icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

cervena_ciapocka
10. jan 2011

@cipuska_ z vonku mi robili, tam kde som bola majú kvalitný prístroj a pekne bolo všetko vidieť.

janka987
10. jan 2011

@katren je to v pohode, nemusis ma pridavat, ja som doteraz nemala dôvod na prispievanie...mám kamaratky, ktore cakaju babätka v júni a v auguste, takze budem si s nimi vymienat skusenosti...ďakujem za ochotu a všetkým držím palce v tehulkovaní.

cipuska_
10. jan 2011

@cervena_ciapocka dakujem si ma potešila, idem zajtra a už budem 13 tt a chem zobrať aj mm nech male vidi ale pokial by mi robili vnutorne tak by som ho nebrala. ja idem do tn a tam maju tiež dobry utz tak hadam tiež mi budu robiť vonkajši.

cervena_ciapocka
10. jan 2011

@cipuska_ aj ja som sa pýtala, že ako sa robí a asi každý mi odpísal, že zvonku. Aj keď som bola ja tak tam mali partnerov mnohé mamičky. A prečo by si ho ináč nevzala 🙂 ? Veď je to tvoj manžel 😉

katren
10. jan 2011

@janka987 bola si vyradena len zo sukromnej, nie verejnej......tu ti budeme takisto pomahat, ako tam.... 😉

mirkapb
10. jan 2011

@katren ja sa vôbec nehnevám, že nie som v tej súkromnej téme, len som si myslela, že sem už nikto nebude chodiť, keď ste všetky v súkromnej.

zdenush88
10. jan 2011

@mysicka242 aj mna tomu ver a nenormááááálne!!!! fakt keby som to vedela, tak by som si tych 100eur ddavala do pokladnicky a mal by som z toho v konecnom dosledku viacej ako teraz... ja som si zacala kvoli tomu vyssiemu prispevku dobrovolne platit socialku, pritom mi stacilo zacat az tentor ok v juli

denisabn
10. jan 2011

@zdenush88 aaano, teš sa na to 🙂 V ktorom si tt ??

denisabn
10. jan 2011

@akinorev30 Ahoj, ty si z BN ? Nezdá sa mi celkom, čo píšeš. Podľa mňa to nie je nič individuálne, podľa mňa je to úplne bežné vyšetrenie, a robí sa každej budúcej mamičke. Ak chodíš k Baškovi, určite ho absolvuješ. Neviem teda ku komu chodíš. A samotné "veľké" sono, alebo teda 3D to krásne ukazuje. Nerobí sa to len kvôli pohlaviu, ale kvôli všetkému. Ale ako viem, každý lekár pracuje inak, hoci teda tie základné veci by mali byť všade rovnaké. Zisťovanie NT je úplne bežná vec, ak teda chceš vedieť, či máš zdravé dieťatko z tohto pohľadu, osobne nevidím dôvod na nejaké odkladanie... Napíš ako pokračuješ. Pa 😉

denisabn
10. jan 2011

@akinorev30 ...Bože ja som blbá, veď viem, že chodíš k Paulovi... 😀 😀 😀 Nebehaj do TN, objednaj sa k Baškovi na veľké sono, tam Ti to všetko zistí. Ahoj

anw
10. jan 2011

Ahojte baby...mate uz taku tu hnedu ciarku na brusku? 🙂

sliver
10. jan 2011

@anw - nie a to je čo?

anw
10. jan 2011

@sliver 🙂 no vraj sa ma v 15tt vytvorit od pupku dole taka tmavsia ciarka....ja tiez neviem co to je, len viem ze to tam ma byt 😎 ...... Boze, asi sa moc sledujem .-)

cipuska_
10. jan 2011

@anw tu čiarku mať možeš a nemusiš ja som ju mala dokonca aj od pupku hrore a a si ešte pol roka od porodu a až pootm mi zmizla, ale napr moja kamarátka ju nemala vobec....takže klud 🙂

malinovka333
10. jan 2011

anw no ani ja nemám este tu ciarku

cipuska_
10. jan 2011

@denisabn nt nieje bežné vyšetrnei v prvom tehu mi ho nerobili vobec a teraz na odporučanie genetičky...

cipuska_
10. jan 2011

jejj ja som taká precitlivená, pozerám kokosy na snehu a revem...ach tie hormony....

mirkapb
10. jan 2011

@anw o tej čiarke som počula, ale ja som ju pri malom nemala.

