom.
@anw tiez som pocula o tej ciare, chyba mi este tyzden, tak uvidime 😀 ale naprikald z mojich tehu kamosiek ju nemala ani jedna.
@anw no o tom sledovani by som vedela rozpravat hodiny ja sa furt okukujem 🙂 ciaru si este ale zatial nevidim 🙂
ahojte baby 🙂 chcela by som sa spytat, som na konci 15 tt a este nemam ziadne brusko . je to normalne ?
a co sa tyka tej ciarky, tak sa mi tam zacina nieco crtat, takze ciarka bude urcite 🙂
@medullienka ja som sice v 13tt a brusko tiez este nemam.. takze myslim ze je to normalne 😉
Katren, ja tomu akosi nerozumiem...Vcera okolo 16:40 mi prisla info, ze som zaradena a dnes, ked sa spatne pozeram, uz o 23:00 som bola vyradena 😒 Mala som moznost len na chvilu vstupit a pozdravit, ale potom som uz ani nebola na nete, takze skutocne som nemohla prispievat...Pravdupovediac, som trosku sklamana, hmm 😢

@cipuska_ z vonku mi robili, tam kde som bola majú kvalitný prístroj a pekne bolo všetko vidieť.