čo je to TN?

rianka7
10. jan 2011

@katren ahoj, som vyradena zo sukromnej skupiny? ☹
ja som chodila do temy jul 2011 uz od zaciatku. a ked ste zalozili sukromnu skupinu, tak aj tam. neprispievala som casto, lebo som mala zatial bezproblemove tehotenstvo. nemam este deti, a vy sa vela bavite aj o detickach, o porode a pod. ale ked som mala nejaku otazku, tak som napisala, a tiez ked som prisla z poradne nejake to info. vacsinou mi odpovedala len jedna baba,a mala som obcas taky pocit, ze tam pisem len sama pre seba. ale mozno je to aj tym, ze ste ma prehliadli, lebo kazdy den zapisete vela stran, takze je problem vas vobec docitat. ale aj tak som vas rada citala, lebo som sa dozvedela kopec pre mna novych veci. ja som pisala poslednykrat na vianoce a predtym ked som bola na poradni v decembri. pisala som vam, ze na dalsiu poradnu som objednana az o 5 tyzdnov. to, ze niekto malo prispieva, nemusel byt hned dovod na vyradenie zo sukromnej temy. som z toho sklamana. kedze som prvorodicka, nema mi ani kto poradit, a len malo ludi zatial vie, ze som tehotna. preto som mala aspon infosky od vas. ved ja som z tych vysetreni totalny jelen. sama nemam o sebe vela udajov ani fotku, ale nie zeby som nieco tajila, ale tiez si chcem chranit sukromie.
ale ked ste sa tak uz rozhodli, budem to akceptovat, len mi je to strasne luto, ze ste ma vyradili ☹ hlavne aby sme to vsetky dotiahli do uspesneho konca ci uz vo verejnej alebo sukromnej teme 🙂

katren
10. jan 2011

jezisi maria, uz mam toho fakt dost........bola stanovena hranica pod 50 prispevkov, tak som ta dala von. sak ked pises od zaciatku, tak mi to napis rovno a hotovo....je tu aj verejna tema, tak preco sa hned vsetky prvorodicky urazate, ze vas dal niekto von zo sukromnej.....verejna sluzi na to iste ako sukromna a chodime sem vsetky......teraz ste sa zrazu vsetky rozpisali a doteraz ani jedna.... 🙄

rianka7
10. jan 2011

@katren nehnevaj sa na mna, len som napisala svoj nazor.

katren
10. jan 2011

@rianka7 ja sa nehnevam, ale dneska .......

pikha
10. jan 2011

ahojte tehulky 🙂 kaslite na sukromne a verejne temy.. v podstate je to to iste. V sukromnej mali niektore kocky problem s unikom informacii, tak sa rozhodli pre toto riesenie.. ale v konecnom dosledku su tie temy o tom istom.
@anw tiez som pocula o tej ciare, chyba mi este tyzden, tak uvidime 😀 ale naprikald z mojich tehu kamosiek ju nemala ani jedna.

lubenka131
10. jan 2011

@anw no o tom sledovani by som vedela rozpravat hodiny ja sa furt okukujem 🙂 ciaru si este ale zatial nevidim 🙂

medullienka
10. jan 2011

ahojte baby 🙂 chcela by som sa spytat, som na konci 15 tt a este nemam ziadne brusko . je to normalne ?

medullienka
10. jan 2011

a co sa tyka tej ciarky, tak sa mi tam zacina nieco crtat, takze ciarka bude urcite 🙂

danka.k
10. jan 2011

@medullienka ja som sice v 13tt a brusko tiez este nemam.. takze myslim ze je to normalne 😉

danka.k
10. jan 2011

@anw pri prvom som ju mala skoro az po krk.. teraz sa zatial necrta ale myslim ze coskoro uz bude

zuveru
10. jan 2011

@anw ja som ciarku jemnu mala este pred otehotnenim 🙂))) teraz sa iba zvyraznuje 😀

pexy
10. jan 2011

Katren, ja tomu akosi nerozumiem...Vcera okolo 16:40 mi prisla info, ze som zaradena a dnes, ked sa spatne pozeram, uz o 23:00 som bola vyradena 😒 Mala som moznost len na chvilu vstupit a pozdravit, ale potom som uz ani nebola na nete, takze skutocne som nemohla prispievat...Pravdupovediac, som trosku sklamana, hmm 😢